Eigenwaarde

Prachtig, hoe alles groeit en bloeit. Zowel in de natuur als bij de mens. Je ziet bij mensen die hun hart volgen, dat hun dromen gemanifesteerd worden of aan het groeien of bloeien zijn. Het was dan ook een maand met intense energieën. De afgelopen maand begon en eindigde, voor mij, met de Aquarius Angels. Vanwege dat de trillingsfrequentie van de mens en de aarde weer verhoogd is, zijn er nieuwe technieken beschikbaar geworden. 1 juni was er dan ook een Aquarius Angels Gevorderde Trainer Up Date, waar ik uiteraard bij was. We hebben nieuwe technieken gekregen met o.a. een energetische Lastral en technieken om nog dieper in de energie te werken. De feedback die ik tot nu toe heb gekregen van de cliënten is overweldigend. Het viel mijzelf al de laatste tijd op, dat de Aquarius frequentie op dieren een snellere werking had. Ik blijf me verbazen wat voor bijzondere resultaten de Aquarius frequentie kan betekenen voor mens, dier en Aarde. De maand werd afgesloten met een cursus Aquarius Angels Healing die ik weer mocht geven. Bijzonder om de maand te beginnen met het nieuwe en te eindigen met de basis van de Aquarius Angels. Erg dankbaar dat ik met deze groep engelen mag werken en een kanaal mag zijn om andere mensen ermee te helpen en te ondersteunen.
Daarnaast ben ik ook in een minder leuke situatie terecht gekomen. Er werd mij iets gespiegeld wat in één keer heel duidelijk binnen kwam. Het had te maken met mezelf op waarde schatten. Door mijn eigen gedrag en hoe ik mij profileerde, heb ik mijzelf in een bepaalde situatie gebracht. In die situatie gebeurde er iets wat mij liet zien dat ik mezelf meer op waarde ben gaan schatten en waardoor de situatie zoals die was, niet meer mogelijk is. Het zijn altijd andere mensen die jou dit dan laten zien en eigenlijk het enige wat zij doen is jou een spiegel voorhouden. Jaren geleden zou ik zeggen dat de ander mij niet waardeerde en zou daar eventueel boos/teleurgesteld/verdrietig van zijn geworden. Juist door mezelf boven de situatie te zetten en te kijken wat er hier wordt gespiegeld, kon ik duidelijk zien dat het puur door mijn eigen gedrag en toelaten kwam. Had ik een ander gedrag neergezet, dan was de situatie anders verlopen. Het had dus niets met die andere mensen te maken die mij de situatie spiegelden. Het bijzondere is dus, dat ik mijzelf nog meer op waarde ben gaan schatten. Door duidelijk aan te kijken wat ik deed, werd me helder dat het niet meer bij mij past en hoe mooi is het om te zien dat ik daarin gegroeid ben. Vaak geven zulke situaties je een minder prettig gevoel. Hieraan kan je merken dat er iets niet klopt. Vaak komen daar ook emoties aan te pas, die vaak de overhand nemen waardoor de situatie onjuist wordt bekeken. Mocht je in zo’n situatie komen, zet dan emoties en gedachten even opzij, bekijk de situatie eens van boven en kijk eens waar het voor jou om gaat. Wat wordt jou gespiegeld? Wat is jouw eigen gedrag hierin geweest? Hoe heb jij je opgesteld in deze situatie? Welk deel van jou geeft een onvredig gevoel hierover? Dan is dat het stuk waar het voor jou om draait. Dat kan ook iets heel anders zijn dan wat het lijkt! Bij mij ging het om “helpen”, waardoor ik in een bepaalde situatie kwam, en draaide het om “eigenwaarde”, dat is wat het mij liet zien. Welke situatie is het bij jou en waar draait het bij jou om?

Zou je de nieuwe technieken willen ervaren van de Aquarius Angels? Klik dan hier om een afspraak te maken.


Energie van Juli

Juli is een heerlijke zomermaand. De energie is ook van vreugde en plezier. Je mag aandacht schenken aan familie en vrienden. Geniet van de bloei om je heen. Levensvreugde is voor ons mens een trillingverhogende energie. Het is dus belangrijk dat je levensvreugde ervaart. Kijk deze maand eens wat jou levensvreugde geeft. Hoe wil je dit de aankomende maanden laten groeien? Welke reis mogen jouw plannen nog maken? Ben jijzelf aan een reis begonnen, geniet dan vooral van de weg die je bewandelt i.p.v. naar de bestemming te kijken. De bestemming die jij in je hoofd hebt, kan misschien anders uitpakken, wat beter is voor jouw hoogste goed. Blijf dus openstaan voor nieuwe ideeën en ingevingen die je gegeven worden. Het is van belang dat er balans is tussen werken en plezier maken om zo geboorte te geven aan onze plannen. Deze balans is al eerder dit jaar naar voren gekomen en is dus zeker van belang. Aan jou om te ervaren wat voor jou de balans is. Wat geeft jou een vreugdevol gevoel? Hoe kan jij dit waarmaken? Wat heb jij ervoor nodig? Hoe behoud je vreugde in je doelstellingen? Allemaal vragen die jou de balans geven op het pad wat je aan het bewandelen bent. Concentreer je op harmonie en de juiste houding tegenover je doelen. Benader het op een rustige liefdevolle wijze. Vraag aan het universum wat jij kan doen om jouw doelen zo optimaal mogelijk te behalen. Neem dan ook de plotselinge ingevingen en gedachten die omhoog komen serieus. Het is een positieve energie die, als de balans behouden wordt, veel bij kan dragen aan je dromen en wensen. Vergeet vooral niet te voelen wat jou vreugde geeft.

Hulp nodig om te weten wat jij nog mag doen en hoe dat in balans te houden? De Meesters, Leraren, Dierbaren en Aquarius Angels staan voor je klaar om je de antwoorden vanuit de Akasha te geven. Klik hier voor meer informatie.


Engelenpoort Juli

Dinsdag 2 juli van 7:02 tot 22:07

Tijdens deze engelenpoort mag je Aartsengel Gabriël en Vywamus uitnodigen. Deze engel en Opgestegen Meester kunnen je ingevingen geven hoe je het beste om kan gaan met de nieuwe inspiratie of inzichten die je ontvangen hebt. Sta open voor informatie, die op allerlei manieren gegeven kan worden. Creativiteit kan hierin oneindig zijn. Je kan ook vragen hoe voor jou de beste manier is om met je ideeën aan de gang te gaan. Mag je het idee nog uitwerken en er gedetailleerder naar kijken. Of mag je al aan de gang? Zo ja, wat is dan de beste manier daarvoor?

Wil je wat concretere antwoorden voor wat voor jou de beste mogelijkheden zijn? Kijk dan hier voor een Tarot reading. Deze geeft altijd praktische tips! 

De engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.


Energieoefening - Zomerwens

We hebben net de zomerzonnewende gehad en gaan weer langzaam naar de donkere maanden van het jaar. Voordat het zover is wil je vast nog wel een wens uit laten komen. Welke wens heb jij nog die je deze zomer wilt laten uitkomen? Denk er even over na en schrijf het dan op een papiertje. We gaan dat papiertje verbranden, zorg daarom voor een veilige omgeving en houd de veiligheid van anderen en jezelf in de gaten!
Neem even rustig de tijd voor jezelf en maak een veilige omgeving om je papiertje te verbranden. Ga dan ontspannen zitten en laat alle spanning even los. Steek eventueel een kaarsje aan. Mocht je er wierook bij willen, dan passen citroen, roos, sandelhout, mirre, tijm en lavendel erg goed. Je kunt even een paar keer diep inademen, en op de uitademing spanning loslaten. Zorg dat je geaard bent en maak eventueel verbinding met De Bron. Rond deze tijd is de sluier tussen de elfen en mensen wat dunner. Nodig daarom de engelen, elfen en lichtwezens uit om bij je aanwezig te zijn.
Sluit nu je ogen, neem het papiertje in je handen en zie jouw wens, die op het papier staat, in vervulling gaan. Visualiseer dat de wens al uitgekomen is. Probeer de wens zo helder mogelijk te visualiseren. Terwijl je dit helder voor je hebt, vraag je de engelen, elfen, lichtwezens en moeder aarde om jou te helpen deze wens te vervullen. Vraag of zij mensen en situaties op je pad willen brengen die jou daarbij helpen en ondersteunen. Verbrand dan het papiertje op een veilige plaats en terwijl je het verbrandt, zeg je: en zo zal het zijn! Als het papiertje verbrand is, bedank je de engelen, elfen, lichtwezens en moeder aarde voor hun hulp, en voor de mensen en situaties die op je pad zullen komen om jouw wens te laten vervullen. Leg je handen even op je knieën om overtollige energie af te laten voeren en zorg dat je goed geaard bent wanneer je afsluit.
Dat de wens vervuld mag worden!
Zou je meer energiewerk willen leren? Klik op deze link om te kijken met welk consult ik jou daar persoonlijk bij kan begeleiden.


Wens jullie een gebalanceerde maand toe!
Angelhug, Frank