Duidelijkheid

Afgelopen periode heeft ons weer veel laten zien. Zo ben ik in situaties terecht gekomen die mijn schaduwkant liet zien en daarnaast mocht ik ook nadenken over hoe nu verder.
 
Schaduwkant
Door in meerder situaties terecht gekomen te zijn, die mijn schaduwkant naar voren haalde. Zag ik achteraf dat ik met sommige situaties anders om ben gegaan als voorheen. Toch waren er ook situaties waarin ik zag dat ik daar nog beter mee om mag gaan. Door een fijne heling daarop te geven. Hoop ik dat ik de volgende keer beter met de situatie om kan gaan. Het mooie is dat ik al weet wat me triggert en dat ik daar anders mee om wil gaan. Ik zeg altijd, stap 1 is bewustwording en stap 2 is er iets mee doen. Toch heb je eerst stap 1 nodig om stap 2 te kunnen doen.
 
Duidelijk beeld
Door heel bewust te kijken en er met anderen erover praten. Geeft vaak een ander perspectief op de situatie. Vaak weet je wel dat je het anders wilt doen. Toch ontbreekt het dan soms aan hoe. Ik ben papiertjes gaan schrijven die ik elke dag voor mij zie. Zo hoef ik over bepaalde dingen niet na te denken, want die heb ik al op geschreven. Daarnaast kan ik me dan richten op verbetering. Dit heb ik samen met de maanstand gedaan dit keer. Voor nieuwe maan heb ik opgeschreven waar ik aan wil werken en hoe. Vervolgens heb ik mezelf goed gemonitord. Steeds maar opgeschreven waar ik aan wil beginnen en wat ik los wil laten. Om met volle maan datgeen los te laten wat mij belemmert om te groeien.
 
Wat nu
Zo ben ik ook weer eens gaan nadenken wat ik graag zou willen met de praktijk. Het is mij duidelijk dat 1 op 1 consulten mij erg veel voldoening geven. Met consulten op afstand merk ik dat ik vooral van het resultaat geniet. Het energiewerk gaat eigenlijk sneller, waardoor ik soms korter bezig ben. Toch kan het resultaat overweldigend zijn. Daarmee heb ik gezien dat persoonlijke begeleiding mijn kracht is en dat het mijn hart een heel fijn gevoel geeft. Het is een bijzonder gevoel om mensen op deze manier te kunnen ondersteunen en helpen.
 
Workshop
Daarnaast zou ik ook weer graag workshops willen geven. Helaas zorgt covid-19 ervoor dat daar een beperking op is. Zo heb ik besloten om van de winter wat workshops in elkaar te gaan zetten. In de hoop het volgend jaar in een ruimte les te kunnen geven. Online workshops en cursussen geven is niet mijn ding. De kennis overbrengen zodat anderen er iets mee kunnen, zal voldoening geven. Toch zal ik op een online manier niet helemaal mijn kwaliteiten kwijt kunnen. Zo hoop ik volgend jaar wat meer naar buiten te kunnen en op die manier mensen helpen en ondersteunen.
 
Voorbereiding
Zo ben ik me nu al aan het voorbereiden op de winter. Wat een duidelijk beeld geeft over hoe ik nu verder wil. Door de plannen nu al te hebben. Kan ik het loslaten en het oppakken op het moment dat daar de tijd voor is. De voorlopige route is bepaald, de energie is al voor neergezet. Wat mij duidelijkheid geeft over waar ik heen wil. Dan kan ik me gaan richten op het nu en heb ik het voorbereidende werk al gedaan.
 
Website
Zo heb ik ook weer eens de website bekeken en gecontroleerd of de informatie nog wel klopt die erop staat. Er zijn toch een aantal kleine dingen veranderd. Wat zorgt dat de website even bijgeschaafd mocht worden. Zo had ik de Engelen Healing op Afstand er niet eens tussen staan. Terwijl de aartsengelen ons maar al te graag op afstand willen helpen. Zij zijn immers overal. In de nieuwsbrief had ik al aangegeven dat de engelen healing ook op afstand kan. Toch is dat dan niet duidelijk voor diegene die als nieuwe bezoeker op mijn website komen. Dus heb ik die er ook op toegevoegd.
 
Ben je benieuwd wat de aartsengelen op afstand kunnen doen? Klik dan op deze link voor meer informatie.


Energie Advies voor September

De energie van september vraagt ons om eens goed te kijken naar onze wensen en daar ook gehoor aan geven. Het is deze maand goed om hart en hoofd samen te voegen voor er een beslissing wordt genomen. De energie zorgt dat je erg in je gevoel zit deze maand. Wat ook de goede keuzes kan belemmeren. Juist omdat je gevoel graag iets wilt. Kan de realiteit ervan wazig zijn. Kijk ook eens goed wat je gespiegeld krijgt. Het kan een reflectie zijn van wat er in jou speelt. Zowel in positieve zin, als in negatieve zin. Het kan je laten zien waar je in bent gegroeid en het kan je laten zien waar nog groei in mag komen. Om alles in balans te houden is het deze maand goed om ook te zorgen voor genoeg ontspanning en plezier.
 
De energie kan je wat dromerig maken. Daarom is het goed om ook je hoofd erbij te betrekken als je een beslissing moet nemen. Doe deze niet alleen vanuit je gevoel, want die kan wel eens beïnvloed zijn. Het dromerige kan er ook voor zorgen dat jij je wensen duidelijk krijgt. Doordat je gevoel jouw dingen aanreikt. Wat ook weer aangeeft dat je nog beter naar je innerlijke stem mag luisteren.
 
Het is een maand waarin we vanuit onze intuïtie, gevoel en gezond verstand denken en datgeen neerzetten wat we willen verwezenlijken. Of het zal ons fijne ingevingen geven daarin. Het is nog zomer, dus is er nog vruchtbaarheid. Gebruik deze vruchtbaarheid dan op een natuurlijke en creatieve manier. Focus op de vele mogelijkheden die het leven ons kan bieden. Haal eruit wat jij daarvan nodig hebt.
 
Voel je je toch nog ongelukkig, ontevreden of zelfs depressief. Onthoud dan dat elke dag een nieuw begin gemaakt kan worden en dat jij de stuurman bent over je eigen leven. Jijzelf bent krachtig genoeg om je mentale gedachten om te buigen. Ook gedachten is energie, dus richt je gedachten ergens anders op en een andere energie zal zich aanbieden. Dat wat we hebben verloren, is vast iets wat niet meer bij ons past. Uiteindelijk zal dat vervangen worden voor iets wat we in het nu nodig hebben.
 
Toch hulp nodig met het omzetten van een gedachten of patroon? Dan kunnen de Aquarius Angels jou daar vast mee helpen. Klik op deze link voor meer informatie.


Energie oefening - Kaart Legging

Deze keer wil ik jullie een kaartlegging meegeven. In de hoop dat het je handvaten en inzichten geeft over hoe nu verder. Je kunt de legging met zowel orakel kaarten als met tarot kaarten.
 
Neem hiervoor een rustig moment. Maak het je gemakkelijk en zorg dat je even niet gestoord wordt. Steek dan een kaarsje aan en vraag aan je lichtwezens om bij jou op dit moment aanwezig te zijn. Schud de kaarten en vraag het universum en je lichtwezens jou duidelijke, nauwkeurige en goed op te volgen adviezen en inzichten te geven met deze legging.
 
Leg 5 kaarten op een rij naast elkaar.
Kaart 1 vertelt wat voor jou nu goed is om te doen.
Kaart 2 vertelt welk obstakel jij mag overwinnen op dit moment.
Kaart 3 vertelt je hoe je kunt weten of je op het juiste pad bent.
Kaart 4 vertelt je hoe en/of waar je hulp van mag vragen en krijgen.
Kaart 5 vertelt je welke stap je nu als eerste mag zetten.
 
Hopelijk heeft het je veel goeds opgeleverd. Mocht je de legging met mij willen delen, dan ben je welkom om contact op te nemen.
 
Heb je liever dat de kaarten voor je worden gelegd en gelezen? Klik dan hier om meer over kaart reading te lezen.


Wens jullie een inzichtelijke maand toe!
Angelhug, Frank