Naar binnen Keren

Oktober was een maand met heftige energieën. Toch zijn er een aantal mooie en leuke dingen gebeurd. Zo heb ik 8 oktober een leuke dieren energie workshop gegeven. Dit was zeker een succes. Met hier en daar een aanpassing heet het nu; ‘Ervaar Dieren Energie’. Daarover is verderop in de nieuwsbrief meer te lezen.
Ook had ik nog een Aquarius Angels Healing cursus ingepland. Deze cursus is bij mij niet doorgegaan maar in plaats daarvan heb ik mogen assisteren bij de Aquarius Angels cursus van ‘Engelencursus’. Zoals altijd was het weer erg bijzonder. Na het synchroon inwijden, kreeg ik een energiestoot van de Aquarius Angels. Op dat moment ontroerd en niet wetende wat het nou was, is er inmiddels het één en ander duidelijk geworden. Deze energiestoot zal een bijdrage leveren aan mijn spirituele groei. Benieuwd naar de Aquarius energie? Kijk hier dan eens.
Wat nog meer een bijdrage zal leveren aan mijn spirituele groei, is de Aquarius Wicca waar ik aan begonnen ben. Dit is Wicca aangepast aan deze tijd, wat zorgt dat zowel het mannelijke als het vrouwelijke aspect wordt gezien. Het is iets dat hoog op mijn verlanglijstje stond. In totaal duurt het 3 jaar en ik heb er enorm veel zin in.


  Boodschap van de Engelen - Nieuw concept!

Dit concept heb ik bedacht voor partijen (dat kan ook in privésferen zijn), verenigingen of evenementen. Hierin ga ik aan de hand van één kaart een boodschap doorgeven van de engelen. De ontvanger zal te horen krijgen wat op dat moment belangrijk is voor hem.
Nieuwsgierig? Kijk dan snel hier!


  Ervaar Dieren Energie

Met hier en daar een aanpassing heet ‘dieren energie workshop’ nu ‘Ervaar Dieren Energie’! Dit is heel geschikt voor partijen, verenigingen of evenementen. Zo kunnen meerdere mensen in één keer genieten van de energie van een bijzonder dier. Ieder mag het op zijn of haar eigen manier ervaren en dit met elkaar delen.
De eerstvolgende staat gepland op 27 november bij vereniging PASO Woerden. Deze avond zal alleen voor de leden zijn.
Wil je meer weten wat het concept inhoudt? Kijk dan eens hier!

Annulering van De Spirituele Kei 4 november

De Spirituele Kei van 4 november is helaas geannuleerd. Door onvoorziene omstandigheden kan het deze keer niet doorgaan. Zaterdag 13 januari 2018 zullen we weer in liefde voor jullie klaar staan.
Kijk hier wat De Spirituele Kei inhoudt en zet het in je agenda!


 Groepshealing

Op zaterdag 25 november mag ik een groepshealing verzorgen. Het is een privé evenement waar een select groepje mensen voor uitgenodigd zijn. Er is mij gevraagd om aan het einde van die dag een groepshealing te verzorgen als fijne afsluiter. Heerlijk om een heleboel mensen in één keer heling te mogen geven.
Kijk hier voor een persoonlijke healing!


 Openingstijden Aangepast

Met het maken van een afspraak ben ik erachter gekomen dat die gemaakt wordt op een tijdstip dat het de cliënt en mij het beste uitkomt. Inmiddels heb ik gemerkt dat dit ook buiten de ‘openingstijden’ gebeurt. Dit komt omdat ik de mens graag tegemoet wil komen. Daarom heb ik besloten geen vaste tijden te hanteren en het in te plannen wanneer het de cliënt en mij het beste uitkomt. 
Simpel maar effectief; De Energiebol werkt alléén op afspraak!


Engelen advies en Engelenpoort

Voor november wordt ons door de engelen geadviseerd om van actief naar passief te gaan. Neem eens wat vaker rust. Ga leuke ontspannen dingen doen. Pak dat boek eens wat al zolang in de kast staat. Ga weer eens naar de sauna. Uiteraard dienen we te doen wat er gedaan mag worden. Maar laat het daar lekker bij en ga in de ontspanningsmodus. We gaan naar de wintertijd toe. Een mooie tijd voor ons om weer naar binnen te keren en dat kan niet als we erg druk zijn.
De engelenpoort is op woensdag 22 november van 11:00 tot 22:22. Tijd om te mediteren en naar binnen te keren. Tijdens de meditatie van deze engelenpoort zullen de engelen ons hierin helpen nog dieper te ontspannen. Gebruik geen geleide meditatie of visualisatie. De bedoeling is helemaal leeg te zijn. De aandacht mag naar binnen toe, naar de stilte en ontspanning in jezelf.
Moeite met loslaten en kan je daardoor niet ontspannen? Klik dan hier!


  Energie Oefening

Dit keer wil ik jullie iets meegeven met betrekking tot focus. Alles is energie, dus je focus ook. Het welbekende ‘waar je aandacht aan geeft, groeit’ is niet voor niets. Met deze focus kan je je dus voeden.
Bedenk eens een wens die in alle redelijkheid te verwezenlijken is. Ga dan minimaal 2x5 minuten rustig zitten en zorg dat je even niet gestoord hoeft te worden. Hoe langer hoe beter. Des te meer focus dus des te meer het gevoed wordt. Doe lekker je ogen dicht en visualiseer jou uitgekomen wens. Zie dit helemaal voor je. Niet als een plaatje waar je tegenaan kijkt, maar zie hoe het werkelijk zou zijn. Zie het als een 3D-film vóór je. Kijk eens naar de details en de kleuren. Zie dat alles wat je wenst er al is. Hoer langer je dit vasthoudt, hoe meer het gevoed wordt. Ik wens je er veel plezier mee.
Wil je dit meer ontwikkelen bij jezelf? Dat kan in dit consult!