Vertrouwen Houden

Wat was het toch weer een intense maand, de maand juli. Met als afsluiter een prachtige bloedmaan. De energieën waren afgelopen maand erg krachtig. Daardoor mogen we nu iets meer rust nemen. Een aantal planeten staan retrograde waardoor ons zicht belemmerd of vertroebeld kan worden. Blijf daarom vertrouwen houden in jezelf. Jouw innerlijke gevoel geeft jou precies aan wat goed voor je is. Ook al lijkt het in de buitenwereld er heel anders uit te zien dan dat jij in gedachten had. Het gaat om de ervaringen die we mogen krijgen en het grotere plaatje, waar we als mens vaak geen of weinig zicht op hebben. Door je hart te volgen en je eigen innerlijke leiding, kom je er vanzelf achter. Als je dat volgt, zal het hogere plan je brengen waar je zijn mag. Met het menselijke ego wat van alles wil, wijken we daar vaak vanaf. Dit gaan we dan vaak op den duur lichamelijk merken. Heb je lichamelijke klachten die onverklaarbaar zijn? Ga dan eens kijken wat het je kan vertellen of waar het symbolisch voor staat. Dit kan je vaak helpen om erachter te komen wat je hart je wilt vertellen.
Hulp nodig om te weten wat het jou wilt vertellen? Laat je blokkade weghalen door een engelen healing.


 De energie van augustus

Deze maand mogen we vooral vertrouwen op onszelf en daar ook de rust in vinden. Er speelt genoeg en als je het vertrouwen en de rust behoudt, zal je er goed doorheen komen. Ondanks dat we in de zomer vaak naar buiten gaan, is het met alle retrograde planeten toch een tijd om naar binnen te keren. Er kan nog het één en ander verborgen zijn, waardoor je nog niet verder kunt stappen. We mogen kijken wat we nog nodig hebben in de 2de helft van dit jaar om onze doelen te behalen. Te kijken naar welke doelen er doorgeschoven worden naar volgend jaar, of welke doelen je mag loslaten. Houd je doelen in beweging en blijf vertrouwen op een gelukkige uitkomst.
Belangrijk is om positief te blijven en je intuïtie te volgen en assertief in actie komen als nodig is. Het kan soms verwarrend aanvoelen wat de universele energie allemaal met ons doet. Juist dan is het goed om te blijven voelen wat goed voor jou is. Is je zicht of gevoel belemmerd, ga dan eens terug naar het eerste gevoel wat je erover kreeg. Is dat minder positief, ga dan eens kijken of dit een angst is dat jou blokkeert, of dat het een werkelijke reden is, dat het geen goede keus zal zijn. Laat in je communicatie en acties zien dat je staat voor datgene waar jij in gelooft. Dit maakt het voor jezelf en de ander duidelijk waar jij staat. Met mercurius retrograde in de eerste helft van augustus, mag je op communicatiegebied ook duidelijk zijn. Dit kan ook vanuit liefde gebeuren en hoeft niet altijd met harde hand gezegd te worden. Door liefdevol naar de ander te zijn, ben je ook liefdevol naar jezelf en kan je ook liefde ontvangen.
Vertrouwen houden, innerlijke leiding en intuïtie volgen, liefdevol en duidelijk in communicatie zijn; zorg voor innerlijke rust en geduld zijn de kernwoorden voor de maand augustus.

Is de rust bij jou belemmerd? De Aquarius Angels staan, met hun verhoogde trillingsfrequentie, klaar om je daarmee te helpen


 Engelenadvies en Engelenpoort voor augustus

Omdat momenteel de energie iets rustiger is, adviseren de engelen ons om onze hersenhelften in balans te houden. Dit kun je activeren door zachtjes te tikken tegen de zijkanten van je hoofd, net iets boven je slaap. De linkerhelft staat voor: analytisch, denkwerk, mannelijke energie. De rechterhelft staat voor: creativiteit, dingen waar je blij van wordt, vrouwelijke energie. Door hierop zachtjes te tikken activeer je de energie. Als het goed gebalanceerd is, kun je ook veel beter de boodschappen vanuit de Bron ontvangen.
Engelenpoort vrijdag 17-8-2018 van 08:17 tot 16:08
Zorg met deze engelenpoort ervoor dat alle elektronica uitgeschakeld is. Ga desnoods naar buiten om je ervan af te zonderen. Door het zachtjes tikken op je hersenhelften sta je nu open om de boodschap te ontvangen. Plan minstens 30 minuten voor jezelf in. Leg pen en papier klaar en ga rustig zitten. Relax, ontspan en ga lekker in meditatie. Als je heerlijk ontspannen bent en in meditatieve staat, vraag dan aan de engelen wat jouw boodschap mag zijn. Forceer niet dat je iets moet horen, ontspan en laat het komen. Wanneer wij de controle houden is het voor de engelen moeilijker tot niet door te komen.
Moeite met ontspannen zijn of in mediatieve staat te komen en je kan er maar niet achterkomen wat dat is? Dat kun je dan opzoeken in jouw eigen levensboek dat ligt in de Akasha. 


Het engelenadvies en de engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.


 Energieoefening - Helende Bal

Ga ontspannen zitten, handen en voeten van elkaar gescheiden. Zorg voor een goede aarding en vraag het universum, de aartsengelen en lichtwezens die bij je zijn, om je te beschermen tegen lagere energieën en onzuiverheden.
Als je rustig en ontspannen zit, houd dan de handen voor je en doe ze een klein stukje uit elkaar. Visualiseer dat er tussen je handen een witte bal ontstaat. Vul die bal met witte zuivere energie. Probeer te voelen dat de bal iets groter wil worden. Geef die bal de ruimte om te groeien zo groot als jij wilt. Als de bal op jouw gewenste grootte is en mooi gevuld met zuiver wit licht, laat dan ook groen en roze licht in de bal komen. Vul en doordrenk de bal met dit mooie witte, groene en roze licht. Wanneer je voelt dat de bal helemaal doordrenkt is met deze energie en er niets meer bij kan, plaats dan de bal op een plek op jouw lichaam waar je eventueel pijn of last hebt. Voel hoe de bal daar naar binnen gaat en dat de pijn of last verlicht wordt met deze zuiver witte, groene en roze energie.
Als je klaar bent, plaats dan je handen op je knieën en voer de overtollige energie af. Via je knieën naar je voeten, de grond in. Bedank het universum, de engelen en lichtwezens voor hun hulp en ondersteuning.
Wil je meer over energie weten of er mee werken? Dan kan ik je hierin persoonlijk begeleiden. 

Wees vrij om ervaringen te delen.

Wens jullie een helende maand!
Angelhug, Frank