Hectisch

In deze tijd van het jaar staan bij mij de ramen tegen elkaar open. Waardoor de heerlijke natuurgeur, van de groenstrook, bij mij mijn huis binnen dringt. Zalig om dit waar te nemen. Eén van de kleine dingen die mij heerlijk doen voelen.
 
Hectisch
Het was behoorlijk hectisch de laatste weken. Er gebeurde veel en vele dingen zijn in beweging. Soms had ik het idee dat ik geleefd werd, zoveel kwam er soms op één moment samen. Met mercurius retrograde die we gehad hebben, heeft dat dit keer best een invloed gehad op mijn agenda. Spullen die kapot gingen, afspraken die anders liepen, nieuwe dingen die er plotseling bij kwamen, het ging maar door.
 
Volgorde
Zo wordt er dan elke keer weer een inbreuk op je agenda gedaan. Dan is het goed om voor jezelf te weten welke volgorde je mag aanhouden om het allemaal voor elkaar te krijgen. Soms valt er iets weg, dan kunnen er dingen opgeschoven worden. Soms komen er dingen bij en dan mag je de agenda weer aanpassen. Zolang je voor jezelf de volgorde hebt hoe jij de dingen af wilt werken. Kan er altijd weer iets verschoven worden in de agenda.

Vertrouwen
Dat houdt ook in dat je dan mag vertrouwen dat er gebeurt wat er mag gebeuren. Het ge-plan in de agenda steeds bijstellen kan best irritatie opwekken. Dan is het mooi als je kan vertrouwen dat de dingen zullen gaan zoals het de bedoeling is. Afspraken die niet doorgaan of verschoven worden, hebben ongetwijfeld een reden. Ondanks dat het dan niet gaat zoals jij in gedachten had, vertrouw erop dat het gaat zoals het de bedoeling is.

Anders kijken
Ook al wordt de hele agenda op de schop gezet. Blijf dan vooral kijken wat wel goed gaat of wat voor mooie momenten je eruit kan halen. Mijn automatische piloot schoot altijd in de stress en werd er chagrijnig van. Door te kijken hoe de dingen, ondanks dat het anders liep, toch uiteindelijk in elkaar vielen. Werd ik blij van wat wel gedaan kon worden. Afspraken die niet doorgingen, gaven mij een moment van rust. Afspraken die verzet waren, gaven mij extra tijd om er nog eens naar te kijken. Door te kijken wat wel goed ging of afkwam uit mijn agenda. Gaf dat mij ook meer vertrouwen dat alles toch wel goed gaat komen.

Planeet standen
Vergis je ook niet in de planeet standen van dit jaar. Mercurius loopt weer recht. Toch zijn er nog een aantal die retrograde lopen en verwarring veroorzaken op bepaalde gebieden. Zo is Jupiter nog retrograde tot 12 september en heeft invloed op: overvloed, groei en financiën. Saturnus loopt retrograde tot 29 september en heeft invloed op: carrière, karma en verantwoordelijkheid. Neptunus is tot 28 november retrograde en heeft invloed op: spiritualiteit, intuïtie en dromen. Dan is Pluto ook nog retrograde tot 4 oktober wat invloed heeft op: transformatie en verandering. We worden dus op vele gebieden uitgedaagd om er iets mee te doen.
 
Ontspanning
Om de drukke agenda af en toe los te laten. Is het goed om ook ontspanning te zoeken door alle drukte heen. Zo heb ik mij gericht op muziek. De officiële opnames van het volgende album zijn begonnen en daar vind ik veel ontspanning in. Het zingen maakt dat onverwerkte emoties of irritaties eruit gegooid konden worden. De afwerking zorgde dat mijn hoofd even met andere dingen bezig is en de effecten erbij zoeken gaf mij een creatieve bezigheid.
Heerlijk als alles op zijn plaatst valt! (ondanks dat het niet gaat zoals ik het in gedachten had)  

Inzichten en advies nodig om beter met een situatie om te kunnen gaan? Dan kan er met een kaart reading speciaal op die situatie een legging worden gedaan waarin jij inzichten en antwoorden krijgt. Kijk op deze link verder voor meer informatie. Dit consult is zowel in de praktijk als op afstand mogelijk.


Energie Advies tot September

Om nu uitgebreid de energie van juli te beschrijven. Heeft op de helft van de maand niet zo heel veel zin meer. dit is de reden dat ik gevraagd hebt aan het universum, wat de energie tot september 2021 inhoud. Waar mogen we aan werken, wat komen we tegen, waar is het nu een goede tijd voor. Zij gaven mij het volgende antwoord.

We mogen meer in onze eigen kracht gaan staan. Nog meer onze kracht erkennen en herkennen. Kijk naar alles wat je ervaren hebt en wat je daarvan geleerd hebt. Waar ben je allemaal in gegroeid de laatste tijd en wat heeft jou dat opgeleverd. Welke kwaliteit zou jij nog meer van jezelf willen ontwikkelen? Welke ervaring heeft jou sterk en moedig gemaakt? Wat heb je daarmee overwonnen? Zo kijk je naar de positieve aspecten van jezelf en dat zet jou daarmee nog meer in jouw kracht.

 

Het is een fijne tijd om van hier, waar je nu bent in je leven, iets op te bouwen. Misschien heb je net een moeilijke tijd achter de rug, of ben je op een andere plek gaan wonen. Dan is het goed om een positief vooruitzicht te creëren. Daarom is het goed om te kijken naar jouw kracht en hoe die is gegroeid. Jouw kwaliteiten mogen zich nu gaan uitbreiden en ontwikkelen. Is het een nieuwe baan, nieuw huis, nieuwe mensen om je heen, andere situatie war je je in bevindt. Begin met daarin jouw kwaliteiten neer te zetten. Je hebt het allemaal in je en laat dat maar zien aan de buiten wereld.

 

Met welke normen en waarden ga jij nu verder? Je hebt een hoop geleerd inmiddels en er zullen normen en waarden misschien wel bijgesteld zijn. neem niet meer genoegen met wat je kreeg als dat voor jou niet meer werkt. Je mag best hoge normen stellen, je bent het zeker waard. Maak jezelf vrij van de oude gewoontes en normen. Laat zien wij jij bent en wat jij waard bent. ook hier mag jij je kracht volledig laten zien, horen en voelen. Maak jezelf vrij van het oude en begin het nieuwe met een andere insteek. Maak jezelf vrij van onzekerheden en laat jezelf stralen. Maak jezelf vrij van het verleden en bouw aan een mooie fijne toekomst!

Nog wat onzekerheden of oud zeer wat geheel mogen worden om verder te kunnen? De Engelen kunnen hierin heel veel betekenen. Klik op deze link voor meer informatie. Dit consult is zowel in de praktijk als op afstand mogelijk.


Energie oefening - Liefdevolle Wil

De intentie van deze oefening is dat je jouw vrije wil mag uiten op een liefdevolle manier. Vaak reageren we te hard vanuit onze wil om iets voor elkaar te krijgen en stuiten daarbij dan op weerstand. Als je jouw wil op een liefdevolle manier inzet. Zal het op een liefdevolle manier op je terugkomen. Zo zal je ook meer in de flow blijven.

Neem even een moment voor jezelf en maak het je gemakkelijk. Rustig muziekje op de achtergrond, een lekker geurtje laten waaien door je kamer. Net wat nodig is om het jou comfortabel te maken. Steek een kaarsje aan en vraag de engelen en je lichtwezens om bij jouw aanwezig te zijn. Om je te beschermen, te ondersteunen en te helpen. Zorg voor een goede aarding en mediteer even een moment.

Leg dan je hand, waar je het meest mee kan en doet, op je hart. Terwijl je met je hand op je hart zit. Visualiseer dan een roze bal, in je hart, die steeds groter wordt. Tot die minimaal 2 meter rondom je heen is. Zie die bal maar helemaal gevuld worden met dikke zuivere roze energie.

Als je dat hebt, leg dan je andere hand op je buik, net iets boven je navel. Dit is je 3de chakra, ook wel zonnevlecht genoemd. Zie dan vanuit je 3de chakra/zonnevlecht een zuivere gele bal groeien. Laat ook die bal zich uitbreiden en vermengen met die roze bal. Zie die vol gevulde roze bal gevuld worden met zacht geel licht vanuit je 3de chakra/zonnevlecht. Alsof je in een roze gele wolk staat die heel stevig aanvoelt. Voel de bal zo stevig mogelijk worden.

Als je hiermee klaar bent. mag je je handen op je knieën plaatsen, zodat overtollige energie afgevoerd kan worden naar moeder Aarde. Zorg nog even voor een goede aarding. Bedank dan de engelen en je lichtwezens voor hun hulp, ondersteuning en bescherming.

Wil je meer oefeningen leren om energiewerk beter te begrijpen? Dan kan ik daar persoonlijk jou in begeleiden. Klik hier om daar meer over te lezen.


Wens jullie een krachtige maand toe!
Angelhug, Frank