Waarde

De vuur energie van juli, ging nog even door in augustus. Vooral in het begin van afgelopen maand was de vuur energie goed waar te nemen. In de 2de helft nam dit wat af.
 
Analyseren
Bij mij kwam het thema ‘waarde’ vooral voorbij. De waarde van iets mocht ik nog eens gaan analyseren of het nog steeds diezelfde waarde voor mij heeft als een tijd terug. Men groeit en evalueert en dan kan het gebeuren dat een waarde van iets verhoogd of juist verlaagd. Daar mocht ik nog eens over nadenken. Welke waarde heeft een bepaalde relatie, of wat voor waarde hecht ik aan een bepaalde materie?
 
Zelf bepalend
Welke waarde iets of iemand heeft, bepaal jij helemaal zelf. Iets kan een hoge financiële waarde hebben, toch hoeft dat nog geen waarde voor jou te betekenen, en iets met een lage financiële waarde kan heel veel betekenen voor je. Een ander kan ergens een hoge waarde aan geven, doch hoeft dat niet diezelfde waarde voor jou te betekenen. De normen en waarde die je van huis uit hebt meegekregen. Nemen naarmate je ouder wordt, een andere vorm aan. Je gaat zelf op een gegeven moment bepalen wat welk waarde iets voor jou betekend. Deze wordt gevormd door de omgeving waar je je in bevindt, die je van huis uit hebt mee gekregen en door ervaringen die jij als mens ervaart. Hieruit bepaal jij wat voor waarde iemand of iets heeft.
 
Mooi cadeau
Zo heb ik een wat later verjaardagcadeau gehad. Wat voor mij veel waarde heeft. Het is een simpel beeldje wat ik kreeg. Deze was uitgekozen als een symbool voor de vriendschap en band die er is. Wat voor waarde het in geld heeft, heb ik geen idee van en vind ik totaal niet belangrijk. Waar het symbool voor staat en met welke intentie het geven is, heeft mij emotioneel geraakt. Het beeldje heeft 3 mensen met handen omhoog en met elkaar verbonden door die handen. Het lijkt sprekend op de bekers 3 kaart van de Tarot. Die bij mij staat voor vriendschappelijke verbintenissen staat. Dit wisten zij niet, dat maakt het voor mij nog bijzonderder.
 
Verder gaan
Nu bijna alle waarden opnieuw zijn bepaald. Weet ik nu ook hoe ik nu verder wil gaan. Het is nu makkelijker voor mij om te zeggen of ik iets wel of niet wil. Dit wordt dan bepaald aan de waarde die ik eraan hecht. Het is nu duidelijker wat voor mij belangrijk is en wat voor mij minder belangrijk is. Door het vele analyseren van afgelopen maand. Kan ik voorlopig weer verder gaan. Wellicht dat er iets in de toekomst herzien mag worden, dat merken we dan wel wanneer het opnieuw belicht wordt. Voor nu zijn bepaalde waardes bepaald. Met deze waardes heb ik nu ook mijn basis verstevigd.
 
Heb jij al duidelijk wat een bepaalde waarde voor jou heeft. Alleen hangt het nog aan jou, of ben je er nog mee verbonden wat je eigenlijk niet meer wilt? Lees via deze link hoe de Engelen jou daarmee kunnen helpen.  


Ervaar Dieren Energie workshop

Op 11 september mag ik weer de Ervaar Dieren Energie workshop geven. Dieren kunnen ons erg veel vertellen en in deze workshop krijg jij het dier wat jij het meest nodig hebt op dit moment. Je mag de boodschap van het dier in ontvangst nemen en je mag zijn of haar energie ervaren. Daarnaast zal er ook op elkaar geoefend worden. Een leuke workshop waarin je leert en ervaart.


 
Lees via deze link daar meer over.
Of gebruik deze link om je in te schijven via het contact formulier.


Energieadvies voor September

Langzaamaan dooft de vuur energie zich en gaan we rustig richting de herfst en winter. We mogen aankomende maand dan ook gebruik maken van onze intelligentie en wijsheid. Tenslotte heb je alles in je waar jij mee verder kan. Jouw ervaringen en wijsheid vertellen jou hoe nu verder en met wat. Dit kan je misschien zelfs nieuwe inzichten geven of nieuw ideeën om uit te voeren. Blijf dan vooral voelen wat het met je doet en welke emotie je erbij krijgt.  Nieuwe ideeën kunnen geboren worden en mogen overdenkt worden wat er verder mee te doen.  Deze maand kan je inspiratie geven en je kunt dingen van een nieuwe kant bekijken of je kan er nieuwe inzichten in krijgen.
 
Daarnaast is het ook fijn en belangrijk om aan ontspanning te denk. Wat vind jij leuk om te doen en ga dat ook eens doen. Je mag jezelf op een creatieve manier uiten en jezelf daarin laten zien. Verberg je niet en straal zoals jij dat wilt. Wees creatief, inspirerend en artistiek in het uiten van jouw mening. Communiceer over je gevoelens en zorg voor helderheid. Ieder heeft zijn of haar beleving en die mag eenieder hebben. Daarin over communiceren maakt dat de ander het misschien beter begrijpt. Hoe transparanter jij bent, hoe meer duidelijkheid je schept in de wereld om je heen.
 
Je krijgt hierbij hulp van het universum en je Hoger Zelf. Luister en kijk dus goed naar de aanwijzingen en toevalligheden die op je pad komen. Je krijgt ergens van binnen een seintje dat iets wel of niet goed is voor jou. Vertrouw dan ook op deze ingevingen, ze komen niet voor niets. Alles heeft een eigen natuur en een eigen cyclus. Door dit in te zien en beter te begrijpen. Is de kans aanwezig dat je er ook beter op in kan spelen. Ook hier is communicatie belangrijk. Wil je dat het universum jou helpt, zorg dan ook dat je duidelijk jouw wens doorgeeft aan het universum. Vertrouw vervolgens de stappen die je tegenkomt. Het is niet altijd gelijk duidelijk waarom iets gebeurd. Toch door duidelijk je beeld voor je te houden zal je er uiteindelijk achter komen waar het allemaal goed voor was of is.
 
Zit er in jou nog een blokkade waardoor je niet volledig jezelf kan uiten? Lees via deze link hoe de Aquarius Angels jou daarbij kunnen helpen.


Energieoefening - Waarde bepalen

Deze oefening is er om je te helpen bepalen wat iets of iemand voor een bepaalde waarde heeft voor jou. Door gevoel, inzichten en gedachten bij elkaar te brengen, kan dat jouw duidelijkheid geven wat iets of iemand voor een bepaalde waarde heeft.
 
Zorg dat je een moment ongestoord bent. maak het jezelf gemakkelijk door een kaarsje aan te steken, eventueel een wierook als dat gewenst is. Zorg dan dat je een gemakkelijke houding hebt, waarin je ongestoord een meditatie kan verrichten.
Als je dan zo comfortabel bent. Zorg dan eerst voor een goede aarding en maakt een verbinding met boven/het licht/de bron. Vraag de engelen en lichtwezens jou te helpen en te ondersteunen met deze gelegenheid.
 
Als je zover bent, neem dan iets of iemand in gedacht waar jij je waarde over wilt herzien en/of bepalen. Visualiseer dit dan heel sterk voor je. Als je dit dan zo sterk voor je hebt, maak dan een verbinding met jou hart naar datgeen wat jij nu sterk voor je hebt. Dat kan zijn een persoon, een situatie, een voorwerp of misschien zelfs een gedachten ergens over. Als die hartsverbinding dan zo sterk is gemaakt, ga dan eens de volgende dingen na:
-         Voel wat het met je hart doet. Voel je blijheid, voel je verdriet, heb je er geen gevoel meer bij? Maak hier eventueel aantekeningen van.
-         Luister naar de stem van je Hoger Zelf en wat die erover te melden heeft. Maak ook hier eventueel aantekeningen van.
-         Monitor je gedachten erover en schrijf deze eventueel op.
-         Ervaar wat het in zijn totaliteit doet met je.
 
 Wat je ook sterk voor je had. Nu heb je een totaal overzicht wat het gevoelsmatig met je doet. Hoe je Hoger Zelf erover denkt en wat jou mentale zelf ervan vindt. Van hieruit kan je beter bepalen wat iets of iemand voor een waarde heeft voor jou.  
 
Heb jij nog niet duidelijk weke waarde iets voor jou heeft? Of zou jij graag je waarde opnieuw willen herzien en bepalen, alleen weet je niet goed hoe? Lees via deze link hoe ik en het universum jou daarbij kan helpen.


Wens jullie een waardevolle maand  toe!
Angelhug, Frank