Tussentijd

Zo lieve mensen, dan hier dan eindelijk weer eens Het Energienieuws. Het was even stil wat betreft de nieuwsbrief.

Basis
Dit alles had te maken met het feit dat ik even teruggeworpen werd naar mijn basis. Door omstandigheden werd ik gedwongen om rust te nemen. Veel viel even om mij heen weg en ook was het rustig in de praktijk. Dit gaf mij de gelegenheid om even tot hele diepe rust te komen in mijzelf. Om zo tot een punt te komen waar ik mocht gaan nadenken over hoe nu verder.

Transformerende tijd
De universele energieën zijn erg intens en biedt ons een fijne gelegenheid om onszelf te transformeren naar waar we voor gekomen zijn. Mocht je dan ergens mee bezig zijn en dat daar plotseling verandering in komt. Dan geeft dat aan dat je daar nog even over mag nadenken of dit wel de juiste weg is voor jou. Een tegenslag is een uitdaging die ervoor zorgt dat jij je angst kan overwinnen. Word je teruggeworpen op jouw basis en even helemaal niets meer kunnen. Dan mag er nagedacht worden over hoe jij nu verder wilt. Welke dingen erin mogen transformeren om te zorgen dat jij een betere versie van jezelf wordt.

Tussentijd
Zo wil ik dit omschrijven als een tussentijd. Het is een periode waarin het oude wegvalt en het nieuwe nog niet zichtbaar is. De periode om toe te geven aan rust om zo weer in balans te komen. In deze tijd mag je kijken naar wat losgelaten mag worden en waar er bij jou nog verandering of transformatie mag komen. Om vervolgens na te denken over hoe deze transformatie in gang te zetten en wat daarvoor nodig is. Op die manier kom je weer in balans en in je eigen kracht. Toch zou je dan eerst toe mogen geven aan die rust periode.

Inspiratie
Na die tussentijd komen langzaam de ideeën en inspiratie weer terug. Voordat je het weet ben je uit die tussentijd en zit je weer lekker in de flow. Zo zijn er nieuwe ideeën ontstaan voor de praktijk. Er zullen 2 nieuwe consulten komen. Eén waar vaak vraag naar is, alleen nog niet op de website staat en één totaal nieuw consult. Daarnaast is één hobby op een iets lager pitje gezet. Weer een andere hobby gaat opgepakt worden na 10 jaar. Heb er nog even over nagedacht of het wel verstandig is om dit weer op te pakken. Toch kwam dit gelijk in een mega fijne flow en heb inmiddels mensen gesproken die ik 10 of 20 jaar niet gezien heb. De flow heeft mij het inzicht gegeven dat dit nu nog bij mij past.

Heb je duidelijk waar je transformatie mag aanbrengen. Alleen heb je daar nog moeite mee? Lees hier hoe de Aquarius Angels jou daarbij kunnen helpen.


Workshops en Cursussen

De workshops en cursussen die ik nu al heb. Staan opnieuw ingepland voor het 2de deel van het jaar. Helaas is er nog niet de tijd geweest om er meerdere in elkaar te zetten. Dat zal ik doen op het moment dat mij dat aangegeven wordt vanuit het universum. Ideeën en inspiratie genoeg. Toch wordt nu aangegeven eerst mij op andere dingen te richten. Dus voor nu zijn de workshops en cursussen ingedeeld dier zijn. Er zullen er zeker meerdere komen in de toekomst. Voor nu zijn ingepland:

Ervaar Dieren Energie. Klik hier voor meer informatie

Aquarius Angels Healing cursus. Klik hier voor meer informatie

Engelen Wenspot. Klik hier voor meer informatie

Energieadvies voor Juni

De zomer staat voor de deur en dat brengt met zich mee dat wij mogen genieten. Genieten van wat we tot nu toe hebben bereikt. Genieten van vrienden en familie om ons heen. Het is er de tijd van het jaar voor. Plus daarnaast zorgt de universele energie ervoor dat dat mogelijk gemaakt wordt. Heb je iets nieuws opgezet, ga er dan volledig voor en blijf vertrouwen houden. Zou je aan iets nieuws willen beginnen. Dan zorgt de universele energie ervoor dat het kan.

Je intuïtieve gaven zijn momenteel sterker. Door dit te delen met de mensen om je heen. Zal dat voor een fijn geheel zorgen. Waarin jij je kunt uiten zoals jij wilt. Waardoor je de ander er een nieuw inzicht in geeft. Blijf dus goed voelen hoe iets voor jou voelt. Je intuïtie geeft haarfijn aan of iets klopt of niet. Hou je intuïtie dus goed in de gaten op het moment dat je ergens mee bezig bent of ergens mee gaat beginnen.

Misschien had je twijfels over een bepaald idee wat er in je hoofd is rond gegaan. Dan zal je intuïtie jou aanreiken of dit nog bij jou past of niet. Kom ermee naar buiten en ervaar wat het doet. Doe wat nodig is om gedaan te krijgen wat er gedaan moet worden. Zorg daarnaast ook voor plezier en vertier. Je mag deze maand een klein beetje de spanning loslaten om iets meer te genieten. We zijn al vaak druk genoeg. Dan is het goed om ook even te genieten van wat dan ook. Zo komt het ook weer in balans.

Is er nog iets waar jij aan vasthoudt. Dat zorgt dat je nog niet kan genieten? Lees via deze link hope een Engelen Healing jou daar los van kan krijgen.


Energieoefening - Zelfonderzoek

Hieronder een fijne kaartlegging over welk zelfonderzoek voor jou nu belangrijk is.
Zorg voor een moment dat je ongestoord even de tijd voor jezelf hebt. Ga er lekker rustig bij zitten en maak het jezelf gemakkelijk. Steek er een kaarsje bij aan en eventueel een wierrook of iets dergelijks, net wat jij fijn vindt.
Zorg voor een goede aarding en vraag de engelen en jouw lichtwezens bij jou aanwezig te zijn. Vraag hen om jou goede, duidelijke en accurate inzichten en adviezen te geven bij deze kaartlegging.
Deze legging is met zowel de tarot als met de orakel kaarten te doen.

1 – Welk zelfonderzoek is nu het meest actief?
2 – Wat zit daarin verborgen wat voor mij nodig is om te weten?
3 – Waarmee kan ik beginnen om het zelfonderzoek te voorspoeden?
4 – Wat steunt mij daarin?
5 – Hoe kan ik het beste balans houden op het gebied van zelfonderzoek?
6 – Hoe kan ik dat het beste doen?
7 – Wat gaat mij dit allemaal opleveren?
7 – Wat gaat mij dit allemaal opleveren?

Heb je duidelijk waar je aan mag werken. Alleen weet je nog niet precies hoe? Klik hier om te lezen hoe ik jou daarbij kan helpen.


Wens jullie een vreugdevolle maand toe!
Angelhug, Frank