Basis

We zijn inmiddels in de winterperiode aangekomen en dat is goed te zien in de natuur. De bomen zijn kaal en hebben hun bladeren en verrotte takken losgelaten. De boom is weer terug naar zijn basis waaruit die het volgend jaar weer mooi kan groeien en bloeien. Zoals de boom een natuurwezen is, zo zijn wij mensen ook natuurwezens. Ook wij mogen kijken naar onze basis. Met welke basis gaat er volgend jaar gestart worden?

Loslaten en transformeren

We zijn inmiddels in de winterperiode aangekomen en dat is goed te zien in de natuur. De bomen zijn kaal en hebben hun bladeren en verrotte takken losgelaten. De boom is weer terug naar zijn basis waaruit die het volgend jaar weer mooi kan groeien en bloeien. Zoals de boom een natuurwezen is, zo zijn wij mensen ook natuurwezens. Ook wij mogen kijken naar onze basis. Met welke basis gaat er volgend jaar gestart worden?

Wensen en dromen

Denk eens na over wat je in het nieuwe jaar zou willen bereiken. Wat is jouw wens en hoe kom je daar. Welke dromen heb je nog en wat is daar voor nodig. Misschien had je al een doel voor ogen en merk je dat het wat stroef gaat. Kijk dan eens naar waar het stroef gaat en bedenk eens wat er anders zou kunnen zodat het in de flow komt. Weer mag er gekeken worden naar wat je nog wilt loslaten en/of transformeren om de dingen weer in de flow te krijgen.

Oude stukken

De universele energieën waren erg intens de afgelopen tijd. Dit heeft ons nog oude stukken laten zien waar we in mogen transformeren. Ga eens bij jezelf na, wat voor vervelende situaties je de afgelopen tijd hebt gehad, en wat het bij jou heeft geraakt. Dan kan je goed zien waar nog transformatie mag komen. Nu in de winterperiode is dat een uitstekende tijd om daar eens lekker in te duiken.

Nieuwe stukken

Zodra er ruimte is, of dat er zich transformatie heeft aangediend, is er ook weer plaats voor nieuwe stukken. Zit je al in een nieuw stuk, dan mag je dus ook kijken hoe jij die transformatie hebt doorstaan. Het nieuwe stuk laat zien wat bij jou niet meer van toepassing is. Ruimte maken geeft kansen voor nieuwe ruimte die opgevuld mag worden. Benut deze natuurlijke periode om met de natuur mee te gaan en je terug te trekken om te kijken met welke basis jij het nieuwe jaar in wilt gaan. 

Nog hulp nodig met transformeren en/of loslaten? De engelen kunnen jou daarin op meerdere manieren helpen en ondersteunen.
Bijvoorbeeld met een Aquarius Angels Healing, klik hier voor meer informatie.
Of met een healing van de Aartsengelen, kijk dan hier voor meer informatie.
Beide kunnen zowel in de praktijk zelf, als op afstand gedaan worden!


Gelukwensen

Via deze weg wil ik iedereen een heerlijke periode wensen. Wat je plannen ook zijn, wat je ook mag doen of juist moet laten, laat het in liefde zijn. Vanwege COVID-19 zal kerst en oud&nieuw heel anders verlopen als wat wij hadden gewenst. Kijk dan vooral wat er wel mogelijk is en geniet daar dan ook zoveel mogelijk van. Kijken naar wat niet mogelijk is, zorgt voor een lagere trilling en houd jou in het oude stuk. Kijken naar wat niet mogelijk is zorgt voor een negatief gevoel in jezelf. Hoe moeilijk het ook kan zijn, blijf de dingen positief inzien. Maak het beste van wat wel kan en geef liefde mee aan je medemens. 

Blijf je moeite houden met positief blijven en wil je weten wat daarachter zit? Dan zal een Akasha sessie jou daar duidelijke antwoorden en oplossingen in geven. Klik op deze link om daar meer over te lezen. Zowel voor in de praktijk, als op afstand!


Aanbieding Engelen Jaar Reading

Het kan zo zijn dat je graag wat meer voorbereid wilt zijn om het nieuwe jaar goed in te gaan. Misschien ben je wel nieuwsgierig naar welke stukken je van jezelf gaat tegenkomen. Of wil je weten met wat voor situaties je te maken krijgt. Wellicht moet je het aankomende jaar hele belangrijke beslissingen nemen en wil je weten welke kant goed voor jou zal zijn.

Een Engelen Jaar Reading kan jou daarin goede, accurate en duidelijke inzichten geven, wat voor jouw ziel goed zal zijn het aankomende jaar. Daarom is de Engelen Jaar Reading nu tot 31 januari in de aanbieding. Met 30% korting is het van €100,- nu voor €70,-! Het is een erg uitgebreide legging die van ongeveer een uur tot anderhalf uur kan duren.

Klik op deze link om meer te lezen over de Engelen Jaar Reading (deze is ook op afstand te doen!


Lieve mensen, ik wens jullie heerlijke kerstdagen toe en dat het nieuwe jaar jou veel vreugde, liefde en geluk mag brengen!