Openzetten

De maand juni is weer snel voorbij gegaan en de mooie zomermaanden zijn aangebroken. Het was weer een energieke maand waarin ook weer veel van binnen is gebeurd. Om mij heen en ikzelf zie ook weer veel oude patronen terugkomen ondanks dat we daar veel inzicht in hebben gekregen. Inmiddels opzoek gegaan naar inzichten, en verschillende rituelen gedaan om nog beter voor mezelf te zorgen. Om mezelf nog meer openzetten voor wat het universum te bieden heeft. Verderop in de nieuwsbrief een stuk over oude patronen.
Voor de praktijk gebeurt er op dit moment erg weinig buiten de deur. Er staan geen beurzen of avonden voor de zaal gepland. Het is nu blijkbaar belangrijk om mensen in een persoonlijk consult te ondersteunen. Ik volg lekker de flow en zet mij open zodat het universum via mij de mensen de juiste ondersteuning kan geven. En om een goed kanaal te kunnen zijn, dient mijn eigen energie natuurlijk ook zuiver te zijn. Hier doe ik 1 tot 3x per dag diverse oefeningen en meditatie voor.
In juli ga ik ook weer een cursus doen, dit keer verdieping in de kaart reading. Zo zal ik meer technieken krijgen om via engelenkaarten prachtige engelenboodschappen te kunnen geven. Ik merk dat veel mensen baat hebben bij de boodschappen die de engelen doorgeven. Met veel orakel technieken al in huis, is het nu leuk om deze technieken via de kaarten nog meer toe te passen.
Wil je meer weten over kaart reading? Lees dan op deze link verder. 


  Oude Patronen

Wat er gebeurd is: er word je iets gefaciliteerd waar jij op mag reageren. Tegenwoordig vallen we toch regelmatig in oude patronen, ondanks dat we daar al ervaringen en inzichten in hebben gehad. Tijdens datgene wat gefaciliteerd wordt, schiet men ergens in het oude patroon. Zoek naar het kantelpunt waar dat gebeurt. Daar ligt de sleutel om het te transformeren. Als je dat kantelpunt weet, kijk dan nog eens naar de ervaringen die je rijker bent geworden op dat gebied en de inzichten die je daarin hebt mogen ontvangen. Vergeet ook niet te kijken hoe je zou willen reageren op de situatie. Hoe meer je je bewust wordt van het moment dat het terugschiet naar het oude patroon, des te makkelijker het wordt om het te transformeren. Vaak zie je pas achteraf waar het in jouw ogen verkeerd is gegaan. De eerste reactie is vaak “hè wat dom van me”. Doe dat eens niet en kijk gewoon naar wat er op dat moment door je heengegaan is, en hoe je hebt gehandeld. Daar bewust van te worden, geeft je de mogelijkheid om het moment te ervaren wanneer je in het oude patroon schiet en dat geeft je dan weer de mogelijkheid om er anders op te handelen. Oefening baart kunst. Het zal misschien niet gelijk elke keer lukken maar wees je wel bewust dat de aanhouder wint en dat je leert met vallen en opstaan.
Wil je ook meer inzichten en daarnaar kunnen handelen? Dan kan ik je hiermee helpen. 


 De Energie voor Juli

De maand juli is een maand waarin we veel inzichten kunnen ontvangen. De psychische krachten zijn groot en zullen meer naar de voorgrond komen. Deze psychische kracht zit in ieder van ons, of je je er van bewust bent of niet. Let op beelden, gevoelens en tekens; deze kunnen zomaar voorbij komen. Interpreteer niet te snel en neem het alleen maar in je op. Deze kunnen voor inzichten zorgen. Ieder ding behoeft zijn eigen tempo en tijd. Zodra je die flow doorhebt, zal er minder frustratie zijn en is er meer kans op succes. Trek je terug, als dat voor jou zo voelt, om aan deze flow te wennen. Vertrouw op jezelf en blijf de dingen op jouw wijze doen. De inspanning zal beloond worden wanneer we doorzetten. Er kunnen nieuwe ‘kleuren’ in ons leven komen en relaties kunnen daardoor verbeterd worden. Vertrouw op je eigen kunnen, weten en voelen. Luister naar je hart, dat geeft heel goed aan wat bij jou past en wat niet.
De Aquarius Angels zouden je daarbij kunnen ondersteunen. 


 Engelenadvies en Engelenpoort

De maand juli is een maand waarin je zielendoelen heel sterk naar voren kunnen komen. Ben je er al niet mee bezig, dan zul je er behoefde aan krijgen. Kijk bij jezelf waar jij zo enorm blij van wordt, dit zou wel eens een zielendoel kunnen zijn, of denk eens na aan welk zielendoel je meer betekenis zou willen geven. Je kunt Aquarius Alivia vragen om je te helpen je zielendoelen te manifesteren. Vraag haar jou te helpen om je zielendoelen te begrijpen. Vraag daarbij om innerlijke vrede en doelgerichtheid. Aquarius Aivia helpt je bij het uitvoeren van je zielendoelen hier op aarde. Zij helpt jou om je zielenster chakra en aardester chakra te balanceren. Daardoor begrijp je je zielendoelen meer en zul je ook meer in actie komen.
Engelenpoort donderdag 19-7-2018 van 19:09 tot 21:21
Ga mediteren, zet je hart open en vraag Aquarius Alivia bij je te zijn en jou antwoorden te geven die jij begrijpt; stel haar dan vragen over je zielendoelen. Welke zijn er nu actief? Welk zielendoel is een overkoepelend zielendoel, die je door meerdere levens heen draagt? Stel de vragen die jij wilt over je zielendoelen en maak er notities van! Laat de indrukken gewoon binnenkomen en schrijf ze op. Op het moment zelf is het niet belangrijk of je het begrijpt of niet, laat het gewoon stromen en kijk dan later wat je eruit kunt halen. Aan het einde bedank je haar en vraag je haar helende en balancerende energie.
Voel je nog een blokkade? Laat dit dan weghalen door de engelen. 

Het engelenadvies en de engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.


  Energieoefening - Boodschap

Ga rustig zitten met je benen en handen gescheiden. Vraag het universum, de aartsengelen en/of lichtwezens bij je te zijn en je te beschermen tegen lagere energieën en onzuiverheden.Adem een paar keer diep in en uit. Laat op alle uitademingen spanningen en zorgen los. Wanneer je ontspannen bent, laat dan onderuit je voeten twee buizen de grond in gaan, minstens twee meter, om je goed te aarden. Je kunt daarbij ook het universum en de aartsengelen vragen of ze je geaard willen houden.
Maak nu vanuit je perineum een buis die heel diep de grond in gaat, minimaal twee meter. Je kunt proberen de energiestroom naar beneden en naar boven te voelen. Mocht je dit niet waarnemen, dan is daar niks mis mee. Als je deze zilveren buis de aarde in hebt gemaakt, maak dan een gouden buis vanuit je kruin die heel hoog de lucht in gaat, minimaal twee meter die zich verbindt in een serene witte zuiveren wolk. Je kunt ook hierbij proberen de energiestroom naar boven en naar beneden te voelen.
Visualiseer nu een raam voor je. Een helder prachtig raam waar je doorheen kijkt. Zie jezelf door dat raam heen zitten, liggen of staan op een plek die voor jou veilig en sereen is. Terwijl je naar jezelf kijkt vraag je aan het universum, de aartsengelen en/of lichtwezens of ze jou een boodschap willen brengen die op dit moment belangrijk is voor jouw hoogste goed en heling. Wacht rustig af en ervaar wat er binnenkomt. Let op beelden, indrukken, gevoelens, geluiden. Schrijf alles op wat jij ‘doorkrijgt’, ook al lijkt het ‘raar’. Als je klaar bent bedank je het universum, de aartsengelen en/of lichtwezens voor hun hulp, veiligheid en inzichten en laat overtollige energie via je voeten en buizen de grond in gaan.
Meer wensen op het gebied van energie? Dan kan ik je met dit consult helpen. 

Wees vrij om ervaringen te delen.

Wens jullie een doorbrekende maand toe!
Angelhug, Frank