Balans opmaken

Ondanks de mooie dagen die we hebben gehad. Merken we ook dat de temperatuur aan het dalen is en dat we daarmee richting de winter gaan. Zo mogen we ons rustig voorbereiden om weer wat meer naar binnen te keren. Om te kijken hoe en wat we volgend jaar willen gaan doen. Een goede voorbereiding is al het halve werk.
 
Nieuwe technieken van de Aquarius Angels
Inmiddels ben ik, samen met andere Aquarius Angels gevorderden, al enige tijd bezig met een bijzonder project. In het kort gezegd, zijn we iemand energetisch aan het ondersteunen, die bizarre operaties ondergaat. Dit leidt tot meerdere nieuwe technieken van de Aquarius Angels. Er is een nieuw aandachtspunt bij gekomen en zijn er meerdere symbolen vrijgegeven die de heling nog completer maken. De aarde is rustig in trilling aan het verhogen. Wat het voor de Aquarius Angels mogelijk maakt om met meerdere technieken te komen. Het is een eer om hieraan mee te werken en de nieuwe technieken als één van de eerste te mogen ervaren.

Aanpassing praktijk ruimte
In de praktijk werd er veel gebruik gemaakt van een behandeling op de behandeltafel. Daarnaast werden er behandelingen gegeven op een stoel. Nu er steeds meer technieken van de Aquarius Angels vrijkomen, is er ook meer ruimte om de stoel heen nodig. Grappig te zien is dat de behandelingen op een behandeltafel minder worden. Met deze bewustwording ben ik eens gaan kijken hoe ik de praktijkruimte zo kan maken. Dat beide kan en er toch meer ruimte rond de stoel vrijkomt. Zo heb ik wat verschoven in de ruimte en ben tot een mooie oplossing gekomen. Waarbij heling op zowel de stoel als behandeltafel goed mogelijk zijn.
 
Jongensdroom
Aankomende maand wordt een jongensdroom van 25 jaar geleden werkelijkheid. Er wordt officieel een cd uitgebracht die ik ingezongen heb. Het album hebben we in 2019 online gezet en is ontdekt door een platenlabel. Zij hebben de rechten van de muziek gekocht en brengen het album op cd uit, officieel op 22 oktober 2021. Dit is iets wat ik 5 jaar gelden echt nooit zou hebben gedacht. In september heb ik de zangopnames voor het 2de album afgemaakt en zijn we nu bezig dit te masteren, zoals dat heet. Zou je 5 jaar geleden hebben gezegd dat ik over 5 jaar 2 albums zou hebben ingezongen. Dan zou ik je voor gek hebben verklaard.
 
Je weg
Het enige wat ik heb gedaan. Is gekeken wat er op mijn pad komt en heb een keuze gemaakt, die goed voelde voor mij. Echt niet meer gedacht te gaan zingen, toch op mijn pad gekomen en gemerkt hoeveel vreugde het mij geeft. Ik heb het vaker over flow en stroming gehad in mijn nieuwsbrief. Dat komt omdat ik dat een ander ook graag gunt en jullie daarin eventuele inzichten geven. Zo probeer ik ook nu weer aan te geven, dat je mag kijken wat jou weg te bieden heeft en daarin een keuze maakt die goed voelt en je vreugde geeft. Zo kunnen er dingen ontstaan waar je zelf misschien wel nooit aan zou denken.

Moeite met je eigen weg te volgen? Dan kunnen de Aquarius Angels jou daarbij helpen. Lees hier meer over de Aquarius Angels.


Energieadvies voor Oktober

Deze maand is een maand van oogsten en balans opmaken. We mogen oogsten wat we gedaan hebben het afgelopen jaar. Daarnaast mogen we de balans opmaken om te kijken of we onze doelen en wensen hebben kunnen neerzetten. We mogen liefdevol kijken naar wat er zich afgespeeld heeft dit jaar. Vertrouw op jezelf als dingen niet helemaal naar wens zijn verlopen. Onthoudt dan dat dit misschien wel de bedoeling was om je te krijgen waar je nu bent. Door volharding en moed kunnen we daar komen waar we willen zijn. Misschien niet via de weg die je in gedachten had. Dan toch wel op de manier zoals bedoeld is. bekijk op een zachte manier hoe jouw loyaliteit is naar de dingen die je neerzet of neer wilt zetten.

Daarnaast mag er gewerkt worden aan jou spirituele groei. Je voelt ergens zelf waar oude dingen jou nog in tegenhouden en welke keus je daarin mag nemen. Trek jezelf even uit de situatie en bekijk deze van boven af. Om zo een overzicht te creëren van de gehele situatie. Het is een mooie gelegenheid om los te komen van datgeen jou nog tegenhoud of blokkeert. Ga daar eens onderzoek in verrichten. Je zult dan merken dat er verandering zal komen.

Wees creatief in het mogelijk maken van jou wensen. Met in gedachten houden dat het universum ons ten aller tijde bijstaat en ondersteund. Mag je nog kijken wat er getransformeerd mag worden om op een fijne manier straks de winter in te gaan. Wil je dat de dingen veranderen, dan zou je zelf ervoor in actie moeten komen. kom je dan ook in actie, dan zal het universum je daarbij ondersteunen en dit zal je merken. Alles is energie en als jij jouw energie anders inzet. Dan zal er ook andere energie op je afkomen. Reageer eens anders als voorheen en kijk eens wat dat teweeg brengt. Een andere zachtere energie naar buiten brengen. Zorgt ook voor een zachtere energie die naar jou toekomt. Werk samen met het universum om jou weg nog comfortabeler te maken.

Hulp nodig om te weten waar jij nog aan mag werken en welke kant opgaan voor jou het beste is? Vanuit de Akasha kunnen daar antwoorden uit vloeien. Lees er hier meer over.  


Energieoefening - Balans opmaken

Als er onduidelijkheid is in wat nog goed is voor jou en wat je nog los mag laten. Kan deze oefening goed van pas komen. het universum weet immers wat onze zielendoelen zijn en zullen daar dan ook aan meewerken als we erom vragen.

Schrijf 3 dingen op, op 3 verschillende papiertjes, waar jij blij van wordt en wat je graag wilt doen. Dit kan kunnen dingen zijn die je al doet. Of dingen die je graag zou willen doen.

Schrijf dan eens 3 dingen op, op 3 verschillende papiertjes, die jij denkt los te mogen laten. Pak dan vooral iets waar je nog over twijfelt. Dit kan een situatie zijn en/of een persoon.

Ga dan eens rustig zitten en neem een moment voor jezelf. Steek een kaarsje aan en eventueel een wierook als dat gewenst is. Zorg even voor een goede aarding.

Mediteer even een moment en pak dan eens 1 van de papiertjes, die je denkt los te mogen laten. Vraag dan eens aan het universum of je dit mag loslaten en vraag ook aan hen hoe jij dat dan mag doen. Wat er gelijk bij je binnenkomt is wat het universum jou wil vertellen. Hoe langer we erover doen, hoe meer ons ego en mentale zelf er iets van gaat maken. Daarom is het eerste wat je doorkrijgt dat geldt. Het kan een gevoel zijn, een gedachten of misschien wel een beeld. Vertrouw op datgeen wat jij doorkrijgt. Doe dit met alle 3 de papiertjes die je los mag laten. Leg dan de papiertjes even aan de kant.
 
Als je dit gedaan hebt, pak dan de papiertjes waar jou wensen en dingen waar je blij van wordt erbij. Ga weer even zorgen voor ene goed aarding en mediteer even een moment.
Pak dan eens 1 van de papiertjes en vraag het universum wat jij hiervoor nog mag doen en wat de eerste stap hierin mag zijn. Schrijf eventueel alles op wat je doorkrijgt. Ook hier geldt weer, wat je als eerste doorkrijgt geldt. Doe dit met alle 3 de papiertjes.
 
Op 6 oktober is het nieuwe maan. Dan mag je de papiertjes pakken waar jou wensen en blijdschap op staan. Die mag je dan op een veilige plaats verbranden. Vraag ook tijdens het verbranden of het universum jou de mensen en situaties op je pad willen geven die dit voor jou mogelijk maken.
 
Op 20 oktober is het volle maan. Dan mag je de papiertjes pakken van de dingen die je los wilt laten. Ook deze mag je dan verbranden op een veilige plaats. Vraag dan ook tijdens het verbranden of het universum jou hierin helpt en ondersteund, zodat jij ook los komt van deze situatie of deze mensen.
 
Bedank altijd achteraf of in het voren, het universum voor hun medewerking.
 
Wil je meer oefeningen leren om energiewerk beter te begrijpen? Dan kan ik daar persoonlijk jou in begeleiden. Klik hier om daar meer over te lezen.

Wens jullie een gebalanceerde maand toe!
Angelhug, Frank