Centreren

Weer is er een maand voorbij, wat gaat de tijd toch snel. Vaak zeg ik, hoe ouder je wordt, hoe sneller de tijd lijkt te gaan. De afgelopen maand had dan ook een vuur energie, wat er ook voor zorgt dat het snel lijkt te gaan.
 
Rust
Het was voor mij een afwisselende maand. In de vorige nieuwsbrief vertelde ik dat ik in een lekkere flow zat. Dit ging de eerste week van maart zo door. De 2de week daarentegen had ik wat meer rust ingepland. Helaas kreeg ik een ontsteking in mijn mond, wat ervoor zorgde dat ik zeker rust moest nemen. Dat heeft mij laten zien dat, ondanks een lekkere flow, rust nodig is voor de balans en dat ik daar eerder rekening mee mag houden.
 
 Het wiel
Dit deed mij denken aan de tarot kaart “Het Wiel”. Soms sta je boven op het wiel en soms hang je beneden aan het wiel. Boven op het wiel is het belangrijk niet te overmoedig te worden en hang je beneden aan het wiel, realiseer je dan dat je rust nodig hebt en neem die dan ook. Of je nou boven aan het wiel zit of onderaan hangt, gecentreerd blijven in jezelf is het kernwoord hier. Sta je bovenop het wiel, zorg er dan voor dat je in jezelf blijft en niet te overmoedig wordt. Centreer jezelf weer naar jouw middelpunt. Zo blijf je ook het overzicht houden. Hang je onderaan het wiel, bedenk dan dat je rust nodig hebt en neem die dan ook. Zit iets niet in de flow, centreer jezelf naar je middelpunt en bedenk dat je uiteindelijk weer bovenop dat wiel zal staan. Alles gaat gepaard met het in het midden blijven van het wiel en daarmee gecentreerd zijn.
 
Tekens
Op het moment dat ik onderaan het wiel zat kwamen er diverse dingen voorbij die mij een aanwijzing hebben laten zien. De ontsteking in mijn mond vertelde mij dat ik iets verdring wat naar buiten mag komen. Ook kreeg ik last van een stijve nek. Dit vertelde mij dat ik niet buigzaam genoeg ben en oogkleppen voor heb omdat ik vanwege de stijve nek, niet goed naar links of rechts kon kijken. Daarnaast werd ik een aantal keer wakker om 05:05. Laat de 5 nu staan voor transformatie en verandering. Toen kwam ik ook nog in conflict en werd mij daar ook iets in gespiegeld. Op dat moment viel het kwartje dat ik van situatie moet veranderen.
 
Doorpakken
Ergens was ik al bezig om die situatie te veranderen. Maar dat was nog niet voldoende. De tekens en de maandenergie zorgden dat ik daar meer actie in ging nemen. Zodra je er genoeg energie in stopt en jezelf goed blijft analyseren, kan je erop rekenen dat de transformatie komt wanneer de tijd er rijp voor is. De juiste energie er insteken, de juiste focus en een zuivere intentie. Dan kan het bijna niet anders dan dat je krijgt wat goed is voor jouw ziel op dit moment.
 
Innerlijke rust
Op het moment dat je de inzichten hebt gekregen en de aanwijzingen van het universum duidelijk hebt, keert de innerlijke rust weer terug. Vanuit die innerlijke rust kan de flow weer terugkomen. Want als alles weer in balans is, zal de stroming weer stromen.
 
Lukt het je niet om jezelf te centreren? Klik dan hier om te kijken hoe de Aquarius Angels jou daarbij kunnen helpen.


Energie Advies voor April

Afgelopen maand hebben we een vuur energie gehad, waarin we actie mochten ondernemen. Deze maand wordt daarop voort geborduurd. De maand kenmerkt zich met een manifesterende energie. De plannen die je hebt zijn scherp in zicht en je weet wanneer en hoe daar actie in te ondernemen. De wijsheid en ideeën zijn je helder en je zal erachter komen dat je alle kennis al in je draagt om het tot manifestatie te brengen.

Kijk goed naar de kansen die je aangereikt krijgt. Voel en doorzie bij jezelf welke kansen echt zijn voor jou en welke kansen echt lijken te zijn. De wijsheid en waarheid zit al in jou. De vraag is meer wat je ermee gaat doen. Als je jouw plannen doorpakt, blijf dan goed bij jezelf voelen of het ook echt bij jou past. Zit je in de flow, ga er dan helemaal voor. Krijg je toch steeds weerstand, kijk dan eens wat er anders kan binnen jouw plannen. Kies goed welk moment voor jou geschikt is om tot actie over te gaan. Deze actie kan op diverse manieren neergezet worden; actie om daadwerkelijk iets in aardse belevening mee te doen. Of misschien wel actie om er eens goed over na te denken.

Deze maand mogen we voelen, weten en zien welke actie of wanneer er actie ondernomen mag worden. Zoals de natuur zichzelf meer laat zien in de lente, zo mag ook jij weer meer naar buiten komen met jouw wensen. Onthoud dat het universum met al haar lichtwezens jou altijd bijstaat om jouw zielendoelen te behalen. Zijn er ‘toevalligheden’ die je tegenkomt? Dan is het universum voor jou druk bezig. Blijf je, ondanks je actie, toch tegen weerstand aan lopen, ga dan eens goed kijken wat die weerstand is, waar het vandaan komt, wat het met jou doet en hoe jij dat kan omzetten naar iets positiefs. Kansen zullen aangereikt worden. Het is aan jou om te laten zien wanneer en welke actie daarin te ondernemen is.

Krijg je niet duidelijk wat de weerstand is en hoe je dat kan transformeren? Dan zou een kaartlegging, in de praktijk of op afstand, jou daar goed in kunnen assisteren. Klik op deze link voor meer informatie.


Energie oefening - Wens Planten

Vorige maand hebben we ons voorbereid op onze wens(en) van dit jaar. Als het goed is, heb je opgeschreven wat je wens is en heb je 28 maart verbrand wat je ervan mag loslaten. Dan is het nu een mooie tijd om deze wens te planten.

Pak een goed moment waarin je niet gestoord wordt. Neem het papiertje waar je wens op staat en houd dit vast. Maak het jezelf gemakkelijk, ga rustig zitten. Steek er een kaarsje bij aan en brand, wanneer gewenst, een wierook. Vraag, tijdens het aansteken van je kaarsje, alle lichtwezens die voor jou welkom zijn. Haal een paar keer diep adem en laat op je uitademhaling alle spanning in je lichaam los. Zorg dan voor een goede aarding, door bijvoorbeeld wortels heel erg diep de grond in te laten zakken.

Wanneer je zover bent, creëer dan een bal van wit zuiver licht, minimaal 2 meter helemaal om je heen. Vul en doordrenk deze bal met het zuivere witte licht.
Wanneer je de bal dan goed doordrenkt hebt, richt je dan op het papiertje met jouw wens erop. Houd het voor je in je handen. Visualiseer nu dat het papiertje omringt en doordrenkt wordt met zuiver goud licht door middel van de bal. Vraag nu aan de engelen, lichtwezens en het universum om jou te helpen deze wens te manifesteren. Vraag hen om leiding, advies en inzichten om deze wens zo comfortabel mogelijk tot manifestatie te laten komen.
Heb je dat gedaan, leg dan weer je focus op de gouden bal om je handen heen die nog steeds doordrenkt is met het gouden licht waarin jij jouw wens op papier vasthoudt.

Zie dan een gouden koord vanaf de bovenkant van de bal de lucht in gaan. Heel hoog in de lucht, zet je dit gouden koord in het stralende witte licht wat zich daar bevindt.
Wanneer dat gouden koord is gemaakt met het universum, zie dan vanuit diezelfde gouden bal een zilveren koord naar benden gaan, heel diep de grond in en zet het koord vast in de kern van moeder aarde.
Zodra je de goud doordrenkte bal met een koord naar beneden en een koord naar boven hebt gemaakt, affirmeer dan 3x: “bij mijn wil, manifesteer deze wens”.

Zorg dan dat je jezelf goed aard door middel van boomwortels uit je voeten heel diep de grond in te laten gaan. Zet even je handen op je knieën om overtollige energie af te voeren. Bedank je lichtwezens voor hun veiligheid, ondersteuning en hulp.

Ga dan naar buiten en plant dit papiertje met jouw wens erop. Plant het in de echte natuur. Doe dit op een plek die voor jou goed voelt. Eenmaal weer thuisgekomen, bedank je de engelen, lichtwezens en universum voor de hulp en ondersteuning die zij zullen bieden bij het manifesteren van jouw wens.

Voel je nog een blokkade die jouw wens tegenhoudt om gemanifesteerd te worden? Wellicht kunnen de engelen daarin iets betekenen door een Engelen Healing, die zowel op afstand als in de praktijk gegeven kan worden. Klik hier om daar meer over te lezen


Wens jullie een manifesterende maand toe!
Angelhug, Frank