Vooruit

Na een maand, waarin we ook naar binnen hebben mogen keren, is nu de tijd aangebroken dat de dingen meer vorm gaan krijgen en naar buiten treden. Wanneer je bemerkt dat je al wat meer vooruit bent gegaan, zal je ook zien dat de periode waarin je naar binnen keert, bestemd is om daar de transformatie te maken, om vervolgens in een vorm naar buiten te treden. Je krijgt eerst gedachten die wat anders willen; dan krijg je vaak wel duidelijk wat je mag transformeren. Het hoe is vaak het struikelblok. Door er steeds mee bezig te zijn, ga je nieuwe inzichten krijgen, dingen vanuit een ander perspectief zien. Deze integreren allereerst in je systeem, om vervolgens in een andere vorm naar buiten te komen. Het lijkt soms of er deuren voor jou opengaan. Eigenlijk heb jij die deuren al van het slot afgehaald, en kan je ze nu makkelijker openen. Er kunnen minder leuke periodes zijn, die niet in je koude kleren gaan zitten. Toch kun je achteraf altijd zien wat het je opgeleverd heeft. Sterker, inzichtelijker, rustiger, wijzer; blijf altijd kijken naar wat het je heeft gegeven.Wees er dankbaar voor en neem het mee voor in de toekomst.
Zou jij ook meer vooruit willen, en blokkeert jou nog iets? De Aquarius Angels kunnen je daarbij goed ondersteunen. Meer informatie als je hier klikt.

 De energie van september

De energie van september laat ons zien dat we met dingen naar buiten mogen komen en dat bepaalde dingen vorm beginnen te krijgen. Om werkelijk onze kracht te kunnen laten gelden, mogen we ook bij onszelf naar binnen blijven kijken. Blijf trouw aan je eigen gevoel en wat het jou te vertellen heeft. Houd je ogen open en kijk om je heen, blijf voelen bij wat voor jou goed is. Jouw intuïtie is je navigatie, daar mag je op vertrouwen. Laat je hart maar vol lopen met jouw kracht. Probeer nieuwe dingen uit om zo nieuwe inzichten en ontdekkingen te doen. Pas daarbij op met impulsiviteit en zorg voor balans. Alles heeft de tijd nodig die het neemt. Door in balans en evenwicht te blijven, zal het naar je toe komen wanneer de tijd er rijp voor is. Het is de balans van innerlijk onderzoek en ermee naar buiten komen. Zo beneden zo boven, zo binnen zo buiten.
Hulp nodig om meer in je kracht te staan en op je gevoel te vertrouwen? Daar kunnen de engelen bij helpen. Klik op deze link voor meer info.

 Engelenadvies en Engelenpoort voor september

De engelen spreken over een emotionele maand, waarin sprake is van een emotionele ondertoon. Blijf bij jezelf en ga dingen niet nadoen, wees geduldig met je eigen manier. Je kan inspiratie via anderen krijgen, ga kijken wat jouw manier daarin is. Hoe jij dat zou doen. Blijf alert, de engelen sturen je alleen datgene, wat hoort bij jouw zielenpad/zielendoelen. Toch is het belangrijk om zelf actief te blijven in je wensen en dromen. Je hebt een vrije wil en het is aan jou om het daadwerkelijk te doen. Je krijgt het aangestuurd op je pad. Het is aan jou om de stappen hierin te nemen.

Engelenpoort vrijdag 14-9-2018 van 04:14 tot 14:14
Met deze engelenpoort zullen de engelen proberen je duidelijke hints en aanwijzingen te geven wat goede keuzes voor je zouden kunnen zijn. Wees alert. Neem de tijd om contact te leggen en te luisteren naar wat je doorkrijgt. Vraag om innerlijke kracht en wijsheid. Je kunt bevestigingen krijgen over wat goed voor jou zal zijn en bij je zielendoelen hoort op dit moment.
Nog steeds onduidelijk wat je zielendoelen zijn? In de Akasha ligt jouw levensboek waar het antwoord in te vinden is. Klik hier voor meer informatie.


Het engelenadvies en de engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.


 Energieoefening - Fysieke Reiniging

Ga rustig zitten, zorg dat je even niet gestoord wordt. Benen en armen van elkaar gescheiden, zodat ze niet gekruist zijn. Haal een paar keer diep adem, en blaas bij de uitademing alle onrust eruit. Vraag Aartsengel Michaël en de engelen om je te beschermen en visualiseer vanuit je voeten, wortels die minimaal twee meter diep de grond in gaan. Wanneer je voelt dat je goed gegrond bent, laat dan ver boven je, vanuit een heldere zuivere lichtbron, een witte straal naar beneden komen, die bij je kruin naar binnen komt. Deze straal vult jouw hele lichaam met dit zuivere witte licht en gaat door jouw wortels de grond in. Voel, zie en/of focus erop dat je doorstroomd wordt met dit schitterende zuivere witte licht en zie onder uit jouw wortels dit witte licht diep de aarde ingaan en alle energieën meenemen die niet van jou zijn. Laat je maar heerlijk doorstromen door dit zuivere witte licht, zodat jouw lichaam vrij mag zijn van energieën die jou op dit moment niet dienen.
Wanneer je voelt dat het genoeg is, visualiseer dan dat de witte straal van boven afgesneden wordt, en het resterende licht van bovenaf via jouw lichaam de grond in verdwijnt. Wanneer het witte licht diep de aarde in verdwenen is, leg je je handen op je knieën en voer de overtollige energie af via je knieën de grond in.
Wil je meer energieoefeningen leren? Dan kan ik jou dat persoonlijk aanbieden. Kijk hier voor meer informatie.

Wees vrij om ervaringen te delen met mij.

Wens jullie een krachtige maand toe!
Angelhug, Frank