Eigen weg

De afgelopen maand was een energieke maand, het stroomde goed. Er was veel actie en er was tijd voor ontspanning en rust.  Echt een voorjaarsenergie, energiek en in balans. We hebben mogen ervaren om onze nieuwe gedachten en overtuigingen naar buiten te brengen. We hebben veel werk binnen in onszelf gedaan en hebben daar nu iets van in de buitenwereld mogen zien. Met name hoe jij nu reageert of omgaat met iets wat je tegenkomt en wat al vaker in je leven is voorgekomen. Zodat het voltooid mag worden, gemeesterd mag worden. Zo heb ik een mooi symbolisch proces gezien bij mezelf. Vroeger heb ik in een aantal bands gezongen. Eén daarvan is Alterizer, we hebben het meerdere keren geprobeerd, maar het is niet tot een cd gekomen. Anno juni 2019 gaan er officiële zangopnames gemaakt worden voor een cd. Een aantal jaren geleden niet meer gedacht in dit leven te zingen, laat staan een cd op te nemen! Het is dus toch weer op mijn pad gekomen om het proces af te maken en een cd uit te brengen. Super leuk natuurlijk, maar wat is dan het proces? Vroeger had ik een geluid in gedachten zoals ik mijn stem wilde laten klinken en deed daar mijn best voor. Dat kwam ook aardig in de buurt, maar het was niet het geluid dat ik zocht. Nu zoveel jaren later en ik mezelf meer ontwikkeld heb, mag ik opnieuw een geluid produceren met mijn stem. Dit keer ben ik het gaan doen met mijn geluid. Gewoon gaan zoals je wilt en eruit laten komen wat eruit komt. Wat eruit kwam was minder diep en zwaar als dat ik vroeger wenste. Juist doordat het mijn eigen geluid is, en echt diep van binnen naar buiten komt, is het vele malen krachtiger en passender bij de muziek. Het is mijn stem, mijn geluid, en niet een geluid dat ik wil produceren. Dus wat eruit komt niet sturen of forceren, juist alleen laten stromen wat van binnen zit en dat naar buiten laten komen. Dus jouw zelf volledig naar buiten laten komen. Erken daarom je kwaliteiten en doe ermee wat je kan, daar zit de kracht achter, in plaats van een beeld te creëren van hoe iets moet zijn. Laat het eens stromen en kijk eens wat je kan doen met wat je hebt. Je zult ontdekken dat dat vele malen krachtiger is dan wat je voor ogen had.
Dit “proces” zie ik symbolisch voor vele andere dingen. Soms is het goed om met de stroom mee te gaan en te kijken wat het oplevert, in plaats van het te willen sturen naar een bepaald beeld. Het is goed om iets voor ogen te hebben en dan open staan voor wat er komt. De weg van A naar B is niet altijd recht en B is misschien niet de het juiste voor jou, dat kan wel C of D zijn. Sta open voor een andere uitkomst die passender is. Kijk eerst eens wat jijzelf al wel kan en op welke manier. Volg jouw eigen weg!
Ondersteuning nodig met het vinden van jouw eigen weg? Je kunt hier vragen over stellen in de Akasha. Lees er hier meer over.

Aquarius Angels Healing cursus

Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor deze wonderlijke cursus, waarin je leert omgaan met de energie van dit tijdperk, door te werken met de Aquarius Angels. Zij zijn een groep helende engelen die bij Aartsengel Rafaël staan, die werken met een verhoogde trillingsfrequentie die geheel aangepast is aan het Aquarius tijdperk.
Lees hier meer over de Aquarius Angels Healing cursus.
Klik hier voor het facebook evenement.


Energie van Juni

De energie van deze maand heeft wat eigenaardigheden. Zo kunnen we uitgedaagd worden om voor onze waarheid te gaan staan. Je kunt mensen en situaties op je pad krijgen die je uitdagen om jezelf te laten zien. Dat laat je zien waar jij nog aan mag werken en waar voor jou nog blokkades zitten. Houd je eigen ervaringen en overtuigingen in de gaten. Laat jouw waarheid zien en voel je daarbij vrij. Het is ook belangrijk om deze maand de balans te houden. Balans tussen werk en plezier. Ook hier kan je uitgedaagd worden, wanneer er nog iets te meesteren valt, om keuzes te maken die bij jou passen en voor jou goed zijn. Plezier zorgt ervoor dat je werk aankunt. Maak daarom ook goed contact met je innerlijke kind. Deze heeft jou altijd wat te melden en zal je plezier geven. Zorg voor harmonie, en een houding die jou past wanneer er opschudding om je heen is. Voorheen raakte het je en nu mag je kijken wat het is en voelen wat jouw reactie erop mag zijn. Kom je veel uitdagingen tegen, dan mag je keuzes maken die het je makkelijker maken. Ga je lekker met de flow mee, dan zal er een innerlijke geboorte plaats kunnen vinden, van alle ervaringen die je gemeesterd hebt in al die jaren, die jouw ware kern naar buiten laat komen. Je gevoeligheid kan toenemen en je kunt de dingen haarfijn aanvoelen. Blijf luisteren naar je intuïtie, die weet wat jouw weg is. Blijf onderweg plezier hebben en zorg voor je balans. De boog kan niet altijd gespannen staan en door de balans te houden raak je niet uitgeput en kan je het allemaal veel beter dragen. Geniet van het leven en datgene wat je tot dusver bereikt hebt. Kijk eens hoe mooi jij al bent!
Heb je moeite met jezelf naar buiten te laten komen? Lees hier hoe de Aquarius Angels je op een bijzondere manier hiermee kunnen ondersteunen.


Engelenpoort Juni

Maandag 17 juni van 7:17 tot 17:17

Deze engelenpoort is geschikt om blokkades naar voren te halen die je zielendoelen in de weg staan. Maak even tijd voor jezelf, ga rustig zitten en maak het je comfortabel. Vraag Aartsengel Michael, Aquarius Michael en St. Franciscus van Assisi bij jou aanwezig te zijn. Vraag aan hen en aan je Hoger Zelf om die dingen naar voren te halen die jouw zielendoelen blokkeren. Wat staat jou nog in de weg om gelukkig van het leven te kunnen genieten? Welke blokkade is er nog, waar je aan mag werken, die jouw blokkeren je zielendoelen te kunnen leven? Schrijf alle ingevingen op!
Vraag Aartsengel Michaël om de blokkades in je buitenwereld weg te nemen en vraag Aquarius Michaël om de blokkades in je binnenwereld weg te nemen.
Het is deze dag ook volle maan. Je zou alle blokkades op kunnen schrijven en verbranden om het los te laten.
Hulp nodig met loslaten? Lees hier hoe de engelen je op een liefdevolle manier hierin kunnen ondersteunen.

De engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.


Energieoefening - Zelfliefde

Om jouw eigen weg te kunnen bewandelen is het goed dat je zelfliefde hebt. Hier is een energieoefening die daar mooi op aansluit.
Ga lekker ontspannen zitten en zorg dat je even niet gestoord kan worden. Steek een kaarsje aan, wierrook en/of muziekje erbij. Adem dan eens een keer diep in, en laat op de uitademing alle spanning los…en in…en uit….
Als je dan zo ontspannen zit, zorg je eerst voor een goede aarding. Dit kan je doen door te visualiseren dat je voeten erg groot worden en wegzakken in de grond/aarde. Houd dan je handen tegen elkaar en wrijf ze een beetje heen en weer. Visualiseer nu dat er een energiebal ontstaat tussen je handen en maak deze bal maar zo groot als een voetbal. We geven deze bal de kleur roze. Maak die roze energiebal maar zo krachtig als je kan.
Op het moment dat de bal op zijn krachtigst is, plaats je deze bal in je hart door beide handen op het hart te leggen. Zie dat je hart omringd en doordrenkt wordt met deze liefdevolle roze energie. Wanneer je dit goed kunt waarnemen, maak dan de bal eens groter…en groter…en groter... Totdat de roze bal een diameter van 2 meter om je heen heeft. Voel de energie stromen, voel die zelfliefde. Erken jouw zijn.
Als het genoeg voor je is leg je je handen op je knieën en laat je overtollige energie afvoeren naar moeder aarde. Zorg dat je goed geaard afsluit. Dit kan je doen door voordat je opstaat nog even grote voeten te visualiseren en weg te laten zakken in de grond/aarde.
Wil je graag meer leren hoe je met energie kan werken? Kijk dan hier met welk consult ik jouw persoonlijk kan begeleiden hierin. 

Wens jullie een vrijelijke maand toe!
Angelhug, Frank