Ervaren

Wat heerlijk om die lentegeuren je neus weer binnen te krijgen. Ik woon in een groenstrook en loop ‘s morgens al vroeg buiten met Binky, mijn hond. Dan hoor ik de vogeltjes al fluiten, de hazen wegrennen want er is een hond in de buurt, en ervaar ik de ochtenddauw die de geuren van de natuur wakker maken. De geur die ik ervaar maakt bij mij ook het innerlijke kind wakker. Als klein kind speelde ik vroeger graag buiten, klom in bomen en maakte hutten in het bos. Dit deed je in de winter niet zo veel en werd er blij van als dat weer kon. De geur die ik toen rook was puur de lentegeur. Als kind had ik de verbinding die er was tussen die geur en de lente nog niet door. Grappig om je nu bewust te worden wat je als kind plezier gaf. Het verbaast mij een beetje hoeveel bomen, struiken en planten zich weer volledig laten zien, ondanks het nogal droge jaar dat achter ons ligt. Toen kon ik aan het eind van het seizoen wel zien dat bepaalde boompjes en planten er niet zo best bij stonden. Van sommige dacht ik, die overleven het niet in de winter. En dan toch zien hoe mooi de natuur zich weer ontplooid. Dat geeft toch weer hoe vruchtbaar en krachtig moeder aarde is!
Het gezegde “april doet wat hij wil” was bij mij wel van toepassing. Van allerlei verschillende en uiteenlopende emoties, gevoelens en situaties ben ik tegengekomen in de afgelopen maand. Krachtig in mezelf en me ook onderuit gehaald voelen, druk met van alles wat geregeld moet worden maar ook rust met alle tijd voor wat ik wil, oud verdriet en ook nieuw verdriet en dat dan soms ook nog eens allemaal door elkaar heen. Dat is best overweldigend. Het beste wat je dan kan doen is achterover leunen en het maar “over je heen laten komen”. Terwijl het “over je heen komt” kan je er naar kijken en (h)erkennen wat het is. Wat laat zich zien? Is er een “rode draad”? Waar kan ik nu wel wat mee en wat komt later aan de orde? Zo is dat oude verdriet nog een laag die met mijn overleden moeder te maken heeft; dat mocht op een diepere laag nog geheeld worden. Het nieuwe verdriet gaat over een vriend van mij die met een hersentumor in het ziekenhuis ligt, waar niets meer aan te doen is. Dat verdriet kan ik alleen maar laten zijn, (h)erkennen en ervaren. Op het moment dat je je krachtig voelt, kan je actief je wensen neerzetten. Als die kracht verdwenen is, pak dan je rust en doe gewoon even niets, laat het maar zijn en ervaar het. Zo kan toch de balans behouden blijven tussen al die wisselende gevoelens, gedachten en emoties. Kan je er iets mee? Zo ja, ga over tot actie. Kan je er helaas niets mee op het moment? Laat het dan zijn, (h)erken en ervaar het. Zo kan er mee gevaren worden op de flow van het leven. Het leven biedt zich aan, het is aan jou hoe jij het ervaart.
Kom je er zelf even niet achter en wil je er hulp bij? Klik dan op deze link om te lezen hoe de Aquarius Angels je daarmee kunnen bijstaan. 


Aquarius Angels Healing cursus

Voor 28, 29 en 30 juni staat er weer een heerlijke Aquarius Angels Healing cursus gepland. Altijd erg bijzonder om deze cursus te geven en zalig om die overvloed aan liefde te voelen van deze groep engelen. Persoonlijk hebben zij mijn leven op een positieve manier veranderd en het is een voorrecht om dit door te geven. Deze uitzonderlijke groep engelen werken met een verhoogde trillingsfrequentie, waardoor de bron van de klacht geheeld kan worden.
Lees hier meer over de Aquarius Angels Healing cursus.
Klik hier voor het facebook evenement.Energie van Mei

De energie van mei is vrij actief. Het nodigt ons uit in actie te komen en onze plannen te vervolgen. We mogen nadenken hoe we verder willen met onze plannen en hoe we onze wensen het beste kunnen manifesteren. Het is een fijne energie om nieuwe interesses te bekijken en je verder te verdiepen in wat je leuk vindt. Die energie kan ons een boost geven en het is ook aan te raden er iets mee te doen. Nieuwe lagen van creativiteit kunnen aangewakkerd worden. Luister naar je intuïtie en blijf om leiding vragen vanuit het universum. Doorbreek je oude patronen van denken met een creatieve benadering. Als iets niet juist werkt en je wilt dat toch doorzetten, zou het deze maand goed zijn om daar op een andere manier mee om te gaan. Er ligt veel oud zeer achter ons en je bent inmiddels wijzer geworden. Dit houdt ook in dat je misschien je denken of je handelen wilt aanpassen om te zorgen dat het op één lijn ligt met je gevoel. Vertrouw op je eigen waarnemingen. Jouw ziel leidt jou de weg die jij mag bewandelen. Maak deze maand gebruik van deze scheppingskracht. Deze heerlijke energie kan dus voor transformatie zorgen, hetzij een nieuw begin, een nieuwe fase. Blijf je hart volgen wat jou vreugde en liefde brengt. Spreid je vleugels en laat jezelf maar zien. Veranderingen zijn niet altijd leuk, maar toch vaak wel beter voor onze ziel. Omarm de verandering en bekijk het niet te zwaar. Als je nu niet weet waarom, dan komt dat misschien later wel. Het universum is met ons, en blijf om hulp vragen. De lichtwezens staan te allen tijde voor ons klaar, het is aan onze vrije wil om het te vragen en hulp van ze te accepteren. Het is een vruchtbare maand die bruist van het leven en creativiteit.
Heb je moeite met loslaten en het nieuwe omarmen? Laat je ondersteunen door de engelen en kijk hier hoe zij dat kunnen doen.


Engelenpoort Mei

Zondag 5 mei van 5:55 tot 23:55
Ga rustig zitten, zorg dat je niet gestoord kan worden, en nodig je Beschermengelen en Hoger Zelf uit. Vraag wat het stappenplan is voor deze maand. Vraag waar je aan mag werken. Vraag hen om accurate en goed te begrijpen adviezen en leiding. Ga er dan ook direct mee aan de slag. Blijf hen om hulp vragen gaandeweg in je manifestatie. 

Zondag 18 mei van 9:09 tot 21:21
Neem weer even de tijd voor jezelf en ga er rustig bij zitten. Vraag St. Germain, meester Melchizedek en je beschermengelen samen met jou je stappenplan door te nemen en bij te stellen waar nodig is. Schrijf alle ingevingen op die je binnen krijgt en werk dit uit. Vraag hen duidelijke leiding om je bij te sturen waar nodig is en vertrouw op wat je doorkrijgt.
Meer ondersteuning nodig? Laat je adviseren door een kaart legging. Lees er hier meer over.


De engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.


Energieoefening - Afgeven

Voordat je aan deze oefening begint, Is het makkelijker wanneer je even nadenkt of opschrijft wat jou tegenhoudt om tot actie over te gaan, waar je nog blokkades hebt liggen om verder te gaan met je plannen, wat jouw angsten zijn, de twijfels die je hebt en je onzekerheden.
Als je dat hebt gedaan, ga dan lekker ontspannen zitten en zorg dat je even niet gestoord kan worden. Haal een paar keer diep adem en blaas de spanning eruit. Steek een kaarsje aan en zet, eventueel als dat gewenst is, een muziekje op. Zorg eerst voor een goede gronding door beide benen op de grond te hebben en jouw energie moeder aarde in voelt gaan. Nodig St Germain uit en nodig dan de lichtwezens uit die jij graag bij je wilt hebben met deze oefening. Net wat jou aanspreekt, elfen, engelen, draken, tovenaars, heksen, goden en/of godinnen, opgestegen meesters en vergeet vooral je Hoger Zelf niet.
Wanneer je zo zit en iedereen uitgenodigd hebt die je erbij wilt hebben, visualiseer dan eens een mooie violette vlam voor je. Probeer deze zo sterk mogelijk voor je te zien. Laat dan een heldere gouden buis vanuit het universum naar beneden komen, naar de vlam toe. Dan krijg je een mooie vlam van violet licht met een gouden buis die verbonden is met De Bron/Het Licht. Als je dit goed gevisualiseerd hebt, maak dan eens een hartverbinding met de vlam, door een wit heldere straal te maken tussen jouw hart en de vlam. Als je een goed beeld hebt van een mooie witte straal van jouw hart naar de violette vlam, en van de vlam met een gouden buis tot in Het Licht, laat dan vanuit je hart alle angsten, twijfels, blokkades en onzekerheden los. Terwijl je visualiseert dat alles de vlam in gaat, daar getransformeerd wordt en mee Het Licht in gaat, vraag dan 3x achter elkaar: Lichtwezens (of welke jij aangeroepen hebt) neem al deze angsten, twijfels, blokkades en onzekerheden mee Het Licht in, daar waar het getransformeerd mag worden in Liefde.
Wanneer je klaar bent laat je het beeld vervagen, van jouw hart naar de vlam en de vlam omhoog met de buis Het Licht in. Je bedankt het universum voor alle hulp, steun en adviezen die je mag ontvangen.
Zet even je handen op je knieën en laat alle overtollige energie afvoeren de grond in, naar moeder aarde. Zorg en vraag om een goede aarding en geniet verder van de dag!
Wil je graag meer leren hoe je met energie kan werken? Kijk dan hier met welk consult ik jouw persoonlijk kan begeleiden hierin. 

Wens jullie een creatieve maand toe!
Angelhug, Frank