Vluchtgedrag

Prachtig hoe de bomen zo in de bloei staan. Ik geniet daar zo enorm van. Ook omdat dit vaak voor een wat kortere tijd is. Ze mogen van mij wel een heel seizoen in de bloei staan.
 
Waar ik mij afgelopen maand op betrapt heb, was vluchtgedrag. Niet te verwarren met uitstelgedrag. Het viel mij op dat ik iets in mijn hoofd had, wat goed is voor mij om te doen. Dan was de intentie ook wel zeker daar om dat te doen. Alleen voordat ik het wist. Was ik al met iets anders bezig. Ik betrapte mijzelf hierop en dacht, dan doe ik dat zo wel. Je raadt het al, voordat het zover was, was ik alweer met iets anders bezig. Dit bleef mij meerdere keren opvallen, tot vervelens toe en het begon mij dan ook behoorlijk te irriteren.
 
Die irritatie zorgde er wel voor dat ik er ook wat mee ging doen. Er waren meerdere dingen die goed zijn voor mij om te doen. Alleen deed ik het simpelweg gewoon niet. En op de vraag, waarom doe ik het niet dan? Kon ikzelf geen antwoord geven. Dat heeft mij flink aan het denken gezet. Tot het moment dat het enige wat er bij mij nog omhoog kwam was. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van doen. Alleen daar is wel daadkracht voor nodig. Mezelf kennende weet ik dat ik die daadkracht wel naar voren kan halen.
 
Om die daadkracht te ondersteunen. Ben ik een lijstje gaan maken van de dingen die goed zijn voor mij om te doen, en waar ik vluchtgedrag in vertoonde. Zo werd ik heel bewust geconfronteerd met dingen die goed zijn voor mij en ook gedaan moeten worden. Dit lijstje lag ook erg in het zicht op tafel en ik kon er simpelweg gewoon niet meer onderuit. Dat heeft er bij mij voor gezorgd dat ik daadkracht kreeg om de dingen te doen waar ik vluchtgedrag in vertoonde.
 
In dit proces is het belangrijk dat je eerst die bewustwording krijgt, dat je dat vluchtgedrag vertoont. Hoe meer ik mij daar bewuster van werd, hoe meer het mij ook ging irriteren. Wat ervoor gezorgd heeft dat ik er een oplossing voor ging vinden. Nu was het nog alleen een kwestie van doen en daar is wel daadkracht voor nodig. Stap 1 is het bewust worden van iets en stap 2 is dat je er dan ook iets mee gaat doen. Het wil niet altijd zeggen dat het dan ook gedaan wordt. Alleen dan wordt het dus een hele bewuste keuze, of je het wel of niet doet. De keuze tussen angst of liefde. Ik heb gekozen voor liefde!
 
Zit er nog een blokkade bij jou? Die ervoor zorgt dat je niet tot actie over gaat? Lees via deze link hoe een Engelen Healing jou daarbij kan helpen.


Ervaar Dieren Energie workshop

Aankomende maand staat de workshop Ervaar Dieren Energie op de agenda. Een workshop waarin je gaat ervaren wat voor eigenschap van welk dier voor jou op dit moment van toepassing is. Je krijgt er een boodschap bij en daarnaast ga je ervaren wat voor energie het dier bij zich draagt. Dit samen maakt dat jij de kracht vindt om te doen wat er gedaan mag worden.
 
Nieuwsgierig of wil je mee doen? Klik op deze link om er meer over te lezen of om je eigen op te geven.


Energieadvies voor Juni

Aankomende maand is en maand waarin we wat meer mogen genieten van mensen uit onze omgeving. Vriendschap, relatie en emoties gaan hier uiteraard mee gepaard. Het is een maand waarin vriendschap en relaties centraal staan. Wellicht is de kans aanwezig dat men nieuwe mensen ontmoet. Mensen die jou ook wat te spiegelen hebben. Dit kan uiteraard ook in positieve zin, dat je tot een bepaald persoon aangetrokken wordt. Ga er open op in en verken deze persoon en wat deze persoon jou te ‘vertellen’ heeft. Deze ontmoetingen hebben een bepaald doel.
 
Er kunnen zelfs karmische ontmoetingen komen. Mensen die heel ‘toevallig’ op jouw pad komen en waar gelijk een bepaalde klik mee is. Het universum stuurt ons namelijk aan om onze zielendoelen te leven en daar zijn vaak anderen bij betrokken. Dus de toevallige ontmoetingen zijn dan ontmoetingen die aangestuurd worden door het universum voor jou. Om daar iets mee te doen. Wat je er dan mee mag doen is uiteraard geheel aan jou om dat in te vullen en vorm aan te geven. Wees in je achterhoofd er alleen wel bewust van, dat deze ‘toevallige ontmoetingen’ zeker niet toevallig zijn.
 
Blijf uiteraard wel heel goed voelen in je hart welke keuze je daarin wilt maken. Soms kunnen we beïnvloed zijn door de emotie die het met zich mee brengt. Wat maakt dat een keuze soms niet geheel juist is voor ons. Het universum geeft ons ook mee dat we goed moeten voelen in ons hart en uit mogen kijken of we niet ergens in meegetrokken worden door de emotie die het met zich mee brengt. Zit je hoofd, hart en emotie op één lijn. Dan zou ik er zekere gehoor aan geven.
 
Eindelijk is het heerlijk weer en daardoor gaan we ook weer meer naar buiten toe. Geniet daar lekker van en blijf in je hart voelen welke keuze voor jou de beste is. Geniet van nieuwe ontmoetingen en weet dat toeval niet bestaat.
 
Voel je nog ergens een blokkade zitten in een bepaald systeem van jezelf? Lees hier hoe een Aquarius Heling Activaties dat voor jou op kan lossen.


Energieoefening - Zelfliefde

Zelfliefde en zachtheid naar jouzelf toe. Is toch best belangrijk. Hierdoor kan je betere keuzes maken voor jezelf en daarnaast geeft het je ook rust en balans. Hieronder een visualisatie die jou daarbij kan helpen.
 
Neem een moment waarin je ongestoord even kan zijn. Maak het jezelf gemakkelijk door een fijne houding aan te nemen. Brand een kaarsje en steek eventueel wierook aan.
Nodig dan jouw engelen en lichtwezens aan die jij er graag bij wilt hebben. Vraag hen jou te helpen en te ondersteunen tijdens deze gelegenheid.
 
Visualiseer dan eens een groot hart voor je. Maak dat hart dan eens heel mooi roze. Probeer het hart eventueel in 3D te visualiseren. Vul en doordrenk dat hart met puur zuiver roze en houd dit even vast. Als extra toevoeging, zou je ook jouw innerlijke kind erin kunnen visualiseren.
 
Als je dat hart zo zuiver en puur roze hebt, met eventueel jouw innerlijke kind erin. Rijk dan je handen naar dat hart en breng dit mooie roze hart op een rustige manier in jouw hart/borstkast. Terwijl je dit doet, zeg je 3x tegen jezelf “ik hou van mij”
 
Voel en ervaar wat dit met je doet. Laat die (zelf)liefde ook daadwerkelijk toe. En vooral…geniet ervan!
 
Is het wat moeilijk voor je en wil je jezelf graag die liefde geven? Lees hier hoe de Aquarius Angels de bron van deze blokkade kunnen opheffen.


Wens jullie een liefdevolle maand toe!
Angelhug, Frank

De Energiebol                     Verdiweg 575
0650621741                           3816 KT            
info@energiebol.nl            Amersfoort