Het Wiel

Het was in de praktijk een rustige maand, wat vrij normaal is voor de maand augustus. Dit gaf ruimte voor andere dingen. Er zijn bijvoorbeeld veel zangopnames gemaakt en de cd komt steeds meer dichterbij. Heb wat meer sociale contacten gehad, wat leuke en inzichtelijke momenten heeft opgeleverd. Daarnaast heb ik ook ruimte gecreëerd voor rust voor mezelf.
Wat de universele energieën betreft was het wel een intense maand. Twee nieuwe manen en een volle maan binnen één maand tijd; andere planeten zijn weer recht gaan lopen of juist retrograde, wat zorgt dat de boel lekker opgeschud werd. Naast de leuke momenten en het heerlijke zingen, waar mijn hart zo blij van wordt, heb ik ook zeker mijn dipjes gehad. Het doet me dan altijd erg denken aan de tarotkaart ‘Het Wiel’. Soms gebeurt er zoveel om je heen en verschuift alles zo snel, of gebeurt er iets waardoor er ineens veel verandering optreedt. Dan is het van belang om gecentreerd te blijven. Het wiel draait om je heen met veranderingen, en dan mag jij je in de as van het wiel bevinden om zo bij jezelf te blijven om niet ergens in meegesleurd te worden. Vaak door emoties kun je ergens in meegenomen worden. Als je dat door hebt, zet jezelf dan weer terug in het midden van het wiel en wees de as waar het wiel omheen draait. Het wiel kan je ook zien als een soort cyclus. De ene keer sta je boven op het wiel en vind je alles prachtig, en een ander moment ben je beneden aan het wiel en zie je de dingen minder positief. Wees je dan bewust dat het een cyclus is waar je in zit en dat je uiteindelijk weer boven op het wiel komt te staan. Onderaan het wiel mag je ervaren waar jij nog liefde naar toe mag sturen, of waar je nog aan mag werken. Soms is het lastig om duidelijk te krijgen waar het dan zit omdat je je onderaan het wiel bevindt en je zicht daardoor belemmerd is op wat juist is voor jou op dat moment. Met het sterrenbeeld Kreeft wat ik heb en ascendant Schorpioen, heb ik te maken met diepliggende emoties die lekker lang vastgehouden worden. Het zal dus ongetwijfeld een zielendoel van mij zijn om op een gepaste wijze met mijn emoties om te kunnen gaan. Als mens ervaar je ups en downs en die schieten bij mij snel door. Zowel naar de ups als naar de downs. Dus als ik dan eens onderaan het wiel aan een draadje bungel, ga ik eerst bij mezelf kijken wat voor emoties ik ervaar. Daar wil ik dan vaak gelijk wat aan doen, al is dat soms helemaal niet mogelijk omdat mijn zicht belemmerd is. Dan wordt het dus tijd om het gewoon los te laten en me er niet meer mee bezig te houden. Als dat lukt, gaat het wiel weer in beweging en sta ik weer snel bovenaan. Onderweg of wanneer ik bovenaan het wiel ben, ontvang ik de inzichten over de afgelopen periode met de daarbij behorende emoties. Waarmee ik weer een stap verder ben gekomen in mijn zelfontwikkeling.
Wil jij meer aan je zelfontwikkeling werken? Klik dan op deze link.


Energie van September

Voor de meeste mensen is de vakantie achter de rug. We hebben even een break gehad en we mogen weer in actie komen. Deze maand heeft dan ook de energie om weer bezig te zijn met wat we aan het bouwen zijn, op wat voor manier dan ook. We mogen weer aan de slag om onze zielendoelen te leven. Zet de focus op datgeen waar jouw hart blij van wordt. Bekijk je plannen en ga verder met bouwen. Zie dat wat je wilt helder voor je en ga eens kijken wat je er nog voor nodig hebt. Wees gedetailleerd in je onderzoek en maak doelgerichte beslissingen omtrent je wensen. Meerdere mooie kansen kunnen zich aanbieden, dat wil niet zeggen dat alle kansen inhoud hebben. Bekijk daarom tot in de puntjes wat iets is en wat voor inhoud het heeft. Het kan ook zo zijn dat het nu juist de tijd wordt voor iets anders. In plaats van ergens aan te bouwen, kan je ook iets nieuws maken. Ook daar is de energie van september ondersteunend in. Het is dus een vrij actieve energie die er over september heerst. Het is ook een mooie periode om je spiritueel verder te ontwikkelen. Kijk eens naar wat jouw levenslessen zijn en hoe je die het best optimaal kan meesteren. Om het grotere plaatje mooi te maken is het nodig om ook naar de kleine details te kijken. Zo krijg je ook een totaal beeld van iets. Onderzoek dat wat jij wilt tot in de details om zo beslissingen te kunnen maken die bijdragen aan jouw zielendoelen. Wees daarom gehoorzaam aan jouw intuïtie en gevoel. Dit laat jou merken wat bij je past. Via emoties, innerlijk gevoel of misschien zelfs lichamelijk. Luister oprecht naar jezelf en je zult de juiste beslissingen kunnen nemen. Op dezelfde manier kan je ook een bevestiging krijgen van je keuze. Heb je een keuze gemaakt, kijk dan verder wat het met je doet. Als je er blij van blijft, zal het vast een juiste keuze voor jou zijn op dit moment. Verlies je doel niet uit het oog, onderzoek het gedetailleerd en maak de keuzes die juist zijn.
Hulp nodig met keuzes maken? In de Akasha ligt jouw zielenboek, waarin gekeken kan worden wat het beste bij jou schikt. Klik hier voor meer informatie.


Engelenpoort September

Engelenpoort maandag 9 september 2019 van 9:09 tot 21:21

Deze engelenpoort geeft de gelegenheid om aan je zielendoelen te werken. Zoals de energie van september ook is, sluit deze engelenpoort daar mooi op aan. Nodig hierbij St Germain uit. Vraag hem wat een zielendoel is van jou en wat jij daarvoor nog mag doen. Visualiseer wat je wilt manifesteren en vraag hem om raad en daad. Vraag hem om inspiratie en daadkracht en ga dan over tot actie. Zo zal hij je bijstaan in je plannen. Maak dus plannen en werk deze tot in de details uit, daarna mag je het loslaten en overlaten aan St Germain om jou daarin te ondersteunen en te begeleiden.
Wil je meer advies van de engelen over jouw zielendoelen? Kijk hier verder hoe dat kan via een engelenkaart reading.

De engelenpoorten zijn gechanneld door Annelies Hoornik van Engelencursus.


Energieoefening - Engelenwens

Dit keer gaan we onze wensen aan de engelen geven. Pak een moment voor jezelf dat je even niet gestoord kan worden. Neem een stukje papier en pen, en een veilige plaats om dit stukje papier te kunnen verbranden. Een metalen of stenen kom is erg geschikt. Ga dan even rustig zitten en maak het jezelf gemakkelijk en ontspannen. Steek dan een kaarsje aan en roep de Engelen, Aartsengelen, Aquarius Angels en je Beschermengelen aan om bij jou te zijn. Vraag ze om je te ondersteunen, te helpen, te begeleiden en de inzichten duidelijk en accuraat door te geven die bij jouw hoogste goed en heling passen. Haal dan datgeen naar voren wat jij zo graag wilt manifesteren. Haal dat heel sterk en helder voor jezelf naar je toe. Met visualisatie, gevoel, alwetendheid, net wat voor jou het beste werkt. Vraag dan eens wat jij op dit moment nodig hebt om je wensen te manifesteren, en vraag ze dit in steekwoorden aan jou door te geven. Schrijf nu alle steekwoorden op die in je opkomen. Al zijn het er 2 of 20, schrijf wat in je opkomt op dat stukje papier. Wanneer je dat gedaan hebt, ga dan een veilige plaats creëren waar je het papiertje veilig kan verbranden. Op de precieze plek waar je het papiertje gaat verbranden, leg je het papiertje even neer. Haal nu van heel ver boven je, vanuit het licht een gevulde witte zuivere straal licht en laat die schijnen op jouw papiertje. Zie of voel of weet dat die wens al gemanifesteerd is en vraag aan de Engelen, Aartsengelen, Aquarius Angels en je Beschermengelen om je hiermee te helpen, te ondersteunen, te begeleiden en te leiden. Zodat dit optimaal gemanifesteerd mag worden voor het hoogste goed. Vraag ze om je duidelijke en accurate adviezen te geven die voor jou begrijpelijk zijn. Steek nu veilig het papiertje aan en verbrand het. Zie de rook en vlammen omhoog gaan, die jouw woorden meenemen het licht in. Mocht het snel verbranden, dan heb je kans dat het zich snel manifesteert. Wanneer het langzaam brandt, dan zal het tijd nodig hebben om de manifestatie te zien. Verbrandt het half en zijn de woorden nog zichtbaar, dan zal het waarschijnlijk nog niet de tijd voor jou zijn of is het niet op dit moment voor jouw hoogste goed dat het zich manifesteert. Bedank de engelen hartelijk voor hun aanwezigheid en hulp. Een mooie tip is om dit te doen rond volle maan.
Wil je meer persoonlijk begeleid worden in je spirituele groei? Klik dan hier om te lezen hoe ik dat doe.

Wens jullie een manifesterende maand toe!
Angelhug, Frank