Doorstappen

Weer een prachtige maand achter de rug, met veel beweging en intense energieën. Dit zal in juni ook zo zijn, daarover verderop in de nieuwsbrief meer. Op 6 mei heb ik op een leuke gezellige beurs in Vianen gestaan. Het was die dag warm en niet heel erg druk. Toch hebben we het gezellig gehad en was er een goed sfeertje. Al waren het er 4, ben toch erg blij dat ik deze mensen ondersteuning heb mogen geven met het universum.
20 mei heb ik een workshop ‘geavanceerde orakel technieken’ gevolgd. Hier heb ik nog meer technieken en verdieping gekregen om te kunnen communiceren met de engelen. O.a. engelen boodschappen uit de aura halen was erg leuk. Uiteraard heb ik ook de nodige persoonlijke boodschappen gekregen en ben daar al flink mee bezig geweest. Heerlijk hoe de ziel zich steeds meer ontplooit en manifesteert. Zo heb ik gemerkt dat je eigen geest zo je eigen belemmering kan zijn. Het is een creatie van illusie wat de geest je soms voorspiegelt. Deze creatie zit in jouw geest en daardoor dus ook te besturen vanuit jouw geest.  Het is niet makkelijk, toch zeker de moeite waard, om oude gedachten, opvoedregels en patronen te doorbreken. Het is goed ernaar te kijken, laat het alleen niet de controle over jou hebben. Door elke dag te ‘trainen’ om daar de juiste balans in te vinden, kan dat je zoveel opleveren. De Aquarius Angels zouden jou heel goed kunnen helpen om gedachten of patronen los te kunnen laten.
 Klik hier voor meer informatie


  De energie voor Juni

De maand juni bruist ook heerlijk van de energie. We mogen doorgaan met waar we mee bezig zijn. Laat de ideeën niet voor wat ze zijn, doe er iets mee. Er zit krachtige en positieve energie in de lucht. Met die energie kunnen we heel mooi doorstappen. Daarnaast hangt er ook een energie in de lucht die vraagt dat je zachtmoedig en eerlijk bent, vooral naar jezelf toe! Om projecten te laten slagen heeft het balans en eerlijkheid nodig. Blijf dus vooral kijken en voelen of alles voor jou eerlijk is. Creatieve ideeën kunnen ontwaken en nieuwe dingen liggen binnen handbereik. Blijf alert en ook goed bij jezelf of het bij je past wat je tegen komt. Jouw creatieve energie is erg vruchtbaar en het is tijd om te vertrouwen op je eigen kracht en weten. Door dapper door te stappen zullen we ons doel behalen. Twijfel je aan je eigen of de plannen wel bij jou horen? Dan zou je een kijkje in je eigen levensboek kunnen nemen om erachter te komen of iets bij je past.
Kijk hier voor meer informatie.

 Engelenadvies en Engelenpoort Juni

De engelen vertellen ook dat er een hoog energieniveau is en dat we veel kunnen bereiken in een korte tijd. Plannen genoeg en ze kunnen nog wild zijn ook. Pas daarom op dat je niet teveel gaat doen en daardoor je valkuilen niet ziet. Vraag daarom de engelen je te helpen je valkuilen te zien. Vraag ze dan ook jou te helpen met deze valkuilen te transformeren. Je enthousiasme kan wild zijn en het is ook erg belangrijk om je hoofd erbij te gebruiken. Hierdoor kun je behoed worden voor eventuele vervelende gevolgen.


Engelenpoort dinsdag 26-6-2018 van 6:22 tot 16:22
Met deze engelenpoort mag je Aartsengel Michael vragen om de dingen met zekerheid vast te leggen. Bespreek je plannen met hem en vraag of hij jou duidelijke, accurate en goede antwoorden kan geven, die jij makkelijk begrijpt wanneer je twijfelt of iets bij je past. Vraag hem dan jou daar een duidelijk antwoord op te geven.
Engelenpoort donderdag 28-6-2018 van 2:28 tot 8:22
Aartsengelen Ariël en Michaël staan klaar om met jou jouw plannen te verwezenlijken. Vraag hun hulp en volg de adviezen op die in je opkomen. Kom in actie en laat je leiden. Vraag ook aan hen of ze de juiste mensen op jouw pad willen brengen die je kunnen helpen met je plannen. Vraag om situaties op je pad die je verder brengen. Je zal hier in alle liefde worden bijgestaan door de engelen. Met een engelen kaart reading zou je daar wat meer duidelijkheid in kunnen krijgen.
 Lees hier meer daarover.

Het engelenadvies en de engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.

 Energie oefening - Jouw zon

De zon schijnt veel buiten, de energie is lekker in beweging. Zo mogen wij ook onze eigen zon laten schijnen. Deze oefening is voor je derde chakra, de zonnevlecht.
Ga rustig zitten en ontspan je lekker. Blaas alle onzuiverheden uit en laat vanuit je voeten wortels de grond in gaan, om je te aarden. Vraag Aartsengel Michaël om je te beschermen van onzuiverheden en lagere energieën tijdens dit energiewerk.
Wanneer je ontspannen, geaard en beschermd bent, concentreer je je op je derde chakra, je zonnevlecht. Deze ligt iets boven de navel. Ga daar naar binnen en visualiseer een mooie gele bal, ter grootte van een grapefruit. Laat die gele grapefruit maar een mooie, zachte stralende gele bal worden. Wanneer je dit hebt bereikt, maak deze dan groter…en groter…en groter. Zet hem maar 2 meter om je heen, zodat je in die grote zachte stralende gele bal staat. Vul die bal met dit zachte stralende geel, voel die energie stromen. Houd dit even lekker vast. Daarna maak je de bal weer rustig kleiner…en kleiner…en kleiner. Totdat die weer net zo groot is als de grapefruit waarmee je begon. Plaats daarna even je handen op je knieën, en voer de overtollige energie af via je knieën, benen en voeten, de grond in. Eventueel zou ik je daarbij kunnen helpen met een consult die geheel persoonlijk gericht is. 
Klik hier voor meer informatie.

Wens jullie een energieke maand!
Angelhug, Frank