Drukte

De maand december staat weer voor de deur en dat betekent dat we het wel eens druk zouden kunnen krijgen. Klaas, Piet, Kerstman, oud en nieuw en dat allemaal in één maand. Probeer de balans te houden en blijf goed geaard. We krijgen met veel verschillende energieën te maken; zorg dat je daar niet al teveel van oppikt want daar kan zomaar het één en ander van blijven hangen.
Het kan ook emoties omhoog waaien. Er kan weer van alles gebeuren waar we niet altijd tegen bestand zijn of het raakt ons te diep. Om mensen hierin te kunnen steunen heb ik deze maand de ‘healing voor mens’ in de aanbieding. Hierover straks meer.
De maand november zou een maand zijn geweest waarin we ook ontspanning mochten hebben. Bij ‘De Energiebol’ is dat iets anders gegaan. Ik heb weer veel cliënten mogen helpen en daarnaast heb ik nog twee andere leuke dingen gedaan. Eén daarvan is een helende groepsmeditatie die ik heb mogen verzorgen. De betreffende vrouw had een bijzondere dag in elkaar gezet en mij gevraagd om op het einde de dag af te sluiten met een helende meditatie. Er was een erg fijne sfeer en de mensen hebben heerlijk genoten van de visualisatie.
Dan heb ik ook nog in Woerden voor vereniging PASO de ledenavond mogen verzorgen. Ze wilden graag eens iets anders en daar heb ik mijn programma ook een beetje op aangepast. We zijn eerst met ‘Ervaar Dieren Energie’ bezig geweest en daarna zijn we met engelenenergie aan de gang gegaan. Al met al een zeer geslaagde avond met ook weer tevreden mensen. 

  December Aanbieding

Vanwege de drukke maand waarin mensen hun eigen energie kunnen verliezen, heb ik besloten om ‘Healing voor de Mens’ in de aanbieding te doen!
In plaats van €50,- nu maar slechts €30,-! Verwen jezelf door je energie te zuiveren en je aura te verstevigen. Zo kom jij in jouw eigen kracht deze periode goed door!
Deze aanbieding is van 7-12-2017 tot en met 8-1-2018.
Lees hier wat ‘Healing voor Mens’ inhoud.

 Geen Activiteiten

Er zijn voor De Energiebol in december geen activiteiten buiten de praktijk. Dat betekent dat het voor mij een mooie maand is om nieuwe ideeën te overwegen en me voor te bereiden op 2018. Dan krijgen we weer nieuwe kansen en een nieuwe cyclus.
Vind je het leuk om zelf in de huiskamer of een ruimte iets te organiseren? Ook daar ben ik voor in te huren. Lees hier, bij agenda, wat ik standaard te bieden heb. Heb je iets anders in gedachten of wil je samen iets bedenken? 
Neem dan hier contact op om meerdere opties te bespreken!

 Engelen Advies en Engelenpoort

Het is een maand met drukke donkere dagen en de engelen adviseren je dan ook om vooral tijd voor jezelf vrij te houden. We krijgen met vele mensen en situaties te maken. Dan is het belangrijk dat jij in je eigen kracht mag blijven. Wees lief voor jezelf en gun jezelf soms even die rust om zo weer bij jezelf uit te komen. Zorg eerst goed voor jezelf. Op die manier kan je ook goed voor een ander zorgen. Pas ook op dat je jezelf niet voorbij loopt. Dit brengt spanning met zich mee, wat jou uit je kracht haalt. Het is dus belangrijk dat jij ook je rust pakt waar dat kan.
De engelenpoort van december is op dinsdag 19-12-2017 van 19:19 tot 21:21. Tijdens deze engelenpoort kun je alvast je intenties neerzetten voor 2018. Laat de engelen weten wat je wensen zijn voor 2018 en vraag of ze je erbij willen helpen en ondersteunen. Vertel je wensen met de zuivere intentie die erachter zit en vraag of ze je daarin willen begeleiden.
Wil je daar extra hulp van de Engelen van? Bekijk dat hier!


 Energie Oefeningen

Omdat het december is en je met vele energieën in aanraking komt is het belangrijk dat jouw eigen energie goed is. Hieronder 2 oefeningen, die zorgen dat je meer in je eigen kracht kan komen te staan. De ene is het gronden/aarden, dit is om overtollige energie of energie die niet van jou is, af te voeren. De tweede is bedoeld om je aura te versterken, hierdoor zullen andere energieën minder invloed op je hebben. Doe deze twee elke dag en je komt meer in je eigen kracht.

Aarden/gronden
Ga rustig zitten met beide voeten uit elkaar en op de grond. Zorg dat je handen gescheiden zijn en geen armen, benen, voeten of handen gekruist. Visualiseer vanuit de onderkant van je voeten 2 buizen, van minimaal 2 meter, de grond in. Dan mag je 1 buis vanuit je perineum ook de grond in laten gaan, tot in de kern van de aarde. Blijf zo even rustig zitten tot je wat meer rust van binnen voelt. Als het aanvoelt alsof je de aarde in wordt getrokken, dan kan je ook vragen om  aarde-energie te mogen ontvangen en voel dan die energie omhoogkomen om jou te vullen. Je kunt van de buizen ook wat anders maken wat makkelijker te visualiseren is voor jou. Afhankelijk van je element kun je het volgende proberen; 
Element Water - buis als Waterstralen
Element Lucht - buis als Luchtbuizen
Element Vuur - buis als Vuur/Vlammen of Lava
Element Aarde - buis als Wortels, zoals van bomen


Spirituele hygiëne
Terwijl je zo gegrond ben, zou je je eens voor kunnen stellen, dat er vanuit de bron/het licht een gouden straal naar beneden komt. Deze straal komt bij je kruin naar binnen en vult je lichaam helemaal op met deze stralende gouden energie. Voel, zie of weet dat je lichaam helemaal gevuld wordt. Wanneer dan je lichaam gevuld is, breng je deze stralenede gouden energie dan ook buiten je lichaam. Laat het je aura helemaal vullen, steeds verder…en verder. Tot je zeker een aura van 2 meter om je heen hebt. Vul dan die bol van een aura helemaal op met deze zalige gouden energie. Zie, voel of weet wanneer er niets meer bij kan in de bol. Als dat zo is, ben je voor dat moment klaar. Check nog even voor jezelf of je nog goed geaard ben. Zo niet, visualiseer dan nog even de buizen de grond in, zodat je geaard weer verder gaat.

Zou je meer spirituele tips en handvatten willen hebben?
Klik dan hier om te kijken hoe ik je daarbij kan helpen en begeleiden!


Ik wens ieder een fantastische maand, wees lief voor jezelf en voor de ander!