Rust

De herfst heeft zich aangeboden en die is dan ook niet te missen. De temperaturen zijn lager, bladeren laten los, het wordt vroeger donker en we hebben de herfstequinox gehad.
 
Loslaten
Wat kan er dan toch veel gebeuren in één maand tijd. Hopelijk heb je de balans een beetje kunnen opmaken van afgelopen jaar. Zodat je nu op een fijne manier richting de winter mag gaan. We hebben even mogen genieten van wat gezelligheid en sociaal leven. Om ons klaar te maken met wat we los mogen gaan laten om de winter in te kunnen gaan. De bomen laten de bladeren los. Zo zijn wij ook situaties, mensen of dingen tegen gekomen die we ook weer los mogen laten. Denk er over na, want het is de tijd ervoor.
 
Gezelligheid
Afgelopen maand heb ik ok mogen genieten van vel gezelligheid. Mensen die ik al jaren niet gesproken of gezien had, zijn voorbij gekomen. Bij sommige was de klik er nog net zo en bij anderen kwam het wat moeilijker opgang. Het laat zien wie dan nog resoneert met mij en wie minder resoneert met mij. Mooie bewustwording die het makkelijker maakt om keuzes, wat betreft die persoon, te maken. Wetend dat die persoon misschien later in mijn leven weer resoneert. Dat is iets wat de toekomst zal uitwijzen.
 
Balans opmaken
Naast gezelligheid is er ook zeker tijd geweest om de balans op te maken over het afgelopen jaar. Welke dingen zijn gelukt, welke niet, wat is er neergezet van wat ik wilde manifesteren. Wat wil ik nog doen voor de winter, of wat wil ik graag in de winter doen? Winter is een tijd om naar binnen te keren. Wat is er nog nodig waar ik nog aan mag werken om klaar te zijn voor het naar binnen keren. Wat is nodig om los te laten, en dan praat ik over stukken van mijn zijn. Welk stuk wil ik loslaten van mezelf, om tot een betere versie te komen. Allerlei vragen en gedachten die mij hebben bezig gehouden om de balans voor mezelf op te maken.
 
Zou je meer duidelijkheid willen hebben hoe je de balans op kan maken? Lees hier hoe de tarot jou daarbij praktische ondersteuning kan geven.
 
Wicca
Hoewel het inmiddels al 2 jaar geleden is dat ik mijn Wicca 3de graad heb afgemaakt. Verdiep ik mij daar toch steeds meer in. Energiewerk is wat mij heel erg trekt en dat is in de wicca op vele vlakken aanwezig. Niet alleen kruiden of geuren, ook energiecontructies, spreuken, magisch werk. Het is veel te leuk om te doen en nog leuker is het effect ervan. Het mooie vind ik dat het engelen werk gecombineerd kan worden met Wicca. Zolang je beide respecteert en er zuiver mee om gaat.
 
Nieuwe healing techniek
Op 8 oktober ga ik een nieuwe cursus volgen van de Aquarius Angels. Hoe meer wij en aarde in trillingsfrequentie verhogen. Hoe meer technieken er vrijgegeven kunnen worden. Zo komen de Aquarius Angels ook weer met een compleet nieuwe techniek wat betreft heling. Vanuit een mooie lichttempel waar wij elke maand in werken, zijn er al een aantal nieuwe symbolen vrijgekomen. Welke toegevoegd kunnen worden aan de bestaande heling zoals die is. Daarnaast komen ze nu met een andere vorm van heling. Deze wil ik uiteraard ook onder de knie krijgen. Het blijft een hele speciale groep engelen om mee te werken. Ondanks dat ik er al jaren mee werk. Blijven ze me verrassen.
 
De cursus is voor iedereen toegankelijk, ook al heb je tot nu toe nog niets gedan op het gebied van healing. Klik op deze link om meer over deze cursus te weten.


Energieadvies voor Oktober

Aankomende maand is een maand van rust, balans en heling. We mogen goed voor onszelf zorgen en daarbij helen wat nodig is. Hierdoor kunnen we wat gevoeliger zijn dan anders en dit heeft natuurlijk ook zijn werking op de ander. Wat inhoudt dat je rekening mag houden met de gevoelens en gedachten van anderen. Uit jouw mening zoals die is, toch houdt hierbij ook rekening met de ander en zijn of haar gevoelens.

Ga eens bij jezelf naar binnen en ontdek wat er nog geheeld mag worden. Maak ook hier gebruik van het universum. Vraag het universum jou te helpen helen. Je voelt zelf van binnen waar nog aan gewerkt mag worden en geef hier dan ook gehoor aan. Het universum biedt ons deze kans niet voor niets. Let dus goed op de flow, of je hier inzit of niet. voelt het goed en zit de flow erin, dan is de keuze een juiste voor je. Komt die flow er niet in, denk er dan nog eens over na of dit echt iets is wat jij wilt en bij jou past. Druk je plannen niet zomaar door. Kijk eerst eens wat de mogelijkheden zijn waar je iets kunt doen met jou plannen op dit moment.

Neem daarnaast ook je rust, dit is deze maand belangrijk. Het zorgt uiteraard ook voor meer balans. Des te meer je in balans bent, des te beter je de boodschappen van het universum kunt waarnemen. Wat hiervoor nodig is, is al bij jou aanwezig of dicht bij jou. Kijk dus in je nabije omgeving hoe jij meer rust, balans en heling kan creëren. Het is niet de juiste tijd om actie te ondernemen. Daarom is het goed nog eens over de dingen na te denken. Zodat je duidelijk krijgt hoe nu verder. 

Kort gezegd: zorg voor meer rust, zo kom je in balans en dan wordt ook duidelijk waar nog heling nodig is.

Hulp nodig met heling of tot rust komen? Lees hier hoe de Aquarius Angels jou daarbij kunnen helpen.


Energieoefening - Winter Wens

Voordat het winter is, willen we vast een mooie wens het universum in sturen, wat ons in de winter helpt. Als we het nu het universum in sturen. Heeft het universum en wij de tijd om hieraan te werken.

Wat je nodig hebt is oranje, bruin, of paars papier met een pen erbij. Daarnaast salie, sandelhout of mirre. Dit kan in de vorm van het kruid om dat te laten smeulen. Of in de vorm van wierrook, of olie voor in een diffuser. Net wat je in huis hebt en/of prettig vindt.

Neem de tijd, maak het je gemakkelijk, zet eventuele een rustig muziekje op. Steek rustig een kaarsje aan en roep jouw lichtwezens aan die jij erbij wilt hebben. Smeul daarna de kruiden, steek je wierrook aan of brand de olie in de diffuser.

Zorg eerst voor een goede aarding. Haal dan even een paar keer diep adem om zo volledig tot rust te komen. visualiseer nu jouw wens. Maak de visualisatie zo duidelijk mogelijk en probeer de emotie erbij te voelen. Als je zover bent, schrijf dan je wens op het oranje, bruine of paarse stukje papier. Houdt dat vast in je hand en maak weer die sterke visualisatie. Roep nu naar het universum wat jouw wens is en vraag hen om jou hierbij te helpen. Zodat jij mensen en situaties op jouw pad krijgt die hieraan mee werken. Vraag hen om hulp en ondersteuning. Als je dan zover bent, ga dan naar buiten met je stukje papier. Zoek een leuke plek op en begraaf jouw wens in Moeder Aarde. Voordat je dat doet. Sta even stil bij die plek en maak weer een duidelijke visualisatie van jouw wens en vraag Moeder Aarde jou te helpen en te ondersteunen hierin.

Eenmaal klaar met alles, zorg dan nog even voor een goede aarding en zet je handen op je knieën om overtollige energie af te voeren.

Wens je heel veel plezier met jouw winter wens!

Wil je meer energie oefeningen leren? Lees hier met welk consult ik jou daarbij kan helpen.


Wens jullie een gebalanceerde maand toe!
Angelhug, Frank