Nieuw Begin

In de vorige nieuwsbrief liet ik jullie weten dat ik even 2 weken vakantie had. Na een intense periode wilde ik er even uit om alles los te laten, zodat ik een soort van nieuw begin voor mezelf kon maken. De menselijke gedachten meende de boel af te handelen en na de vakantie te starten met een nieuw begin. Dat ging iets anders dan gepland. 

In rust
Op het moment dat ik tot rust kwam diende zich eerst de lichamelijke vermoeidheid aan, als gevolg van het continue doorgaan. Daarna kwamen er nog achterliggende emoties los die nog verwerkt mochten worden. Er ging van alles door mij heen. Het gemis van mijn vader en ook allerlei gebeurtenissen van vroeger waar ik nooit meer over nagedacht had. Beelden en situaties kwamen voorbij, waarvan ik dacht dat die al verwerkt waren. Ik zou 12 dagen in Duitsland zitten, dat werden helaas maar 5 dagen.
 
Eigen plek
Op het moment dat ik lichtelijk in elkaar stortte van vermoeidheid en emoties, voelde ik dat ik behoefte had om in mijn eigen omgeving te zijn. Ik ben na 5 dagen naar huis gereden, zodat ik de emoties de ruimte kon geven. Niemand wist dat ik al thuis was, waardoor ik alle tijd en ruimte had aan mezelf. Ik heb alles laten komen zoals het kwam. De ene dag was ik verdrietig en een andere dag boos en weer een andere dag zat ik met gedachten aan gebeurtenissen van mijn ouderlijk huis. Er ging teveel door me heen om dat allemaal hier te benoemen. 


Groei
Omdat ik alle tijd en ruimte had. Heb ik mijn wicca studie verder opgepakt. Want die had ik even aan de kant geschoven i.v.m. mijn vader. Daar ben ik weer heerlijk mee aan de gang gegaan, waardoor ik in oktober mijn 3de graad wicca heb af kunnen ronden. Alsof dat nog niet genoeg was, heb ik ook een thuisstudie ‘Opgestegen Meesters’ gedaan in oktober.
 
Opgestegen Meesters
Begin dit jaar, en voornamelijk door de situatie met mijn vader, hebben de Opgestegen Meesters heel erg laten merken dat zij bij mij aanwezig waren. Zij overspoelden mij met liefde en kracht om dit te kunnen doen voor mijn vader. Toen ging al door mij heen, daar wil ik mij in de toekomst wat meer in gaan verdiepen.
 
Verwerken
Toen ik eenmaal een beetje bijgekomen was van de vermoeidheid en de overstroming van emoties, heb ik de thuisstudie ‘Opgestegen Meesters’ aangevraagd. Hier worden 14 meesters uitgebreid uitgelegd met daarbij een heerlijke visualisatie. Elke meester heeft zo zijn of haar eigen kracht en talent. Omdat er zoveel door mij heen is gegaan, heb ik de dingen één voor één aangepakt per ‘Opgestegen Meester’. Dit zorgde ervoor dat de emoties die door mij heen gingen, per emotie werden aangepakt en verwerkt. Door met de 14 meesters 14 punten te pakken. Heeft dat bij mij voor een soort Totaal Heling gezorgd.
Deze totale heling heeft mij dan ook weer enorm in mijn kracht gezet. Dit heeft er voor gezorgd dat ik een nieuw begin kon maken. Dit nieuwe begin heb ik 31 oktober gevierd met een Samhain ritueel en een mooie blauwe maan.
 
Menselijk vs Ziel
Doordat de vakantie niet ging zoals gepland en ik na 5 dagen weer thuis was, had dat natuurlijk ook een effect op mij en mijn emoties. Mijn menselijke ervaring wilde graag vakantie om daarna een nieuw begin te maken. Mijn ziel had blijkbaar behoefte aan iets anders. Die had behoefte om emoties te verwerken. Daar was dan ook de ruimte voor op dat moment. De menselijke ervaring baalde van het feit dat ik vroeg weer thuis was en niet kon doen wat ik eigenlijk in gedachten had. Toch kreeg ik de realisatie dat mijn ziel gekregen had wat hij nodig had en niet de menselijke ervaring die zo nodig van alles wilde. Ook al vond ik het niet erg leuk als mens dat de vakantie niet ging zoals gepland. Mijn ziel heeft gekregen wat hij nodig had en daardoor kan ik ook weer verder omdat er stukken zijn geheeld en verwerkt.
 
Ook nog emoties te verwerken en kan je daarbij hulp gebruiken? Dan zou een engelen healing jou verder kunnen brengen.


Nieuwsbrief

Dit jaar is de nieuwsbrief niet consequent elke maand verschenen. Dit had alles te maken met tijd en ruimte voor mezelf en mijn eigen grenzen bewaken. Vanaf volgend jaar zal de nieuwsbrief weer elke maand uitgebracht worden. Voor mij is het doel van de nieuwsbrief om ervaringen te delen met jullie, wat jullie eventueel een ander inzicht kan geven en waardoor jullie kunnen groeien. Zo kreeg ik een email van iemand die vertelde dat door hoe ik keek naar de situatie met mijn vader diegene daar een nieuw inzicht in heeft gekregen. Waardoor die ander na 21 jaar eindelijk anders met de situatie om kon gaan dan voorheen. Mooier dan dat kan het voor mij niet worden! 

Heb jij nog grenzen te stellen voor jezelf? Wellicht kan een kaart reading jou daar inzichten in geven. Klik hier voor verdere informatie


Energie Advies

De cyclus van 2020 loopt op zijn einde. Het nieuwe jaar is al in zicht met nieuwe rondes, nieuwe kansen en nieuwe prijzen. De afgelopen maanden hebben intense energieën met zich mee gebracht. Alles om de lagere trillingen in ons los te maken. Oude patronen die doorbroken mogen worden. Andere inzichten die in mogen dalen. De ultieme transformatie mag zich in onszelf aandienen. Dat sluit natuurlijk mooi aan op het einde van een jaar, het einde van een cyclus.

Eigen Tempo
Ondanks dat de energieën ons uitnodigen om te transformeren, mag je altijd je eigen tempo in de gaten houden. Mezelf als voorbeeld nemend, het nieuwe jaar zou een mooie gelegenheid kunnen zijn om een nieuw begin te vieren. Toch heeft mijn eigen tempo aangegeven dat het al iets eerder kon en de energieën van Samhain waren daar uitermate geschikt voor. Dat was mijn tempo en punt waarop ik een nieuw begin voor mezelf ben gestart.

Pushen
Het is dus erg van belang dat jij voor jezelf kijkt naar wat voor jou geldt. Ook al zegt men, of is de energie er geschikt voor om iets van jezelf aan te pakken. Vraag jezelf dan eerst eens af of je er al wel klaar voor bent. Je hoeft jezelf niet te pushen, alles heeft zijn of haar tijd nodig om bij je te komen wanneer het voor jou geschikt is. Misschien wil de menselijke ervaring wel nu, al is het voor je ziel misschien beter als het iets later gebeurd. Push jezelf dus niet als het nog niet goed genoeg voelt voor je.

Adelaar
Probeer als een adelaar boven jouw situatie te hangen en te kijken naar wat het is en in welk stadium het zich bevindt. Zo krijg je een goed totaal overzicht op jouw situatie en kan je makkelijker bepalen wat goed is voor jou en duidelijk krijgen wat voor jou goed is om achter te laten in 2020. Sommige dingen hebben misschien meer tijd nodig en mogen mee genomen worden naar 2021. Met het ‘adelaarszicht’ krijg je ook duidelijk wat jouw wensen en idealen zijn voor het nieuwe jaar, het nieuwe begin. Wat zou je graag willen transformeren in 2021, waar wil je graag aan werken, welke grenzen zou je nog willen stellen voor jezelf.

Kan je wel wat hulp gebruiken bij het werken aan bepaalde punten bij jezelf? Dan zou het consult “In Jezelf” daar een mooie aanvulling op zijn. Klik op deze link om daar meer over te lezen.


Energie oefening - Opschonen

 Mocht je al duidelijk hebben wat jij graag achter je wilt laten, schrijf die dingen dan op een stukje papier.
Ga dan rustig zitten, zet je telefoon op stil en neem even tijd voor jezelf. Maak het jezelf gemakkelijk door eventueel een lekker wierookje te branden en steek een kaarsje aan. Vraag, terwijl je het kaarsje aansteekt, of de engelen, aartsengelen, en al jouw lichtwezens bij je aanwezig willen zijn. Vraag hen om bescherming en begeleiding tijdens deze gelegenheid.
Zorg dan voor een goede aarding, door bijvoorbeeld boomwortels uit je voetzolen diep de grond in te laten gaan.
Pak het stukje papier en houd het voor je in de hand. Roep dan ‘Opgestegen Meester Saint Germain’ aan. Vraag hem met zijn violette vlam te komen en hiermee jouw papiertje te omhullen en te doordrenken. Mocht je het niet kunnen zien of visualiseren of merken, vertrouw er dan op dat hij dit toch voor je doet!
Zeg nu hardop. Dat wat op je briefje staat je los wilt laten of achter je wilt laten.
Zeg of maak kenbaar, op eigen manier, wat jij graag wilt transformeren, los wilt laten of achter je wilt laten. Vraag Saint Germain jou met zijn violette vlam hiermee te helpen. Vraag hem dit te transformeren naar liefde en innerlijke rust.
Als het voor jou genoeg is, mag je het briefje verbranden op een brandveilige plek.
Dan mag je Saint Germain en alle lichtwezens die aanwezig waren bedanken voor hun komst, hulp en ondersteuning.
Leg nog even je handen op je knieën om overtollige energie af te voeren en zorg dat je geaard bent om weer verder te kunnen.
 
Hulp nodig met loslaten of transformeren? Op afstand kunnen de Aquarius Angels jou daar goed bij helpen. Klik hier voor meer informatie.


Wens jullie een transformerende maand toe!
Angelhug, Frank