Opbloeien

Wat is het beeld buiten van de natuur toch in een zeer korte tijd veranderd. De bloesem zit in de bomen en alles is aan het uitkomen. Er zijn bij ons ook genoeg zaken waarvoor we in de winter naar binnen zijn gegaan om er zo nu mee naar buiten te komen. De retrograde planeten zorgen hierin voor wat tegenstribbelingen. Houd vast aan je dromen, ook al zijn ze soms niet goed zichtbaar. Blijf het vertrouwen houden dat het goed komt. Zolang jij luistert naar jouw innerlijke stem en daarbij je hart volgt, zullen er steeds meer remmingen wegvallen.De energieën van tegenwoordig helpen ons daar enorm bij. Hoewel ik soms zelf ook wel “moe” wordt van het steeds maar naar binnen keren, geeft het enorme mooie kansen om transformatie door te zetten in jezelf. Door te ervaren wat het je laat zien en wat je er nog mee mag doen ga je er ook anders mee om en kun je het sneller transformeren. Pak die kans om jezelf te zien opbloeien! Kijk hier hoe ik je daarbij kan ondersteunen.

  Universele energie voor Mei

De planeten laten weer bijzondere standen zien. Pluto en Saturnus zijn retrograde gaan lopen. Retrograde betekent dat het onze energie naar binnen laat keren. We mogen dus bij onszelf naar binnen gaan en daar naar transformatie zoeken. Met net een volle maan in schorpioen achter de rug en met Pluto en Saturnus retrograde, worden o.a. er zaken onder de aandacht gebracht als: waar zitten beperkingen en remmingen in je denken en communiceren; er kunnen ook verborgen familie/vrienden zaken naar voren komen; verandering van levensstijl; aanpassingen eetpatroon; relatieverandering. Er komen een hoop minder leuke dingen naar voren. Wat ons de kans geeft om te zien waar nog liefde naar toe mag of wat niet meer bij ons past en losgelaten mag worden. Kijk niet waarom je dit tegenkomt. Zie waar jij nog mag transformeren, liefde mag geven, heling op mag hebben en mag veranderen van jezelf. Wat is jouw mening ergens over? Kijk eens bij jezelf naar binnen en ga voor jouw waarheid. Jij mag nu jouw diepte gaan ervaren. Om zo tot jouw kern te komen. Persoonlijk zou ik daarbij adviseren veel naar buiten te gaan. De gezonde buitenlucht heeft veel positieve invloed op ons. We kunnen erin loslaten en opladen. Moeder Aarde energie is goed voelbaar. Zorg dus voor goede balans tussen onderzoek bij jezelf en naar binnen keren, en de buitenlucht opzoeken, ontspanning en plezier maken.
De Aquarius Angels kunnen je op meerdere vlakken hiermee helpen. Klik hier om meer te lezen.

 Voorjaarsbeurs 6 mei in Vianen

Zondag 6 mei is er bij spiritueel centrum Iris in Vianen een voorjaarsbeurs. Vele liefde volle mensen zullen klaar staan om een helpende hand uit te reiken. Ook zullen er standjes aanwezig zijn met leuke spulletjes. Entree is maar €5,-. Een consult kost ook €5,- en duurt ongeveer 15 minuten. In overleg is langere consulttijd bespreekbaar. Niet al te groot, intiem en erg gezellig. De beurs duurt van 12:00 tot 17:00. Kijk voor meer informatie op deze link.


 Extra Aquarius Akasha technieken

In mijn vorige nieuwsbrief gaf ik al aan dat ik erg uit zat te kijken naar de verdieping van de Aquarius Akasha. Eindelijk heb ik die gehad en wat voor één! Het was een dag hard werken met vele nieuwe technieken, opties en helingen. O.a. een gelaagde zielenheling, dit is om het fijnstof weg te nemen om zo de informatie bij de persoon beter binnen te laten komen. Soms is er invloed van andere energieën waardoor iets misschien niet helemaal door kan komen. Over het algemeen wordt dit dan eerst weggehaald, om zo een nog beter consult neer te kunnen zetten. Daarnaast kan de blauwdruk achterhaald worden, hierdoor kun je jezelf nog beter begrijpen. Voor mezelf zitten er ook extra technieken bij, o.a. één die ik in mijn ochtendmeditatie mee kan nemen. Van tevoren had ik niet gedacht zoveel extra’s erbij te krijgen.
Kijk hier voor meer informatie over het Aquarius Akasha consult.

  Engelenadvies en Engelenpoort Mei

Voor mei adviseren de engelen ons om te kijken naar waar we dankbaar voor zijn. Hier meer van bewust te worden, en eventuele actie te ondernemen. Zo worden wij ook geholpen om meer buiten onze comfortzone te treden. Ga eens iets doen wat nieuw is, of wat je altijd al hebt willen doen. Ga eens iets doen waar je angst voor bent. Je zal naderhand merken dat je gemakkelijker over die angst heen stapte dan dat je van tevoren had kunnen denken. Laat je deze maand inspireren op elk gebeid van je leven. De energie zal genoeg triggeren waar jij naar mag kijken. Vraag om de goddelijke leiding en adviezen die voor jou begrijpelijk zijn. Laat oordelen achterwege. Ervaar ze en laat het voor wat het is.

Engelenpoort; Dinsdag 22-05-2018 van 7:04 tot 14:44
Tijdens deze EP mag je inspiratie vragen voor acties in je te ondernemen plannen die buiten je comfortzone liggen. Ga rustig zitten, mediteer en vraag de engelen je goddelijke inspiratie te brengen, die je begrijpt. Schrijf alles op wat er in je opkomt, zonder oordeel of erover na te denken.
Woensdag 23-05-2018 tijd inplannen om uit te zoeken wat je opgeschreven hebt de vorige dag.
Neem vandaag even de tijd om de inspiratie om te zetten in daden. Specificeer wat je opgeschreven hebt. Wat wil je bereiken? Voel ik mij er prettig bij? Wat heb ik ervoor nodig? Hoe regel ik dat? Kijk of het realistisch haalbaar is voor je, om dit binnen je eigen grenzen te doen. Kom in actie. Ga de spullen regelen die je ervoor nodig hebt. Zorg dat je alle informatie in huis hebt. Zet een tijdspad. Maak een schema met een einddatum wanneer je het doel denkt bereikt te hebben. Zo heb je al een stuk van je pad klaar liggen. 
Klik hier voor hulp bij het inspireren met de engelen.

Het engelenadvies en de engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.

Wens jullie een inzichtelijke maand toe!
Angelhug, Frank