Gestaag Doorgaan

De temperatuur is afgenomen in september en de meeste mensen zijn weer begonnen aan een nieuw werkjaar. Voor mij geen vakantie dit jaar. Toch zal ik, om naast alle drukte ook ontspanning te hebben, met vrienden leuke dingen doen om zo de juiste balans te creëren. 
8 September was er De Spirituele Kei en hebben we weer mensen blij mogen maken. Oorspronkelijk was het vrijdag de bedoeling maar we hebben besloten om dit te verschuiven naar de zaterdag! In de hoop zo meer mensen te bereiken en te mogen helpen.
24 September ben ik naar de Aquarius Angels Day geweest. Hier heb ik een hartactivatie mogen ontvangen. We hebben een verlicht bewustzijn meegekregen die we kunnen verspreiden en er is ook wat energiewerk gedaan voor 2018. Kortom, een bijzondere dag, zoals altijd met de Aquarius Angels, die mij alvast voorbereidend energiewerk hebben gegeven. 
Wil jij meer weten over de Aquarius Angels energie? Kijk dan eens hier!

Aquarius Angels Healing cursus

Deze bijzondere manier van werken met de engelen staat weer ingepland op 20-21&22 oktober. Leer ook samen met deze almachtige groep engelen te werken! Deze buitengewone groep engelen zullen je leven verrijken!
Wil je weten wat het allemaal inhoud? Klik dan snel hier!   Dieren Energie workshop

Op 5 oktober sta ik bij spirituele vereniging de Cirkel in Amersfoort voor de zaal. Hier mag ik een avond verzorgen en heb gekozen om te werken met energie van dieren. Komt natuurlijk leuk uit, aangezien het 4 oktober dierendag is. Je mag een dier gaan kiezen op je gevoel. Dan gaan we dat dier in een meditatie ontmoeten. Om er vervolgens healing mee te geven. Kom gerust langs!
Voor verdere informatie, kijk hier voor De Cirkel.
Wil je ook eens je dier laten behandelen? Kijk dan eens hier!


   Oktober aanbieding; Karma consult

Steeds meer mensen komen met bepaalde klachten waarvan ze niet weten hoe ze eraan komen of wat het is. Vaak hebben we dan te maken met een stuk karma. Ongemerkt heeft karma een hele grote invloed op dit leven in het hier en nu. Wat is karma dan precies? Kort gezegd: dat zijn ervaringen uit andere levens die nog niet of niet juist zijn afgehandeld. Er is dus nog iets blijven hangen als het ware. Dit kan dan een grote belemmering zijn om bepaalde dingen in dit leven te doen die je graag zou willen doen. Heb jij een onverklaarbare klacht? Kom jij iets je hele leven al tegen en weet je niet wat je ermee kan of wil? Snap jij niet waarom je steeds dezelfde stukken tegenkomt?
De maand oktober 50% korting op een Karma consult!!
Kijk hier voor meer informatie!
Klik hier om een afspraak te maken!

  Engelen advies en Engelenpoort

Voor de maand oktober is het belangrijk dat we samenwerken met anderen om zo ons eigen ding tot stand te laten komen. Het zal meer moeite kosten om de dingen alleen te doen. Kijk eens om je heen wie of wat jou kan helpen om het werk wat lichter te maken. Samen sta je veel sterker. Hoe leuk is het om je eigen stuk te kunnen doen, samen met een ander! Bundel die krachten en ga ervoor!
De engelenpoort is open op dinsdag 17 oktober van 07:17 tot 12:00. Tijdens deze poort kan je Aartsengel Uriël vragen stellen over je spirituele reis. Of over je persoonlijke groei. Eventueel mag je hem vragen stellen over mystieke kennis. Aartsengel Uriël is de spirituele mentor, de engel van wijsheid en ideeën.

Wil je meer weten over wat jouw spirituele weg is of over je persoonlijke groei?  Hier kunnen wij jou hier helpen!


   Energie Oefening

Soms wil het nog weleens zo zijn dat we erg streng zijn voor onszelf. We oordelen of er wel of iets niet goed is aan ons. Zo kunnen er genoeg stukken van onszelf zijn die wij niet accepteren. Hiervoor heb ik een kleine visualisatie gemaakt die daarbij kan helpen.
Ga rustig zitten of liggen, net wat prettig is voor jou. Desgewenst kan je een kaarsje aansteken of een wierrook branden, misschien een muziekje erbij. Maak het jezelf gemakkelijk en zorg ervoor dat je ontspannen bent.
Zet dan eens een stap terug en wees de toeschouwer van je innerlijke beweging. Haal een situatie naar voren waarin jij liever anders had gereageerd. Hoe je op dat moment reageerde, vind je eigenlijk niet zo leuk van jezelf. Kan je dat stuk zien of benoemen? Zo niet, blijf dan met je aandacht bij de situatie.
Visualiseer nu eens de situatie, of het deel wat je niet leuk vindt van jezelf, recht voor je alsof je er zo bij kunt. Stuur vanuit je hart roze energie naar dat stuk of die situatie. Vraag nu eens aan de engelen en het universum of ze de situatie, of dat stuk van jezelf, in helderwit licht willen zetten. Vraag of ze het voor je willen helen. Nadat het in helderwit licht is gezet en geheeld, mag je het weer opnemen in je hart. Vraag of de engelen en het universum het geheelde stuk willen integreren in jouw zijn. 

Lukt dat niet alleen? Kijk dan hier om het samen te doen!