Dieren

Eindelijk beginnen de hoge grote bomen ook hun bladeren te ontplooien. Het heeft even geduurd en dat heeft te maken met dat de zon erop is gaan schijnen. Het weer is minder mooi als dat we van afgelopen jaren gewend zijn. Dat mag de pret niet drukken. Het is lente!
 
Zo gaan de meeste dieren deze maand paren, om nieuwe leven in deze wereld te brengen. De uitspraak ‘in mei leggen alle vogels een ei’ is er dan ook niet voor niets. Ik heb eekhoorns druk bezig gezien, vogeltjes die van alles verzamelen. Zelfs twee duiven zien paren. Wat erg grappig was, want het vrouwtje speelde ‘hard toe get’. Dit is prachtig om te zien in de wilde natuur. Dan kan je toch goed merken dat de lente is begonnen.
 
Huisdieren reageren ook vanuit hun eigen natuur en instinct. Alleen zijn huisdieren enorm verbonden met hun baasje, hun mens. Wat zorgt dat er een hele bijzondere energetische band ontstaat. Uit eigen ervaring kan ik ook vertellen dat via dit energetische koord het huisdier heel erg spiegeld naar hun mens. Als je een huisdier hebt, zal je ander gedrag merken als er een bepaalde emotie hoog zit bij je. Gezien vanuit het dier, wil het jouw steunen en helpen. Wat zorgt dat het dier de energie naar zich toe gaat trekken en over gaat nemen. Het enige wat het dier wil, is dat jij gelukkig bent. Als je een huisdier hebt, let dan eens op, op het moment dat jij niet lekker in je vel zit of er is iets. Je zal dan ook ander gedrag gaan merken van het dier.
 
Dit kan je uiteraard ook omdraaien. Soms hebben wij mensen blinde vlekken voor onszelf. Wat zorgt dat wij ongemak soms niet geheel in de gaten hebben. Het huisdier reageert vanuit instinct en spiegeld dan naar hun mens, dat er ongemak is bij de mens zelf. Vaak hebben wij mensen dit niet in de gaten en denken vaak dat er iets met het dier aan de hand is. Mocht dit jou bekend voorkomen. Ga dan eens, de volgende keer dat dit gebeurt, ten rade bij jezelf of jij wel helemaal in je kracht staat of dat je overgenomen wordt door een emotie.
 
Zo heb ik een hele lieve hond, genaamd Binky, die inmiddels al bijna 13,5 jaar is. Dat is best ‘oud’ voor een rashond. Het ouderdom proces is dan ook iets wat ik niet tegen kan houden. Toch ben ik al een aantal manden bezig met de Aquarius Heling Activaties, wat echt een bijzonder goed effect heeft. Uiteraard ook eens gekeken hoe mijn lieve Binky reageert als de heling voorbij is en er even geen heling wordt gegeven. Echt opvallend dat het lieve dier dan toch wat ongemak vertoont. Al enige jaren ben ik bezig met het helen van dieren. Dan is de Aquarius Heling Activaties toch wel de beste vorm van heling tot nu toe. Wat ik heb ervaren, zowel bij mijn eigen dier als andere dieren. Het is mega makkelijk in gebruik. Via een energiestation wordt de energie van de heling, overgebracht naar zowel het eten als het drinken. Waardoor het dier de hele dag door de trilling van de heling binnen krijgt, en dat voor 4 weken. Zoals ik al zei, het ouderdom proces kan ik niet tegen gaan. Toch kan ik met de Aquarius Heling Activaties het proces wel zo comfortabel mogelijk maken. Zo mag mijn Binky zo comfortabel mogelijk ouder worden.
 
Benieuwd wat de Aquarius Heling Activaties inhoudt? Lees via deze link daar meer over.


Energieadvies voor Mei

In de eerste twee weken van mei loopt de planeet Mercurius nog retrograde. Wat inhoudt dat planning, communicatie, nieuwe plannen, reizen en elektrisch apparatuur nog voor de nodige storing kan zorgen. Houd het daarom lekker rustig in de eerste weken en ga eens na wat jij wilt neerzetten en hoe, mocht je dat nog niet duidelijk hebben. Welke structuur of vorm zou je hieraan willen geven? laat je vooral leiden door jouw innerlijke leiding die hierin aan zal geven wat voor jou het meest schikt. Je kan dan ook tot de 14de nog enige stagnatie ervaren of het ijkt alsof er nog ene blokkade zit.
 
Het zou ook wel een idee zijn om jouw en jouw omgeving eens te monitoren. Ga eens na of de mensen om je heen, inderdaad de mensen zijn die jij in jouw omgeving wilt hebben. Deze maand staat de relatie naar jezelf en naar anderen toe ook centraal. Waardoor je misschien het gevoel kan hebben dat er nog iets bij gestuurd of veranderd mag worden om de vriendschap in goede staat te houden. Ook hier wordt aangegeven naar jouw innerlijke leiding te luisteren. Innerlijke leiding is ook iets wat in dit jaar centraal staat en wat dus op meerdere gebieden en vlakken zich zal laten zien.
 
Houd dus niet krampachtig vast een iets wat jou niet meer dient. Wat dat dan ok mag zijn. juist als je het los kan laten, zal het nieuwe zich ook aanbieden. Soms is hier even een tussenperiode voor nodig. Maak dan gebruik van de energie door die op jezelf te richten. Met welke eigenschappen zou jij dan graag anders mee om willen gaan? Je bestaat oa uit bepaalde eigenschappen, wat maakt dat jij jij bent. Alleen soms kun je van die eigenschappen best last hebben. Naar mezelf toe reflecterend, ik kan erg vanuit emotie reageren. Dat komt mij niet altijd ten goede. Daarom heb ik geleerd om dat meer onder controle te houden. Ik kan de eigenschap niet veranderen, omdat dat nou eenmaal in mij zit. Wat ik wel kan doen, is er anders me om leren gaan.
 
Na de 14de is de maand verder erg geschikt om met je plannen naar voren te komen. zoals de grond vruchtbaar is voor de natuur, zo is het vanaf de 14de erg vruchtbaar om naar buiten te komen met je plannen en ideeën. Ook hier is het belangrijk om dit te doen vanuit jouw innerlijke leiding. Blijf bij jezelf voelen hoe het voor jou is en of het inderdaad voor jou de tijd is om met je plannen of ideeën naar voren te komen. als dat zo is, houd je dan niet in en kom ermee voor de dag!
 
Heb je een eigenschap waar je anders mee om wilt gaan? Of is er een blokkade die je niet kan duiden? Lees dan hier hoe de Aquarius Angels daar een oplossing voor hebben.


Energieoefening - Planten

Vanwege de lente is het misschien wel leuk om iets te planten voor jou eigen groei, of waar jij groei aan wilt geven.
Wat je nodig hebt is een lint, waar je iets op kan schrijven en een plant of boom die jij graag ergens wilt planten. Wil je niets planten? Zoek dan een plant of boom op waar jij je lint in wilt plaatsen.
 
Neem een moment waarin je even ongestoord kan zijn. steek een kaarsje aan en maak het jezelf comfortabel. Zorg dat je geaard bent en roep vervolgens jouw lichtwezen en de engelen op om bij jou aanwezig te zijn. Vraag hen jou wens te ondersteunen, te begeleiden en te helpen.
 
Neem het lint in je handen en visualiseer dat die wens al in vervulling is gegaan. Visualiseer dit zo goed en helder mogelijk. Schrijf dan je wens op het lint. Neem het dan weer in je handen en visualiseer weer dat de wens al uit is gekomen. Vraag nu aan jou lichtwezens en engelen of zij jou hierin willen begeleiden, helpen en ondersteunen.
 
Vervolgens doe het lint in de plant of boom, die je aangeschaft hebt hiervoor, en plant deze plant of boom waar jij wilt. Tijdens het planten van de plant of boom, visualiseer je weer dat jou wens is uitgekomen en bedank de lichtwezens en engelen voor hun aanwezigheid en hulp.
 
Heb je geen plant of boom en wil je je lint in de bestaande plant of boom doen? Ga dan met je lint naar de desbetreffende plant of boom. Visualiseer dat jou wens al is uitgekomen en bedank de lichtwezens en engelen voor hun aanwezigheid en hulp. Dit doe je terwijl je het lint in de boom of plant plaatst.
 
Heb je nog niet duidelijk wat jouw wens is, of waar jij groei aan mag geven? Dan kan The Infinite Tarot daar zeker meer inzichten en oplossingen in aanbieden. Lees via deze link er meer over.


Wens jullie een vruchtbare maand toe!
Angelhug, Frank