Hartenwensen

Begin augustus is er in het Algemeen Dagblad een artikel van De Energiebol geplaatst. Hier had ik in mijn vorige nieuwsbrief al een klein stukje over geschreven. Zelf wist ik niet hoe dit artikel eruit ging zien, wel dat de healing ging werken natuurlijk. Het artikel is erg leuk omschreven door de beste man.
Lees het hier!

Dan heb ik in augustus nog cursussen gevolgd voor nog meer diepgang in healing en het contact leggen met de engelen. Een mens is nooit uitgeleerd en het spirituele is een onbegrensde, magische en onuitputtelijke ‘leerschool’ van informatie en kennis, en dat dan leren toe te passen in je leven. 

Nog in juli heb ik een groepshealing gegeven op afstand. Mensen konden zich inschrijven via een bericht op facebook, waarmee zij toestemming gaven om via mij heling te laten komen. Dit was erg leuk en bijzonder om te doen. De energie bouwde zich al een uur voordat ik zou beginnen op. Ik ben ook een kwartier eerder begonnen omdat de energie enorm stroomde. Naast healing hebben mensen ook inzichten gekregen waar ze al weken naar op zoek waren, hebben ze mij laten weten. Hoe bijzonder is dat! Dit ga ik zeker nog weleens doen.
Kan jij wel een healing gebruiken? Kijk dan eens hier.

De Spirituele Kei

8 september een nieuwe dag met De Spirituele Kei
Wij als trouw team, bestaande uit een tarotiste, helderziende waarneemster en healer, staan vanaf 11:30 in de binnenstad van Amersfoort klaar om u van dienst te mogen zijn. Kosten zijn maar €15,- voor een consult en de duur van een consult is maximaal 30 minuten.
Speciaal voor deze dag hebben we als gast: Diana van Houte! Zij heeft praktijk Sjamanca en zal boodschappen opschrijven voor jou van jouw gids; A letter from heaven!

Kijk hier voor informatie over De Spirituele Kei.
Kijk ook gelijk even op Sjamanca.nl!  


   Aquarius Angels Healing Cursus

De Aquarius Angels Healing cursus is weer ingepland. Deze zal in oktober gaan plaatsvinden. Het is zo fijn om deze bijzondere manier van healing door te geven aan mensen. Je kunt zoveel met de verhoogde trillingsfrequentie van de Aquarius Angels. Een zeer uitzonderlijke groep engelen en energie om mee te werken.
Kijk hier voor meer informatie!


    Engelen advies voor September

Voor de maand september wordt er geadviseerd om je bezig te houden met wat je hartenwensen zijn. Waarvan gaat je hart open? Dat waarmee jij bezig bent hoort dat bij jouw zielenpad?  Kijk eerst eens waarmee je bezig bent en of je hart daar blij van wordt. Word je hart er blij van? Stop er dan tijd en energie in. Gaat je hart open van dat waar je mee bezig bent? Richt dan je focus erop.
Nieuwe plannen kunnen ook nieuwe angsten met zich mee brengen. Laat deze angsten je niet in de weg staan. Voel je toch een angst of een weerstand? Vraag dan tijdens de engelenpoort of Aartsengel Michael je wilt helpen om je eigen ‘demonen’ te verslaan. Je angsten, onzekerheden en negatieve gedachten zijn je eigen ‘demonen’, die jou in de weg staan om volledig succes te hebben met jouw zielendoelen. Je zou Aartsengel Michael kunnen vragen om je angsten, onzekerheden en je negatieve gedachten te transformeren naar zekerheid, vertrouwen en daadkracht. Ervaar en voel hoe aartsengel Michael dit voor jou transformeert. Door deze transformatie kan het zijn dat je druk gaat dromen. Laat dit gebeuren, het is een teken dat er transformatie plaatsvindt.
De engelenpoort is zaterdag 9 september van 9:00 tot 10:00 uur.
Klik hier voor een steuntje in de rug.


     Energie Oefening

Soms is het lekker om jezelf energetisch even schoon te maken. Deze oefening doe ik dagelijks. Het wordt ook wel de spirituele hygiëne genoemd.
Ga rustig zitten, voeten schouder breed, handen van elkaar af en haal een paar keer diep adem. Wanneer je ontspannen zit, stel je dan eens voor, dat er boven je -ongeveer 2-3 meter- een grote gouden wolk hangt. Uit die wolk komen gouden regendruppels. Laat nu deze goudenregen over je heen komen. Voel hoe de gouden regendruppels de lagere energieën uit je aura en van je lichaam af spoelen. Probeer ook te voelen dat het door je lijf heen gaat, om zo ook de lagere energieën uit je lichaam te laten spoelen. Soms spreid ik mijn armen daarbij en laat alle lagere energieën verdwijnen uit mijn systeem.
Dan laat je de wolk verdwijnen en laat je de zon ervoor in de plaats komen, die dan met zijn warme, gouden stralen op je schijnt. Deze warme stralen drogen jou van de goudenregen terwijl het gouden licht je aura helemaal doordrenkt en opvult.
Klik hier als je hulp erbij wilt hebben.