Energieadvies voor Augustus

Voor de maand augustus is er een energie die verschillende kanten opgaat. Er zijn drie planeten die hier veel invloed op hebben. Dat zijn Venus, Mars en Mercurius. Daarnaast is er tot 12 augustus een Leeuwenpoort. Dan hebben we deze maand 2 keer een volle (super) maan. De 2de volle maan is een blauwe maan. Hier schrijf ik meer over tegen het einde van de maand. Want dan loopt Mercurius ook retrograde. Dat is best intense energie die wel wat ondersteuning kan gebruiken. 

We zijn over de helft van het jaar en gaan rustig aan richting de winter. Toch is het nog niet zo ver en mogen we nu nog lekker in actie komen. Augustus is een oogstmaand en je mag gaan kijken naar wat je geoogst hebt voor dit jaar en hoe je dat hebt gedaan.  Eventueel kan je hier nog iets bijsturen. Het is vooral aan te raden dit begin van de maand te doen. Omdat 1 augustus ook Lammas is. Een sabbat die staat voor oogst. Kom tot ongeveer 23 augustus in actie met nieuwe plannen of ideeën, want daarna gaat Mercurius retrograde lopen. Wat een betere tijd is om de dingen te herzien ipv nieuwe dingen te gaan ondernemen. Neem dus tot die tijd nog even goed actie mocht je daar behoefde aan hebben, of mocht dat nog nodig zijn.

een-boom-op-een-eiland-waar-de-zon-op-schijnt_889227-2729--3jpg

Liefde en Compassie

Wat ook een belangrijk punt is deze maand is dat men liefde en compassie toont. Deze compassie is belangrijk naar jezelf en naar anderen toe. Het kan soms wat onstuimig zijn en dat kan voor iedereen verwarrend zijn. Wees dan ook lief voor jezelf en neem jezelf niet zoveel kwalijk. Mocht de ander wat onstuimig zijn, wees dan compassie vol en help deze persoon. Iedereen kan wel eens wat hulp gebruiken en zo ook jij uiteraard. Als we elkaar emotioneel of op welk vlak dan ook helpen. Komen we allemaal een stukje verder. Wat je uitzend komt bij je terug. Dus de hulp die jij biedt kan ook zomaar bij jou terugkomen.

 

Actie

Het is ook een fijne tijd om nog even in actie te komen en de dingen te doen die nodig zijn. Onthoudt ook hier dat we dat in liefde mogen doen. Je bent nu in een sterke positie om te handelen op een manier die goed is en je weet misschien al wat je wilt of wat je moet doen. Onderneem dan de actie die ervoor nodig is en je wens zal in vervulling gaan. Naast compassie hangt er ook kracht in de lucht en maak daar dan ook gebruik van. Helemaal omdat we nu in de oogstmaand zitten en dit ook een juiste tijd is hiervoor. Straks als het winter is mag er dan meer rust komen.

 

Zielendoelen

De kans is ook erg aanwezig dat de mensen die we tegenkomen, en de situaties waar we in komen te zitten. Ons iets gaan vertellen over bepaalde zielendoelen die we nog mogen meesteren. Ofwel ‘levenslessen’ zoals wij mensen dat noemen. Blijf ook hier compassievol naar jezelf en de ander toe. De situatie, of de mens die wij tegenkomen, laten ons iets zien waar we nog iets mee mogen. Door in onze eigen spiegel te kijken zal onze ziel daar nog meer in groeien. Hierdoor kan je misschien eindelijk dat stuk ombuigen of transformeren waar je op zat te wachten. Wees dan ook bewust dat de ander, of de situatie, jou alleen maar iets laat zien. Sta dus open voor wat je aangeboden krijgt. Kijk er dan met compassie naar en geef jezelf en de ander ruimte, rust en liefde om hier iets mee te doen.

      

Kom je er niet helemaal uit wat de situatie of een bepaald persoon jou laat zien, en wat jij daarmee mag? Dan biedt een Aquarius Akasha sessie jou daar hulp en heling bij!

      

Foto Frank Nieuwsbrief website 4cmjpg

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief