Woelig

Maart roert zijn staart, en dat deed die goed ook in mijn beleving. Sneeuw, zon, regen, hagel, wind, alle seizoenen in één maand.

 

Persoonlijk was het ook en woelige maand. Vele facetten van diversen kwamen voorbij. Mooie en minder mooie momenten, vreugde en angst gevoelt, stil gezeten en uit mijn dak gegaan op de dansvloer, alle seizoenen in één maand. Het heeft me vooral laten zien waar ik sta, wat ik nog mag transformeren, wat ik achter me gelaten heb, wat niet meer terug komt, al zou ik het willen. Het is best veel geweest en er mag nu even wat rust komen.  

De woeligheid mag nu weer even gronden. Dit om de indrukken en inzichten van afgelopen maand te laten integreren. Zo kan het eigen worden en hoef ik er niet meer over na te denken. Waardoor ik handel op de manier zoals het vanuit mijn hart bedoeld is. Uiteindelijk zijn het spiegels die je ziet. Die jou laten zien wat jijzelf vervelend vindt en graag anders zou willen. Daar krijg je dan de inzichten van die erbij horen en vervolgens is er dan tijd nodig om het geheel in te laten inzinken, om te laten verwerken, te laten integreren om er vervolgens naar te kunnen handelen.  

Na alle inzichten, verwerken en integreren is het goed om even rust te nemen. Om gewoon weer even terug te komen in je eigen basis. Zo had ik al wat rust ingepland voor mezelf en die tijd is nu. Er staan gezellige activiteiten gepland, gewoon even lekker mens zijn en ervan genieten. Daarna gaan we wel weer verder kijken waar ik mezelf mag en kan transformeren. Om daar weer energie in te steken is het goed om nu even ontspanning te zoeken.  

Was het voor jou ook een woelige maand en zit je nog met vragen? Deze vragen kunnen beantwoord worden door te kijken in jouw persoonlijk Akasha. Klik hier om te lezen hoe dat gaat.


Aquarius Angels Healing cursus

Eind april staat de Aquarius Angels Healing cursus weer ingepland. Dat zal dit jaar ook de enige keer zijn dat ik deze cursus geef. Het is altijd heel bijzonder om met deze groep Engelen te werken. Sinds 2016 werk ik dagelijks met ze. Is het niet voor mezelf dan wel voor een ander. Inmiddels hebben ze al vele technieken bijgevoegd om ons mens nog beter naar onze zielendoelen te leiden, en er voor te zorgen dat wij die zo comfortabel mogelijk kunnen leven. Ik kijk er weer zeer naar uit om deze healing methode door te mogen geven.  

Klik op deze link om meer over deze cursus te lezen.


Nieuwe Engelen cursus

Al enige maanden ben ik bezig geweest om een fijne Engelen cursus in elkaar te zetten. Het doel van deze cursus is om praktisch te kunnen werken met de Engelen. De cursus heet dan ook ‘Praktisch Engelen Werk’. Het is een mooi opbouwende cursus die ik verdeeld heb in een basis en een gevorderd. Met de basis kan je vooral zelf praktisch werken met de Engelen, en in de gevorderd gaan we daar ook anderen mee ondersteunen. Zo bouwt het zich mooi op en is het voor iedereen te begrijpen.

Wil je er meer over weten? Klik hier om te lezen wat er in de ‘basis’ geleerd wordt.

Of klik op deze link als je wilt lezen over de ‘gevorderd’.


Energieadvies voor April

De nieuwe maand april verteld ons dat we rustig door mogen gaan met waar we mee bezig waren. Houd in gedachten dat jijzelf al alle wijsheid en inzichten hebt ontvangen en vanuit daar verder mag stappen. Het ligt allemaal in onszelf wat we nodig hebben om verder te komen. Wat de situatie ook is, vertrouw op jezelf en de wijsheid die je over de situatie hebt. Maak dan vervolgens een beslissing die in overeenstemming is met jou ziel en je zielendoelen. Jouw innerlijke gevoel zal duidelijk aangeven welke stap je erin mag ondernemen. Je hoger zelf zal aangeven welke richting je op mag en als je dit volgt. Dan zal hoofd en hart in harmonie zijn.

Het kan best zijn dat we ook nog uitdagingen tegenkomen. Ga deze uitdagingen tegemoet want dat is de reden data je ze tegenkom. Je zal misschien een angst onder ogen mogen zien. Vertrouw dan weer op die innerlijke leiding die jou verteld hoe je de weg mag bewandelen. Juist het overwinnen van die angst zal ervoor zorgen dat je de situatie meestert. Juist als je tegen deze angst ingaat. Zal da tin de toekomst alleen maar nog zwaarder gaan worden. Door het nu te meesteren krijg je de kans om later comfortabeler verder te mogen stappen.    

Het draait dus voornamelijk om jou eigen gevoel, kracht, wijsheid en intuïtie deze maand. Vertrouw vooral op jezelf end e wijsheid die je opgedaan hebt. Ieder heeft zijn eigen innerlijke kompas die aangeeft wat goed voor jou is. door hier meer gehoor aan te geven zal het verloop comfortabeler zijn dan dat je dat niet doet. Wat een ander er ook van vindt of denkt. Wat voor jou goed voelt is ook voor jou en niet voor de ander. Trek je dus niet te veel aan van wat anderen ervan denken of vinden. Ondervind je uitdagingen of obstakels, ga ze tegemoet ne vertrouw op dat innerlijke wat jij van binnen zo mooi ontwikkeld hebt.  

Zit er nog een blokkade die ervoor zorgt dat jij niet volledig naar jouw innerlijke gevoel kan? Lees hier hoe de Aquarius Angels jou daarbij kan ondersteunen en helpen.


Energieoefening - Zielenlegging

Om na een woelige maand te kijken of je nog op één lijn zit met je zielendoelen. Heb ik hieronder een legging in elkaar gezet. Neem er even de aandacht voor en maak het jezelf gemakkelijk. Steek een kaarsje aan en zorg dat je even niet gestoord wordt. Zorg voor een goede aarding en nodig je Engelen en Lichtwezens uit om bij jou aanwezig te zijn. Vraag hen jou duidelijke en accurate antwoorden te geven op alle vragen. 

1 – wat heeft mijn ziel op dit moment nodig?

2 – hoe kan ik dat het beste doen?

3 – wat heeft mijn ziel niet meer nodig?

4 – hoe kan ik dat het beste loslaten?

5 – welke stap mag ik nu als eerste zetten?

6 – wat heb ik nog nodig om die stap te kunnen zetten? 

Zou je graag ergens anders antwoord op willen hebben via de kaarten? Lees dan via deze link hoe The Infinite Tarot je daarbij kan helpen.


Wens jullie een krachtige maand toe!
Angelhug, Frank