Wachten
Voordat je het in de gaten hebt. Is er zo alweer een maand voorbij. Tijd gaat soms sneller dan je denkt.
 
Ideeën 
In mijn vorige nieuwsbrief liet ik weten dat er ook weer nieuwe ideeën zijn ontstaan. Over deze ideeën is nagedacht en hebben hier en daar wat vorm gekregen in de gedachten. Ik zeg expres “in de gedachten” omdat de ideeën alleen nog in het mentale stuk tot ontwikkeling zijn gekomen. Het daadwerkelijk manifesteren en neerzetten van deze ideeën laat nog even op zich wachten.
 
Wachten
Een mooi voorbeeld is één van de nieuwe consulten die ik wil neerzetten. In het mentale stuk weet ik al precies wat ik erover wil schrijven en hoe het over te brengen naar de mens. Toch op het moment dat ik ervoor wil gaan zitten en daadwerkelijk wil gaan schrijven. Is het net of mijn hoofd totaal leeg gaat. Enkele woorden komen op papier wat nog niet eens een heel verhaal vormt. Onder het mom van ‘volg je eigen flow’ verteld mij dit dat het nu nog niet neergezet mag of kan worden. Wat mij verteld dat ik nog even mag wachten hiermee.
 
Op gang komen
Wat ik ook wel voel is dat het niet lang meer gaat duren. Het vuur in mij wil graag vlammen en het voelt of dat dat niet meer heel lang gaat duren. De energie van Juli bevorderd dat ook en ik zal zoveel mogelijk daarin meegaan. Ook hier blijf ik wel goed voelen of het de juiste tijd is om iets naar voren te brengen of ergens mee aan de gang te gaan. Ondanks de universele energie die de dingen bevorderd. Zal het blijven luisteren en voelen worden of iets mag gebeuren.

Zit er bij jou een blokkade die jou weerhoudt iets neer te zetten? Lees hier hoe je met een Engelen healing deze situatie los kan laten om zo verder te komen.


Nieuw kaarten deck

In 2021 heb ik mee gedaan aan een Tarot project in Amerika. De beste man heeft er 30 jaar over gedaan om een uniek Tarot kaarten deck te ontwikkelen. Met ook nog eens bijzondere uitbreidingen. Hij heeft een Tarot deck van 100 kaarten ontwikkeld, waar een extra element aan toegevoegd is, ipv de 78 standaard Tarot kaarten. Daarnaast heeft hij het uitgebreid met een set Astrologie, een set Rune, een set Chinese Astrologie, een set Numerologie, een set Muses en een set Witch kaarten. Dit alles is bij elkaar 192 kaarten. Je kunt ze opsplitsen zodat er een uniek kaarten deck samengesteld kan worden. Om zo heel gericht antwoorden en adviezen te kunnen geven.

Het heeft dan ook best een tijd geduurd voordat ik de kaarten mocht ontvangen. Ook hier heb ik op mogen wachten. Wat het wachten absoluut waar was! Inmiddels zijn ze een aantal weken binnen en ben ik er dagelijks mee bezig. Het kaartendeck heet “The Infinite Tarot”. Dit zal het kaarten deck zijn waar ik zoveel mogelijk mee zal werken. Dit hangt natuurlijk heel er af van de wens en vraag van de client.

Ben je opzoek naar adviezen en antwoorden via de kaarten? Lees dan hier hoe een kaart reading werkt.  


Energieadvies voor Juli

We zitten midden in de zomer en dat maakt dat juli gekenmerkt wordt met een vurige energie. Het is een maand waarin we daadwerkelijk iets mogen gaan doen. Hetzij de transformatie die gestagneerd is. Hetzij iets manifesteren waar we al even op hebben zitten wachten. Wat het ook voor jou is. Ga het doen! Zo kom je er ook achter wat het daadwerkelijk voor jou betekend.

Het mooie aan de vurige energie is dat we ook echt tot actie overgaan. We voelen de kracht ervan en het laat ons stralen. Wat ons motiveert verder te gaan of juist duidelijk maakt wat we juist mogen laten. Hoe dan ook is er genoeg beweging. Wat jij met die beweging wilt doen. Is geheel aan jouw vrije wil. Het universum biedt je mogelijkheden en de vrije wil van onze keuze bepaald wat we ermee gaan doen.

De minder fijne kant van de vuur energie. Is dat we soms te veel van onszelf vragen of doen. Dat we, door de vurige energie, toch gaan pushen. Het over-enthousiasme kan dan de doorslag geven. Soms is het nodig even stil te staan, de boel nog eens te overdenken. Alvorens verder te gaan. We kunnen te hard gaan door de vurige energie. Waardoor we later ergens op terug mogen komen.

Wil jij in balans blijven zodat je op een fijne manier gebruik kan maken van deze energie? Lees dan hier hoe een Healing voor Mens jou in balans brengt. Zodat jij op eigen kracht de juiste beslissingen kan nemen.


Energieoefening - Hoger Zelf

Met de vurige energie van Juli kunnen we dus ook dingen doen die niet geheel bij onze ziel passen. Dan is in contact zijn met je Hoger Zelf een fijne tool om te weten of je op de goede weg bent. Het Hoger Zelf weet wat het plan is voor jou hier op aarde. Door daarmee in contact te zijn en te blijven. Kunnen we goed onze zielendoelen leven. Zo kan je dus ook goed weten of de actie die je wilt nemen, of die je gaat nemen of al genomen hebt, overeenkomt met het jouw zielendoelen.

Neem iets wat symbool staat voor je Hoger Zelf. Dat kan een foto zijn, of een steen, of een ketting, of ring, of eventueel een ander voorwerp. Iets wat voor jou symbool staat voor je Hoger Zelf. Leg dit op een plek waar jij regelmatig even kan zitten.

Mocht je jouw symbool, voor Hoger Zelf, gereed hebben. Leg daar dan ook eens iets omheen om het een beetje aan te kleden. Dat kan een kaarsje met een wierookje zijn. Misschien vind je het leuk om er een soort slingertje omheen te legen. Maak het zo, dat het voor jou helemaal goed voelt. Leg er sowieso een kaarsje bij, die je kan aansteken.

Ga dan rustig zitten bij die plek en zorg voor een goede aarding/gronding. Steek het kaarsje aan en roep jouw lichtwezens op bij jou aanwezig te zijn. Haal een paar keer diep adem en zorg dat je ontspant.

Vervolgens vraag je aan jou Hoger Zelf zich kenbaar te maken aan jou. Let nu goed op wat jij ervan doorkrijgt. Het kan zijn dat je een beeld krijgt, of misschien een stem hoort, of een bepaalt gevoel. Het zal zich kenbaar maken op een manier die voor jou duidelijk zal zijn.

Als je dit allemaal duidelijk hebt voor jezelf en je kan contact maken met je Hoger Zelf. Dan heb ik het volgende in gedachten wat je ermee mag doen:
Zoals ik al zei is het een vurige energie die ons tot actie over laat gaan. Stel dat deze actie gedaan moet worden, of juist al gedaan is en je hebt nog enige twijfels en/of vragen.
Ga dan eens contact maken met je Hoger Zelf en vraag jouw Hoger Zelf of deze actie past bij jouw zielendoelen. Je zal dan een teken, woorden, beelden of iets krijgen die voor jou duidelijkheid zouden moeten geven of de actie, die gedaan mag worden of nog gedaan moet worden, bij jou past of juist niet.

Zo weet je dan ook of je op de goede weg bent of het juist anders mag doen. Door te veel vuur kunnen we acties ondernemen die niet bij ons passen. Zo kan je erachter komen of het inderdaad bij jou past of juist niet.

Lukt het jou niet om contact te maken met jouw Hoger Zelf en zou je dat wel heel graag willen? Lees hier hoe ik jou daarbij kan helpen.


Wens jullie een gecontroleerde vurige maand  toe!
Angelhug, Frank