Emoties

Wat een prachtig weer was het afgelopen maand. Persoonlijk kan ik goed tegen warmte en heb ervan genoten. Alleen jammer dat het voor de natuur te droog was.
 
De afgelopen maand was er één voor mij van veel emoties. Door situaties in en om mij heen kwamen er veel emoties los. Gelukkig kan ik mijn emoties goed de ruimte geven en heb best vaak gehuild. Het is niet iets wat veel mensen blijkbaar makkelijk kunnen, dus ik prijs mezelf er gelukkig mee. Ik kan mij zelfs nog herinneren in de tijd dat mijn vader terminaal was verklaard. Dat ik op een dansfeest letterlijk met tranen in mijn ogen aan het dansen was. Ik voelde het tijdens het dansen omhoog komen en dacht, ach laat maar lekker stromen. Door het dansen had eigenlijk ook niemand in de gaten dat ik ook aan het huilen was.
 
Emoties is iets wat ieder mens wel kent. En ieder gaat daar op zijn of haar eigen manier mee om. Het belangrijkste van emoties is, is dat het een vrije weg mag krijgen. Op wat voor manier dan ook, verschilt per persoon. Het is erg van belang dat emoties de ruimte krijgen en eruit komen. Het kunnen emoties van geluk zijn, van verdriet, van gemis en ga zo maar door. Wat het ook is, het is belangrijk dat ze eruit gaan. Het kan namelijk ook zo zijn, dat door het leven heen emoties opkroppen in jezelf en dat er dan iets gebeurt waardoor de emmer is vol gelopen en dat het er dan uitkomt. Zonder eigenlijk te weten waar de emoties mee te maken hebben. Vaak hebben we dan te maken met kleine emoties die door de tijd heen opgestapeld zijn.
 
Worden de emoties vast gehouden en zorgt men niet dat deze een uitweg krijgen. Dan gaan de emoties zich ergens ophopen in het lichaam en krijgt men lichamelijk klachten. Vaak zie ik dit bij mensen die niet weten hoe ze de emoties moeten uiten. Ze voelen ze wel en op het moment dat ze voelen dat er gehuild moet worden. Dan slikken ze dit vaak in en gaat de focus naar iets anders toe. Zodat ze over die emoties heen stappen. Doe je dit te vaak en geef je de emoties niet de ruimte. Neem van mij aan dat deze ergens in het lichaam zich gaan ophopen en dat men rare en onverklaarbare lichamelijk klachten gaat krijgen. Ik heb er veel voorbeelden van gezien in het verleden en kom het nog steeds regelmatig tegen. Zo ken ik iemand die niet goed met emoties omgaat. Alleen die zich wel bewust is dat ze er zijn en die gooit dan de emotie eruit tijdens het sporten. Ook via sporten en/of lichamelijke beweging krijgen emoties de ruimte om het lichaam uit te gaan.
 
Hoe je het ook doet of wat je er ook mee doet. Zorg dat de emoties stromen en laat ze gaan. Heb je behoefde om te huilen om een situatie. Doe dat! Je zult merken dat je naarmate je om de situatie huilt. Je steeds makkelijker erover kan praten zonder te huilen. Als de emotie ervan daar genoeg ruimte voor heeft gehad. Het komt vaak door oude patronen en oude normen en waarden die men meegekregen heeft. Dat men de emotie inslikt en erover heen stapt.  Terwijl men voelt dat de emotie eruit wil. Laat het dan gewoon gaan. Het lichaam geeft dit niet voor niets aan. Als huilen daar de oplossing voor is. Doe het gewoon. Je zult merken dat dit een hele opluchting zal geven.
 
Voel jij nog emoties die je graag wilt laten stromen en loslaten? Lees hier hoe een Engelen Healing jou daarmee kan helpen.


Engelen Wenspot workshop

Zondag 9 juli is er weer een Engelen Wenspot. Samen met de engelen gaan we een wens het universum insturen. We beginnen met een heerlijke meditatie die ervoor zorgt dat je energetisch opgeschoond wordt, en geven in deze meditatie aan wat de wens is. Dan gaan we aan de hand van kruiden, kleur en geur de wens ondersteunen om hem nog duidelijker te maken. Elke kleur, geur of kruid heeft zo zijn eigen kracht en betekenis. Door dit toe te voegen aan de wens. Krijgt het universum een nog duidelijkere boodschap van jou. Wat de wens van jouw inhoud.

Wil je er meer over lezen of wil je meedoen? Klik op deze link daarvoor.


Energieadvies voor Juli

De maand juli is een echte zomer maand. In deze maand zijn er diverse universele energieën bezig waar wij weinig invloed op hebben. Probeer je er niet al te druk over te maken en dans met de flow van het universum mee. Wat nu niet echt kan, kan misschien later wel en wat nu wel lukt, hoeft later niet meer. Zo kan je tegen dingen aanlopen waarvan je de reden niet echt kan verklaren. Herinner je er dan aan dat het universum en de energieën daarvan invloed hebben op de situatie. De uitkomst zal dan misschien niet zo zijn zoals jij gewenst zou hebben. Toch zal die voor de groei van jouw ziel het juiste zijn. Beweeg mee wat je aangeboden krijg en probeer bepaalde dingen niet te drammen als het niet de juiste kant op gaat in jouw ogen. Het universum zal er toch voor zorgen dat jij krijgt wat goed is voor jou.
 
Het is een maand waarin we vooral compassie mogen ervaren. Dit naar onszelf toe en ook naar anderen toe. Juist omdat de energie soms wat verwarrend kan zijn. Is compassie hetgeen wat ons in balans zal houden. Wees dus lief naar jezelf en naar anderen toe. We kunnen snel op onze teentjes getrapt zijn als we de energie zonder liefde benaderen. Dit geldt ook voor de ander en de ander kan dus ook op zijn of haar teentjes getrapt worden. Komt men dus in een iets wat vervelende situatie terecht. Wees je dan bewust dat dit universeel is en dat het met compassie en liefde benaderd mag worden. Bedenk dat wat je uitzend ook terug krijgt. Liefde en compassie staan centraal deze maand.
 
Het kan ook zijn dat we de situatie overdenken en er te veel mee bezig zijn. Probeer het dan los te laten zodat de situatie zich kan ontrafelen op een manier die juist is voor beide partijen. Als mens zijn we geneigd het waarom en hoezo ervan te weten. Terwijl dit vaak niet nodig is of juist achteraf pas duidelijk wordt. Vertrouw dus op het universum en haar lichtwezens dat er zal gebeuren wat goed is voor jou. Door het vast te houden en de controle erover te behouden. Lopen we vaak de mooie kansen van het universum mis. Het kan je misschien verrassen wat er gebeurt en misschien gaat het niet zoals je verwacht of gehoopt zou hebben. Jouw ziel weet dat het universum zal regelen wat er geregeld mag worden voor jou.

 
Zit er nog een blokkade om de dingen los te laten en te laten gaan zoals het mag. Omdat jij die controle graag houdt en zou jij daar graag in willen groeien? Lees via deze link hoe de Aquarius Angels daar een helpende hand in kunnen bieden.


Energieoefening - Energietips

Om de maand juli goed in balans door te komen en daar ook de rust in te behouden. Heb ik hieronder een aantal tips die je kan doen en je daarbij helpen.
Alles is energie, zo ook kruiden en planten. Daarom hieronder wat kruiden en planten die makkelijk te verkrijgen zijn.
 
- Drink kamille thee. Dat geeft men rust
- Brand kamille wierook. Dat is goed om te ont stressen, voor meditatie en zorgt voor rustgevend slapen.
- Leg wat rozemarijn op plekken in de kamer. Dit verdrijft negativiteit en geeft liefde.
- Leg wat verse lavendel naast je bed. Dit zal toedragen aan een rustige nachtrust. Daarnaast geeft het zuivering en liefde
- Leg wat valeriaan in je huis. Dit is zorgt voor bescherming van buitenaf. Daarnaast helpt het om angsten en wanhoop te overwinnen.
- Zorg voor wat narcissen in huis. Het bevorderd harmonie en kalmte en geeft de geest rust.
- Magnolia planten bevorderen ook harmonie, vrede en kalmte. Het helpt ook goed bij meditatie en spirituele opening.

Heb je nog meer rust, balans en harmonie nodig? Lees via deze link hoe een Healing voor Mens dat voor jou doet. 


Wens jullie een ontspannen maand toe!
Angelhug, Frank

De Energiebol                     Verdiweg 575
0650621741                           3816 KT            
info@energiebol.nl            Amersfoort