Eigen Grenzen

Zo, daar zijn we weer lieve mensen. Het is een aantal maanden geleden dat Het Energienieuws is uitgekomen. Dit heeft alles te maken met dat ik voor mezelf mijn eigen grenzen moest bewaken. De situatie rond mijn vader vroeg erg veel tijd van mij. Heb, om hem het zo goed mogelijk te maken, dingen van mezelf ervoor aan de kant gezet. Inmiddels is hij in het licht gegaan en komt er voor mij meer tijd vrij.

Prioriteiten

Om je eigen grenzen te kunnen bepalen. Is het nodig om heel diep in je eigen spiegel te kijken. Wat heeft als eerste prioriteit en is nodig om te doen. Als mens ben je uiteraard beperkt in wat je kan en aankan. Zo heb ik de prioriteiten op een rij gezet en gekeken wat ik allemaal aankon, en wat er tijdelijk voor aan de kant geschoven moest worden, om zo de eerste prioriteiten op een goede manier te kunnen doen.

Balans

Met al dat druk zijn is het natuurlijk ook goed om ontspanning en rust te krijgen. Immers is het van belang in balans te blijven. Anders kan je jouw prioriteiten niet met volle aandacht en bewustzijn doen. Je bent vaak al snel geneigd te veel te doen. Dan verzwakt de aandacht en energie van datgeen wat voor jouw eerste prioriteit heeft…….en raak je uit balans.

Monitoren

Het is continu jezelf monitoren, en eerlijk zijn naar jezelf, waardoor je het in balans kan houden. Blijf vooral in het moment en kijk/voel waar jouw behoeftes op dat moment liggen. Luister goed naar jezelf om te weten wat voor jou het juiste is om te doen. Soms koos ik voor rust i.p.v. ontspannende dingen, en soms was het andersom. Dan had ik rust ingepland, en had ik behoefde aan iets ontspannends. Monitor jezelf en blijf in het moment, zo vind je jouw balans. 

Hulp nodig met het vinden van jouw balans? Klik hier om te lezen hoe ik jou daarbij kan ondersteunen.


Consulten tijdens CODIV-19

Met het corona virus zijn er een aantal nieuwe regels die betrekking hebben op het geven en ontvangen van een consult. Er wordt tegenwoordig een mondkapje en handschoenen gedragen, en bij binnenkomst mogen de handen gedesinfecteerd worden. Het is ervoor om mezelf en anderen te beschermen, zodat beide partijen op een gezonde manier mogen genieten van het consult.

Klik op deze link om meer te lezen hoe een consult wordt gegeven in de praktijk tijdens COVID-19.


Vakantie

Na een intens half jaar, is het goed voor mij om even een andere omgeving op te zoeken en tot ontspanning te komen. Na het overlijden van mijn vader, heb ik mezelf even de tijd gegeven om de zaakjes af te handelen. Ook om even tot rust te komen in mezelf en na te denken over verdere plannen, zodat ik ontspannen op vakantie kan.
Er kunnen daarom 2 weken geen afspraken gemaakt worden. Dat zal zijn van 12 september tot en met 26 september.

Is er nog iets dat geheeld mag worden om verder te komen? Klik op deze link om te lezen hoe de Aquarius Angels jou daarbij kunnen helpen.


Energieadvies voor September

Om de maand september goed door te komen heeft het universum wat advies voor ons, waar we onze energie op mogen richten.

Er wordt aangegeven dat het nu een goede tijd is om een stap vooruit te zetten. Welke plannen je ook hebt, ideeën die je waar wilt maken, actiestappen die je wilt zetten, nu is het een goede tijd om daar aandacht aan te geven. Bouw verder aan de dromen die jij waar wilt maken. Verzamel advies en informatie over jouw onderwerp, zodat je de juiste actiestappen kunt zetten. Maak gebruik van je talenten om verder te komen met jouw dromen. Het zit allemaal in je. Zet de onzekerheid even aan de kant, zodat jij jouw dromen kunt gaan manifesteren. Heb je nog advies of inzichten nodig? Vraag deze dan aan het universum met al haar bijzondere wezens. Zij zullen jou bijstaan en misschien zelfs in je dromen de antwoorden geven waar jij op zit te wachten. Let wel op dat je het allemaal aan kunt, zodat de juiste energie gaat zitten in jouw dromen. Laat je niet omlaag halen door omstandigheden of je omgeving. Jij hebt het in je macht om deze dromen waar te maken. Misschien gaat het wel om ander werk of om een andere positie in een bepaalde situatie. Volg jouw focus waar die heen wilt. Als het de minder leuke kant op gaat, zet dan je gedachten om naar iets positiefs, wat het ook is. Het is van belang dat je let op jouw innerlijke stem en jouw intuïtie. Deze zullen je leiden naar de juiste weg. Gedachten kunnen ons soms onderuit halen. Zet jezelf daarboven en als je gedachten minder positief zijn, keer dan naar binnen en luister naar jouw innerlijke stem. Deze zal je dan op het juiste pad houden. Volg jouw eigen levenscyclus en zet de stappen die van binnen goed voelen. Zorg dat hoofd en hart op één lijn liggen. Dan zal er vast iets moois ontstaan of gebeuren.

Weet je het even niet en heb je hulp nodig om verder te komen? Lees via deze link hoe een kaart reading jou inzichten en adviezen kan geven.


Energie oefening - Innerlijk Kind

Met deze energie oefening kunnen er wat emoties loskomen. Dat is alleen maar goed voor het verwerken daarvan. Neem dan ook rustig de tijd en maak het jezelf zo gemakkelijk mogelijk. Zorg dat je geaard bent en ga dan rustig zitten of liggen, steek een kaarsje aan en eventueel een wierook.
Vraag de engelen en het universum om bij jou te zijn en je te begeleiden en te beschermen tijdens deze oefening. Haal een paar keer diep adem, laat bij je uitademing spanning los, en bij de inademing adem je zuivere engelenenergie in.
Leg de linkerhand op je buik, bovenaan, net onder de ribbenkast in het midden.
Visualiseer nu het beeld van jezelf als klein kind. Kijk goed wat het kind aangeeft. Vraag aan het kind wat er geheeld mag worden. Is het een herinnering, een gebeurtenis, een emotie, een gevoel, je eerste indruk is wat geldt.
Visualiseer dan datgene wat het innerlijke kind je aangeeft, dat is goed voor je. Ga daar met jezelf en het innerlijke kind in staan. Stuur vanuit je hart liefde naar het innerlijke kind en zeg hardop dat het nu veilig is en dat datgene jou niet meer dient. 
Geef dan ook, datgeen, liefde vanuit jouw hart. Als dat wat moeilijk is voor je, probeer dat dan in het roze licht te zetten. Zie die situatie, emotie, gebeurtenis, helemaal in het roze en laat vanuit je hart daar energie naartoe stromen. Wanneer alles helemaal roze is, of alle liefde vanuit je hart er naartoe is gestroomd, omhels dan het innerlijke kind stevig en zeg dat het nu veilig. Bedank het kind voor zijn of haar aanwezigheid en heling. Bedank dan de engelen en het universum voor de medewerking. Leg nog even je handen op je knieën om zo overtollige energie weg te laten stromen en aard nog even.

Behoefte aan meer energie oefeningen? Klik dan op deze link voor meer informatie.


Wens jullie een manifesterende maand toe!
Angelhug, Frank