Samenkomst

Dat er vuur in de energie zat afgelopen maand. Is ons allen wel duidelijk gemaakt denk ik zo. Wat is er toch weer veel gebeurd en wat is er veel samengekomen. 

Beleving 

We hebben afgelopen maand weer genoeg beleeft met deze vurige energie. Dat hebben we op meerdere vlakken mogen ervaren. Met vriendschap, in privé sfeer en op zakelijk vlak is er weer genoeg beweging geweest. Waardoor je soms misschien het idee hebt gehad, dat je werd geleefd. Toch was dit een samenkomen van keuzes die gemaakt zijn uit het verleden. Dit komt dan ook door wat jouw beleving van de dingen zijn. Want vanuit die beleving, maak jij een keuze. Achteraf kan je kijken of dit een juiste keuze voor je was. Om er zo van te leren. 

Analyseren

Mocht je het idee hebben dat het je allemaal te veel is geworden. Dan kan je eens analyseren welke keuzes je beter had kunnen doen. Juist doordat alles samenkwam, kun je erachter komen in welke keuzes je een betere keuze had kunnen maken. Ga eens na wat jou gemakkelijk af ging en ga eens na waar jij moeite mee had. Misschien is datgeen waar jij moeite mee had, niet geheel geschikt voor jou. 

Prioriteiten

Als alles tegelijk samenvalt. Is het goed om zelf in balans te blijven. Dit doe je ook doormiddel van prioriteiten te stellen en goed voor jezelf te zorgen. Te zorgen dat naast alle drukte je ook aan ontspanning en/of rust toe komt. Je zou jezelf als eerste prioriteit mogen stellen. Want als jij in balans bent, dan kan je met de gebeurtenissen op jouw pad ook beter omgaan. Dus is het goed, vooral in drukke periodes, om voor jezelf de prioriteiten op een rij te hebben. Zodat jij in balans kan blijven.

Moeite met prioriteiten stellen? De Aquarius Angels zouden jou daarbij kunnen helpen. Klik hier om daar meer over te lezen.


Nieuw consult: Aard gebonden Geesten & Entiteiten

Al enige jaren krijg ik de vraag of ik mensen kan verlossen van een lagere energie, aard gebonden geest en/of entiteit die zij bij zich hebben. Dit doe ik natuurlijk ook al met een huiszuivering.  Allen komt het toch steeds regelmatiger voor. Dat ook de mens voelt dat deze wordt beïnvloed door een ander energie. Doormiddel van medicijnen, alcohol, drugs en een slechte levensstijl, wordt ons energieveld zwak. Dit zwakke energieveld is een uitnodiging voor lager energieën, aard gebonden geesten en entiteiten om zich daarin te bevinden. Met alle kennis en ervaring die ik in huis is, is het mogelijk om jou te verlossen van deze energie. Door er nu een consult van te maken. Kunnen mensen ook lezen dat ik dat doe en zo kan ik misschien meerdere mensen hiermee helpen in de toekomst.

Klik hier om meer informatie te lezen over dit consult.


Energieadvies voor Augustus

Voor aankomende maand is het van belang dat jij duidelijk hebt wat jij graag zou willen. Het is een maand waarin we transformatie kunnen brengen in die aspecten die wij bij willen sturen. Door jou focus en intentie kan jij krachtig manifesteren deze maand. Het is wel erg van belang dat je duidelijk aan het universum laat merken of zien wat jouw wens is. Die wens kan in vervulling gaan als jij jouw energie de juiste kant op stuurt. Houdt dus voor ogen wat jij wilt manifesteren. Hou daarbij wel rekening met het feit dat dingen een natuurlijke cyclus, groei en vervulling hebben.

We zitten nog in de zomer dus is de vuur energie nog sterk aanwezig. Dit is erg gunstig voor eventuele veranderingen. Het kan dan ook zo zijn dat eventuele plannen, die van tevoren zijn gemaakt, bijgestuurd kunnen worden. Puur om te zorgen dat de uiteindelijke wens zich op een comfortabele manier kan manifesteren. Kijk uit naar nieuwe veranderingen en eventuele aanpassingen om de plannen op een natuurlijke manier te laten ontplooien. Je kunt kennis die je opgedaan hebt, omzetten naar wijsheid om de omstandigheden te veranderen. Zodat jouw wens gemanifesteerd wordt. Blijf hierbij denken aan het natuurlijke verloop van de dingen. Alles heeft zijn of haar tijd nodig.

Naast dit alles mag je zeker ook aan jezelf blijven denken en hoe jij dit allemaal gaat doen. Wat is voor jou de balans dat jij dit allemaal kan doen. Zet jezelf even als eerste op de prioriteitenlijst. Wat zijn jouw behoeftes om te zorgen dat jij dit allemaal aan kan. Wat heb jij nodig om in jouw kracht te kunnen blijven staan?

Lukt het jou niet om in jouw kracht te blijven staan of heb je moeite met keuzes maken? Door jou energetisch in balans te brengen, kom jij weer bij deze kracht uit. Lees hier hoe een Healing voor Mens jou daarbij kan helpen.


Energieoefening - Huiszuivering

Met deze oefening kan je jouw huis lekker schoonmaken van lagere energieën.

Wat je nodig hebt is gedroogde witte salie wat kan smeulen en veilige schaaltjes waar je deze salie op kan branden/smeulen (zonder gevaar voor brand!) Zet in alle vier de hoeken van jouw woning zo’n schaaltje met witte salie.

Neem dan even rustig de tijd en neem een moment voor jezelf. Ga lekker rustig zitten en steek een kaarsje aan. Terwijl je dat kaarsje aansteekt. Roep je de engelen, aartsengelen, opgestegen meesters en jouw lichtwezens aan. Vraag nu, hardop:

“Aartsengel Michael en lichtwezens die hier aanwezig zijn. Ik vraag jullie alle aard gebonden geesten, entiteiten en lager energieën te verwijderen uit het lichaam, aura en chakra’s van alle aanwezigen in deze woning. Verwijder ze ook uit deze woning en alles wat zich hierin bevindt. Zet ze in het Licht en houdt ze in het Licht.”

Steek nu de salie aan en laat dit smeulen. (let wel op brandgevaarlijke situaties!) Terwijl dit smeult, ga jij weer rustig zitten waar jij je comfortabel voelt. Visualiseer dan dat jouw woning, vanuit het midden van de woning, opgevuld wordt met het Gouden Licht. Zie vanuit het midden van de woning allemaal goud licht door jouw woning gaan en de woning vullen. Totdat alles in jouw woning gevuld en doordrenkt is met dit Gouden Licht. Vraag ook de engelen, aartsengelen en opgestegen meesters jouw woning te vullen met hun liefdevolle engelen licht. Vraag dan aan hen jouw woning te beschermen tegen aard gebonden geesten, entiteiten en lager energieën.

Bedank de engelen en lichtwezens voor hun hulp en ondersteuning.

Heb je toch hulp nodig om je huis gezuiverd te krijgen? Klik dan hier om te lezen wat ik met een Huiszuivering doe.


Wens jullie een manifesterende maand toe!
Angelhug, Frank