Vergeving

Weer hebben we een maand achter de rug die ons vele facetten heeft laten zien. Van ideeën tot manifestatie en van vastzitten naar doorrollen. Er wordt ons veel aangeboden vanuit het universum dit jaar. Laten we daar optimaal gebruik van maken zou ik zeggen! 

Gedachte omzetten

Er was een negatieve gedachte bij mij deze maand waar ik, blijkbaar, verder mee mocht gaan. Het was een gedachten die al vele jaren in mij is, en die ik al te graag wil omzetten. Ik ben begonnen door een andere gedachten ervoor in de plaats te denken. Zodra ik mij er bewust van zou zijn, dat ik die negatieve gedachten heb. Ik ging mezelf afvragen, welke leuke, compleet andere gedachte kan ik daarvoor in de plaats nemen? Prompt liet mijn moeder zich kenbaar maken. Vanaf dat moment, elke keer als ik die negatieve gedachten heb, denk ik aan mijn moeder. Dit jaar is ze inmiddels al 13 jaar in het Licht. Om de negatieve gedachten definitief los te laten. Heb ik hem opgeschreven en verbrand met een meditatie tijdens de supervolle maan van April. 

Gevolg

Het gevolg is, dat er allerlei dingen van vroeger in die gedachten mee gaan. Aangezien de negatieve gedachten omgezet wordt in een positieve gedachten. Zie ik alleen maar leuke beelden van vroeger. Als voorbeeld, wij woonden op een flat vroeger en ik zie mezelf voor die flat staan. Schreeuwend naar 3 hoog toe, maaaaaaa! Want ik had weer wat nodig wat van balkon af gegooid moest worden. 40 jaar later schreeuw ik nog steeds, alleen dan in een microfoon. 

Vergeving

Afgelopen maand heb ik een 32-daagse meditatie afgesloten. Waarin ik, in de Akasha, een vergevingsgebed heb gedaan. Deze meditatie biedt vergeving op mijn ziel. Zo bewust dat ik van mijn ziel ben in dit leven, zal ik dat niet in alle levens zijn geweest. Ik heb vernomen door mijn groei, dat ik ook levens heb gehad waarin ik erg vanuit mijn ego heb geleefd. Plus zo bewust als dat ik nu dat ben, was ik 30 jaar geleden niet. Ongetwijfeld heb ik mensen in dit en andere levens gekwetst en zo hebben andere mensen mij ook gekwetst in dit en andere levens. Daar wil ik dan graag vergeving voor geven en ontvangen. Van vele situaties zal ik het mij niet meer kunnen herinneren. In dit leven niet en van de andere levens ook niet alles. Toch wil ik mezelf en de ander vergeven. Een mooi voorbeeld is mijn moeder. Die zal ik vast onbewust gekwetst hebben en daar zou ik graag vergeving voor willen ontvangen en geven. Daar biedt deze 32-daagse reeks vergevingsgebeden de gelegenheid voor. Het was de 2de keer, doch zeker niet de laatste keer dat ik deze reeks zal doen.   

Wil ij ook nog weten waar jij mag vergeven? Dan kan daar advies en vergeving gebracht worden vanuit de Akasha. Kijk hier voor meer informatie.


Energie advies voor Mei

Het energieadvies voor mei vertelt ons, dat we vanuit wilskracht kunnen bereiken waar we naar toe willen. Het vertelt ons dat we zelf de touwtjes in handen hebben. Om te maken wat we ervan willen. Het is aan jou om de energie te sturen naar datgeen wat jij graag wilt bereiken.

 
Om te kunnen bereiken wat we willen, mogen we het benaderen met zachtheid en zorgzaamheid. Vanuit innerlijke rust, en rustig kijkend naar, kunnen er verandering aangebracht worden waar nodig is. Breng liefde, zachtheid en tederheid naar datgeen waar jouw wens ligt. Bescherm en verzorg de wens. Wees als een moeder voor je wensen.
 
Op die manier zullen er kansen voorbij komen die passen bij jouw zielendoelen. Je zult aanwijzingen krijgen wanneer je in actie mag komen met je wens. Vertrouw op die aanwijzingen om zo de transformatie te maken waar je al een tijdje op wacht. Transformatie gaat gepaard met de actie en focus die je er zelf inzet. Is er een plan dat niet helemaal lekker loopt. Kijk er dan eens rustig naar of het nog bij jouw past. zo ja, waar mag er transformatie komen om te zorgen dat het weer gaat stromen. Deze maand brengt daar bij de gelegenheid voor.
 
Kijk ook eens goed of de normen en waarden van het leven nog passen bij jouw levensstijl. Het kan natuurlijk maar zo, dat door alle transformaties heen, dat er hier of daar wat bij gesteld mag worden. Ook hier biedt mei de gelegenheid voor. Zijn alle normen en waarden nog van jou, of heb je ze meegenomen uit het verleden. Welke kant zou jij op willen gaan en welke normen en waarden passen daarbij. Als je zakelijke plannen hebt, kijk dan eens naar jouw basis van deze plannen. Zijn ze gegrond, hebben ze wortels, is het nodig hier of daar iets bij te stellen.
 
Dit alles is goed om even naar te kijken. Of door je heen te laten gaan. Om er zo achter te komen of je nog op de juiste weg bent in jouw spirituele pad.
 
Wil je bevestiging of je nog op jouw juiste zielenpad bent? Lees dan hier hoe een kaart reading daar praktische en duidelijke aanwijzingen in kan geven.


Energie oefening - Divinatie

Deze maand wil ik jullie een divinatie meegeven. We gaan deze divinatie doen om te weten te komen of we, nog, op de goede weg zitten voor onze ziel.

Neem even de tijd voor jezelf en zorg dat je ongestoord blijft. Ga rustig zitten of liggen en maak het jezelf comfortabel. Steek een kaarsje aan en vraag je engelen en lichtwezens om bij je te zijn. Grond/aard even en vraag hen jou geaard te houden.

Neem nu 1 plan in gedachten waar je aan begonnen bent en twijfels over hebt. Analyseer hoe het proces, van dat plan, hoe het zich tot nu toe heeft ontwikkeld. Leg een sterke focus op jouw plan/proces. Vraag nu jouw engelen en lichtwezens om je aan te horen en jou een duidelijk antwoord te geven, of dit plan nog bij jou past. Dat zij jou een ja geven wanneer de eerste vogel die je ziet, als je buiten komt, grijs is. Mocht de eerste vogel zwart, wit of een andere kleur zijn. Dan weet je dus dat het plan, zoals die is, beter een andere vorm aan kan nemen. Is de vogel wel grijs. Dan zijn de twijfels niet, geheel, gegrond. Wat jou weer meer vertrouwen mag geven.

We nemen er nog ééntje. Neem een ander plan in je hoofd en analyseer die even. Leg weer een sterke focus op het plan/proces. Vraag nu dan weer jouw engelen en lichtwezens om je aan te horen en jou een duidelijk antwoord te geven. Door, als je in de supermarkt staat. Dat degene voor je in de rij van de kassa, een jas aan heeft met de kleur… (vul hier een kleur naar keuze in) Met een ja weet je dat je goed zit. Met een nee weet je dat je er nog eens goed naar mag kijken en voelen.

 

Zou jij meer divinatie ’s willen leren? Of de informatie vanuit het universum duidelijker willen begrijpen? Met het consult In Jezelf kan ik daar wat in betekenen. Klik hier om daar meer over te lezen.


Wens jullie een kansrijke maand toe!
Angelhug, Frank