Geduld

Zo, de groenstrook is eindelijk groen bij ons.  Dat heeft wel even op zich laten wachten. Toch ziet het er weer schitterend uit. Mooie kleur groen met hier en daar een andere kleur ertussen.
 
Afhankelijk
De reden waarom het later is dan voorgaande jaren. Heeft natuurlijk alles te maken met het weer. De natuur is afhankelijk van water, licht en temperatuur om tot wasdom te komen. Zo kunnen onze plannen, ideeën en manifestaties ook afhankelijk zijn van andere partijen, willen we het geheel tot wasdom laten komen. Die andere partijen, wat dat ook mogen zijn, kunnen niet of nauwelijks door ons beïnvloed worden. Vooral als het om andere mensen gaat, want ieder maakt zijn of haar keus ergens in. Dan is het slim om je focus en energie te richten op een zo goed mogelijke uitkomst.
 
Focus
Dan is focus weer het sleutelwoord. De afhankelijkheid van een andere partij zorgt ervoor dat je beperkt ben ik wat jij ermee kan. Maak er dan het beste van en blijf positief. Die andere partijen kunnen jou ook laten zien dat je nog breder mag kijken naar jouw wensen, ideeën of manifestaties. Wat wordt er om je heen aan jou aangereikt? Een andere partij kan ook een nieuwe inbreng geven in het geheel. Tenslotte hebben we allemaal onze blinde vlekken en niemand kan alles weten.
 
 
Geduld
Als je afhankelijk bent van andere partijen en je focus gericht hebt op een mooie uitkomst. Wordt er een beroep gedaan op je geduld. Wij mensen zijn maar al te ongeduldig in het leven. Wat je dan zou kunnen doen is je aandacht verdelen onder de dingen die je leuk vindt. Dan krijgt dat ongeduldige gevoel weinig kans om omhoog te komen. Persoonlijk heb ik daar vooral de muziek voor. De tijd en aandacht die ik daar aan geef is afhankelijk van de prioriteiten die ik heb. Soms ben je met iets bezig wat je aandacht nodig heeft. Dan is er minder tijd voor andere zaken. Daarentegen kan het soms zo zijn dat je even met jou hoogste prioriteit niets kan doen, vanwege een andere partij, en dan is er tijd vrij voor andere zaken. In mijn geval is dat dan muziek. Hoef ik niet ongeduldig zitten wachten en kan ik mijn energie laten stromen naar iets anders. Waar ik ook gelukkig van wordt.
 
Verdeling
Zo kan je zien dat soms je planning niet in de volgorde gaat zoals je hem in gedachten had. Door creatief te schuiven naar waar je tijd en zin in hebt. Wordt toch het complete plaatje waar alles in samen komt, heel. Gewoon meegaan met hetgeen jou wordt aangereikt aan tijd en behoefde. Dan zul je zien dat alles wat je wilt, ook daadwerkelijk gebeurt.
 
Nog wat moeite met focus of geduld? Klik dan op deze link, om te lezen hoe de Aquarius Angels jou daarmee kunnen helpen.


Energie advies voor Juni

De maand begint met een wat minder leuke energie. Dat komt omdat Mercurius retrograde loopt, van 30 mei tot 23 juni. Deze retrograde planeet zorgt voor een mindere communicatie en onbegrip. Vertraging in leveringen en/of afspraken. De energie is mede meer naar binnen gericht. Wat komt er van ons naar boven en waar mag nog aan gewerkt worden. Daar zijn dan zeker nu de kansen voor. Is er iets wat de laatste tijd steeds naar boven komt? Kijk eens in de spiegel en zie eens wat dat dan is voor jou. Is het iets uit het verleden wat nu niet meer van toepassing is? Of doet het je toch nog zoveel, dat je er nog een laag van mag helen. Allemaal rijke kansen om nog gelukkiger te worden met jezelf.

Het is ook een mooie maand om met vrienden en familie te zijn. Deel je ervaringen en gedachten met je familie of vrienden. Vertel wat je dwars zit, of waar je aan zit te denken. Misschien kan diegene wel een inzicht geven of advies. Het versterkt uiteraard ook de band tussen jou en de ander. Iets waar je wellicht waarde aan hecht. Het is toch prachtig om liefdevolle mensen om je heen te hebben. Stel jezelf daar dan voor open en je zult ontvangen.

Al deze mooie kansen en diepere vriendschappen klinken fantastisch. Toch is er een waarschuwing. Dat is dan wel jouw schaduw kant. Die zal ook zeker opspelen deze maand en houdt dat in je achterhoofd met snellere acties die ondernomen moeten worden. Kijk bij jezelf, met een actie die je moet ondernemen, of je reageert vanuit liefde, of vanuit angst/ego. De schaduw kant kan aardig naar de voorgrond komen deze maand. Zo ook bij de andere, waar jij ook mee te maken hebt. Onthoud dat als je dingen krijg te horen die je minder leuk vindt.

Die schaduw kant, is wel helemaal van jou. Je mag dus ook zien waar jij jouw schaduw kant mag accepteren. Iedereen heeft een schaduw kant, het hoort bij het heel zijn. Accepteer hem dan ook, om jezelf zo heel mogelijk te maken. Ondanks die minder leuke schaduw kant deze maand. Een hele mooie kans om jezelf nog beter te leren kennen en te accepteren. 

Heb je ondersteuning nodig om te weten hoe je beter met je schaduw kant kan omgaan? Kijk dan hier verder, hoe we daar vanuit de Akasha antwoord op kunnen krijgen.  


Energie oefening - Liefdevol Innerlijk Kind

Deze energie oefening is een mooie aansluiting op de energie van juni.

Neem een voorwerp dat voor jou symbool staat voor jouw innerlijk kind. Dat kan zijn een foto, of misschien een stukje speelgoed, of een tekening. Het maakt niet uit wat het is, zolang het voor jou symbool staat voor het innerlijk kind dan is dat prima.

Maak nu en plekje in je woonruimte en zet het symbool daar neer. Omring het symbool eventueel met bloemen en/of kruiden en zet eer een kaarsje bij. Bloemen die geschikt zijn ervoor te gebruiken zijn: margriet, roos en goudsbloem. Kruiden die erbij passen zijn: St Janskruid, rozemarijn en vijf vingerkruid.

Als het plekje helemaal klaar is, ga er dan eens rustig voor zitten. Steek het kaarsje aan en eventueel een wierrook. Maak even een verbinding met moeder aarde en roep jouw engelen en lichtwezens uit om bij jouw aanwezig te zijn.

Visualiseer nu een hele mooie heldere roze bal om het plekje heen. Maak die roze bal zo helder en zuiver mogelijk. Als je die bal zo helder en zuiver mogelijk hebt. Maak dan een hartsverbinding van jouw hart naar het symbool. Stuur vanuit jouw hart een mooie zuivere roze straal naar het symbool. Voed die roze bal met de liefde uit jouw hart. Mocht je daarmee klaar zijn, bedank dan jouw engelen en lichtwezens voor hun hulp en ondersteuning.

Gedurende de hele maand, mag je dit plekje elke dag even een klein beetje voeden met een roze straal liefde vanuit jouw hart naar het symbool toe. Zie het symbool elke dag omhuld zijn met mooi zuiver roze licht. Een mooie zuivere grote roze bal. Al is het maar 1 minuut per dag, voed het symbool met jouw liefde vanuit jouw hart.

Wanneer het genoeg is voor je, neem dan weer even en moment om bij je plekje te zitten. Nodig jouw engelen en lichtwezens uit om bij jouw aanwezig te zijn en spreek dan hardop uit: ik bedank dit symbool voor zijn werk en liefde. Vraag dan aan jouw engelen en lichtwezens om de roze bal mee te nemen en in het licht te zetten.

Als je hiermee klaar bent, bedank je de engelen en lichtwezens voor al hun hulp en ondersteuning.

Nog moeite om met je innnerlijk kind iets te doen, of mag daar nog een blokkade weggehaald worden? Dan zou ik je daarmee kunnen helpen doormiddel van het consult In Jezelf. Lees via deze link daar meer over.


Wens jullie een liefdevolle maand toe!
Angelhug, Frank