Ontladen

Maart 2020 is een maand die we niet snel zullen vergeten. De zaalavond ging ook niet door en is verschoven naar volgend jaar. Voordat we zoveel mogelijk binnen moesten blijven heb ik nog een bijzondere ervaring gehad, die ik graag met jullie deel. Een tijd geleden zag ik dat er, begin maart, een leuk feestje zou zijn waar goede muziek gedraaid zou worden. Ik ben toen al om mij heen gaan vragen wie er eventueel mee zou willen. Helaas kon niemand of had geen zin. Toen dacht ik nog, ik kijk t.z.t. wel hoe of wat. Totdat ik op een ochtend wakker werd en er 1 ding in mijn hoofd zat; koop een kaart! Ik dacht, daar ga je al natuurlijk, het zal mijn enthousiasme wel zijn. Toch bleef het maar in mijn hoofd rondgaan en ik kwam erachter dat het niet bij mij vandaan kwam. Dan maar de aanwijzingen volgen die gegeven worden en heb gelijk een kaart gekocht. Toevallig, huhuh, zag ik die dag voorbij komen dat het uitverkocht was. Had ik dat geweten, had ik er niet heen willen gaan. Mij te druk allemaal. Waar ik zeker van was, was dat het wel een reden zou hebben. Enkele dagen voor het feest nog eens gevraagd of er iemand mee wilde. Nee, er waren geen gegadigden. Dus ik met mezelf op naar het feest. Ben vroeg gegaan, dan is het nog wat rustig. Bij binnenkomst was er een goede sfeer en heerlijke muziek. Al snel waren de voetjes in beweging en genoot ik van het bewegen van mijn lichaam. Tijdens het dansen voelde ik diep van binnen iets, wat er eigenlijk uit wilde. Was toch zo heerlijk vrij aan het dansen en liet dat gevoel komen. Er barste iets in mij en ik stond letterlijk met tranen in mijn ogen uit mijn dak te gaan. Heb het gewoon laten stromen en gedanst tot het klaar was. Na het dansen liep ik naar de bar om een water te bestellen en terwijl ik die opdronk dacht ik: dus daarom moest ik hierheen, en in mijn eentje. Het waren allerlei opgekropte emoties van de afgelopen tijd die een uitweg moesten hebben. In het leven heb je soms dingen te slikken en dat doet iets met je emotie. Die wil je dan in bedwang houden om de situatie niet erger te maken. Dan is het verstandig om ergens een uitweg te geven aan je emoties. Na de zangopnames van eind vorig jaar, hebben mijn emoties niet een uitweg kunnen vinden via de keel. Inmiddels zijn er al 2 nieuwe nummers ingedeeld voor het volgende album, en heb daarnaast nog 5 teksten liggen om in te delen. Genoeg kansen om mijn emoties te uiten dit jaar.
Wat ik je graag mee wil geven met deze ervaring is, dat ook jij mag luisteren wat er aangereikt wordt vanuit hert universum of vanuit jou zelf. Het is niet voor niets als jij ineens ergens behoefde aan hebt, of dat je graag iets wilt doen. Volg die aanwijzingen, want jij weet soms niet waar dat voor dient. Hetgeen wat jou het doorgeeft wel, hetzij jouw ziel, hetzij het universum. Volg je hart.
Daarnaast wil ik je erbij meegeven dat ergens emoties een uitweg nodig hebben. Voor mij is dat bijvoorbeeld via dansen of zingen. Wat is voor jou goed om je emoties de ruimte te geven om zich te uiten? Zorg dat je ook daar aandacht aan geeft. Wanneer oude emoties opgeruimd zijn, is er weer ruimte voor nieuwe. Dat betekent ook dat jij dus weer verder kan. Vergeet niet dat emoties uiten voor verlichting en rust zorgt. Een mens loopt in het dagelijks leven best wat spanningen op, in wat voor vorm dan ook. Deze gaan dan in het lichaam zitten. Mocht je daar dan niets mee doen, dan zullen er uiteindelijk klachten ontstaan. Daar zit toch niemand op te wachten. Wees dan lief voor jezelf en geef ook de spanningen en emoties die je niet kan plaatsen, de ruimte om zich te uiten op één of andere manier.
Wil je graag praktisch advies wat voor jou goed is om op dit moment te doen? Lees dan hoe ik met een Kaart Reading op Afstand daarmee kan helpen.


Consulten op Afstand

Al jaren doe ik energiewerk op afstand. Dit gebeurde meestal bij cliënten die mij al kennen en soms kreeg ik via email of telefoon een aanvraag op afstand. Het kwam als vanzelf op mijn pad voor diegene die het nodig had. Alleen op mijn website was dat niet duidelijk. Nu met het coronavirus ontvang ik geen cliënten in mijn praktijk. Dan biedt Consulten op Afstand natuurlijk een uitkomst voor mensen die toch graag wat willen ontvangen. Om het mensen te laten weten die mij niet kennen, heb ik een apart stuk gemaakt op mijn website, Consulten op Afstand. Vanwege meerdere kwaliteiten zijn er dus ook meerdere consulten op afstand aan te bieden.
Zo is er Healing op Afstand, waarin ik mij richt op de drie-eenheid, lichaam, chakra en aura. Energie is tenslotte een trillingsfrequentie die elke afstand kan overbruggen. Klik hier voor meer informatie over Healing op Afstand.
Dan bieden de Aquarius Angels hun heling ook op afstand aan. De trillingsfrequentie en helingstechnieken van deze helende engelen, zijn van een zeer uitzonderlijk niveau. Klik hier voor Aquarius Angels op Afstand.
Met een Kaart Reading op Afstand, hebben wij telefonisch contact waarin ik, op een moment die wij samen afstemmen, jou een kaartlegging zal geven, waar je achteraf dan een foto van krijgt. Zo maakt het niet uit waar jij je bevindt, er kunnen altijd adviezen en inzichten van de kaarten overgebracht worden. Klik hier om meer te lezen over Kaart Reading op Afstand.
Telefonische Ondersteuning biedt meerdere mogelijkheden om jou bij te staan. Het kan zijn dat je in een situatie terecht komt en je niet weet hoe jij er voor jou het beste mee om kan gaan. Of dat je met jezelf aan het werk bent en je hebt daar hulp bij nodig. Telefonische Ondersteuning geeft jou daarin adviezen en inzichten. Lees hier meer over Telefonische Ondersteuning.
Vergeet vooral de dieren niet. Ook zij kunnen wel eens wat hulp of ondersteuning gebruiken. Ook voor dieren is er een Dierenhealing op Afstand. Hier zal ik mij dan ook richten op de wens van de cliënt en het dier, wat het meest optimale is voor het dier. Kijk hier verder voor meer informatie over Dierenhealing op Afstand.


Maandenergie

Tijdens het afstemmen op de maandenergie merkte ik niets. Het was alsof ik mij bevond in een lege ruimte, waarin ik netjes aan het wachten was. Al snel had ik door dat er geen maandenergie kwam. Wat daar dan de reden voor is, is mij niet duidelijk en ik laat het gewoon zijn. Zal ik dan mijn eigenwijsheid geven, vroeg ik. Daar werd rustig ja op geknikt.
Dit keer dan een persoonlijk advies om de maand april door te komen. Misschien is het een idee om mee te geven hoe ik deze bizarre tijd doorkom. Het weer is heerlijk aan het worden en de natuur komt letterlijk weer naar buiten met haar schoonheid. Vanwege de hond ben ik veel buiten aan het genieten hoe mooi de groenstrook, waar ik woon, zich ontplooit tot een prachtig natuurgebied. Normaal bezoek ik ook veel parkjes en bossen, op dit moment blijf ik liever in de buurt. Lekker midden van het grasveld spelen met de hond en genieten van de zon in mijn gezicht. Dan weer naar binnen en daar mezelf bezig houden. Binnen hou ik mij met veel dingen bezig. Er is uiteraard de muziek waar ik mij mee vermaak. Dan ben ik met de Wicca lekker bezig, het is het laatste jaar. Neem vooral veel rust tussendoor. Vanwege dat je veel binnen moet zitten, is het net of er ook meer rust is voor de dingen die je wilt doen. Je gaat immers toch nergens heen. De gezondheid van mijn vader is gelukkig stabiel en dat zorgt dat daar ook meer rust in komt. Al zijn er nog genoeg dingen die nog geregeld of afgehandeld moeten worden. Je belt weer eens wat vaker met mensen, aangezien je ze niet kan zien. Het is ook fysiek contact wat we mogen vermijden, niet sociaal contact. Ondanks de beperkingen, probeer zoveel mogelijk je hart te volgen. Dat ik geen cliënten kan ontvangen in mijn praktijk, wil niet zeggen dat het stil ligt. Allerlei plannen nog om uit te werken en verder te bouwen aan een hartendroom. Als men dan toch niet letterlijk naar buiten kan komen met iets, dan kan er van binnen nog veel werk verzet worden. Ga het vanuit een ander perspectief bekijken en maak gebruik van wat wel kan en mag. Zie nieuwe kansen om dingen om te zetten. Leef je eigen leven zoveel mogelijk door, ondanks alles wat zich afspeelt. Blijf bouwen en werken aan je dromen. Houd die positieve energie vast, zowel in het leven als in je dromen.
Ondersteuning nodig om het positief te houden en doelgericht? Klik hier om te lezen hoe ik dat doe met Telefonische Ondersteuning.


Energieoefening - Liefde & Zachtheid

Deze oefening geeft ons even wat liefde en zachtheid in deze bizarre tijden. Het is belangrijk met deze energieoefening dat je allebei de gedeeltes doet, zowel het groter maken als het kleiner maken, is van belang.
Maak het jezelf gemakkelijk en neem daar de tijd voor. Maak een moment vrij en zorg dat je even niet gestoord kan worden. Creëer dan een fijne plaats om lekker te zitten of liggen. Steek gewenst een kaarsje aan of een wierook en maak het voor jezelf ontspannend.
Zorg eerst voor een goede aarding, bijvoorbeeld door je voeten visueel groter te maken en te visualiseren dat ze in de grond zakken. Nodig dan de engelen en de lichtwezens uit die voor jou prettig zijn, en vraag hun aanwezigheid en bescherming tijdens deze oefening.
Richt je dan op je hart en zie je hart als een soort roze bal, ter grootte van een tennisbal. Visualiseer maar dat die bal heel helder roze van kleur is, maak die roze bal maar super helder. Als je dan een super heldere zacht roze bal hebt, maak die dan eens langzaam groter. Blaas hem maar rustig op, totdat je een zacht roze bal hebt met een straal van 2 meter, helemaal rond om je heen. Zie jezelf dan staan in die mega grote heldere roze bal, die minimaal 2 meter om je heen is. Zie die bal helder zijn, zie glinsteringen in de bal. Voel die zacht roze energie je lichaam, geest en ziel vullen met liefde en zachtheid. Blijf even lekker in deze energie, vul jezelf met liefde en zachtheid tot je voelt dat het goed is voor jou.
Wanneer het goed genoeg is voor jou op dat moment, maak de bal dan rustig kleiner. Zie de bal kleiner worden, tot het weer de grote heeft van een tennisbal. Als je zover bent, kom je rustig terug in het hier en nu. Leg nog even je handen op je knieën om overtollige energie af te laten voeren en beweeg rustig je lichaam.
Dat jullie dit innerlijke vrede mogen geven.
Hulp nodig om die innerlijke vrede te voelen? Dan kan ik met Healing op Afstand iets voor jou betekenen. Lees er hier meer over.


Wens jullie een gezonde maand toe!
Angelhug, Frank