Balans

Wat is het toch hard gegaan met de natuur deze maand. Bomen staan in de bloesem, planten in de groei en bloemen in de bloei. Prachtig om te zien hoe de natuur zich ontplooit. Toen ik de hond uitliet en richting de horizon keek, waar de zon onder ging, zag ik een prachtig plaatje. Op de achtergrond een mooie roze, oranje met blauwe lucht. Daarvoor zag ik de takken van de bomen, met daaraan de prille blaadjes. Letterlijk 5 dagen verder was de boom al dicht gegroeid met blaadjes. Een uitzonderlijke tijd die van korte duur is helaas.

Andere kant

Aan de andere kant is het weer wat slechter met mijn vader gegaan afgelopen maand, waardoor er weer van alles geregeld moest worden. Inmiddels zijn we een paar maanden verder en het lijkt alsof er geen eind aan komt, aan dat geregel. Momenten dat ik dan bijvoorbeeld kan genieten van de natuur pak ik dan ook erg bewust mee.

Muziek

Om te zorgen dat ikzelf in balans blijf, richt ik mij op het nieuwe album waar we mee bezig zijn. Daarmee bezig zijn heeft voor mij meerdere voordelen. Met het zingen kunnen de emoties een vrije weg vinden om eruit te komen en het zorgt ervoor dat het hoofd even ergens anders mee bezig is. Mijn creativiteit krijgt de kans zich te uiten en daarmee bezig zijn geeft ontspanning. Meerdere voordelen dus voor het uitwerken van een wens, een nieuw album uitbrengen.

Draken

Afgelopen maand is de drakenenergie bij mij weer meer naar voren gekomen. Er zijn een aantal draken die zich kenbaar gemaakt hebben en de nodige heling gebracht hebben. Heb iemand een mini workshop gegeven hoe te werken met drakenenergie. Wat wil daarnaast ook nog eens het geval zijn: er is deze maand een nieuwe draken inwijding uitgekomen.
Goh wat toevallig allemaal! Uiteraard geef ik deze inwijding mijzelf cadeau.


Ben je ook toe aan heling en wil jij jezelf, of een ander dit cadeau geven? Klik hier dan om te lezen hoe dat gebeurt.


Aquarius Akasha op Afstand

Vorige maand heb ik aangegeven dat er een aantal consulten op afstand mogelijk zijn. Vijf consulten had ik uitgeschreven en wat wil nou het geval zijn: één van de eerste consulten die daaruit gevraagd werd, werd een Aquarius Akasha sessie.

Heel bijzonder om te merken dat de informatie en heling, vanuit de Akasha net zo volledig en sterk is als wanneer iemand naast mij zit. Dan rest mij nog één ding en dat is de Aquarius Akasha op afstand ook op mijn website te zetten.

Lees hier meer over de Aquarius Akasha op Afstand.


De energie van Mei

De energie van deze maand laat weer genoeg zien. Mei is voor de natuur een bezige maand, zo ook voor de mens; de energie werkt daar ook heerlijk aan mee.

We mogen deze maand op actie over gaan. Wat je plan of ding ook is, het is nu tijd om er actie in te ondernemen. Dat is nog niet gezegd dat het ook de tijd is om ermee naar buiten te komen. Actie kan ook op de achtergrond en ongezien worden gedaan. Twijfel je nog over bepaalde zaken, dan is het nu een goede tijd om er een keuze in te maken. Ondanks de rare tijd, pak op wat je wilt en ga er iets mee doen.

We hebben zelf de magie in handen om ermee te doen wat we willen. Beperk jezelf dus niet en maak magie van datgene wat je wilt. Misschien is het nodig eerst bepaalde emoties, of bepaalde situaties, achter ons te laten om actie te kunnen ondernemen met onze plannen. Dan is voor nu dus de actie, die emoties, of situatie, achter je te laten om verder te kunnen gaan. Sterren van hoop liggen voor ons waar wij heen kunnen gaan. Het is aan ons om dat dan daadwerkelijk te doen door te realiseren dat jij alle touwtjes in handen hebt van jouw leven. 

Kan jij die magie teweeg brengen in jouw wereld? Zodra je verder durft te stappen, zal je erachter komen dat dit een goede tijd is voor productiviteit en nieuwe keuzes. Er liggen vele mogelijkheden voor ons. Kansrijke gelegenheden kunnen zich voor doen als er liefdevolle keuzes gemaakt kunnen worden. Het is aan ons wat we ermee doen. Zegeningen en magie liggen in ieder geval voor ons!

Moeite met bepaalde keuzes te maken, of hoe om te gaan met een bepaalde situatie? Lees hier verder hoe ik je daarbij kan ondersteunen.


Energie oefening - Boom

De natuur heeft moeder aarde nodig om tot groei en manifestatie te komen. Dit is voor ons mensen niet anders. Om van moeder aarde en de natuur gebruik te maken, op een fijne manier, heb ik een oefening bedacht.

Ga eens een bos opzoeken, of een stuk natuur waar bomen staan, en ga eens tegen een boom aan staan, of zitten, die jouw aandacht trekt. Ga daar op een manier tegenaan staan/zitten die voor jou comfortabel is. Voor mij is dat met mijn rug er tegenaan staan. Leg dan je handen tegen de boom en voel jezelf, of visualiseer jezelf, één worden met de boom. Voel en/of zie dat jullie in elkaar groeien en één worden. 

Als je zover bent vraag dan aan moeder aarde, de natuur en uiteraard de boom waar je tegenaan staat, of ze alle negativiteit, onzuiverheden en energieën die jou niet meer dienen, willen afvoeren diep naar moeder aarde. Je bent één met de boom en de grond en alles wordt van je afgevoerd. Voel/zie alle negatieve emoties, spanningen, onzuiverheden wegvoeren tot diep in moeder aarde. Blijf zo lang staan/zitten als je wilt, net zo lang als voor jou goed voelt. Vraag op het einde de boom jou geaard te houden en bedank de boom, moeder aarde en de natuur voor deze zuivering. Dit zal je rust en aarding geven.

Wil je meer tips over hoe je rust en aarding kan vinden? Klik dan hier om te lezen hoe dat kan.


Wens jullie een vurigemaand toe!
Angelhug, Frank