Park2jpg

Verzamelen

Wat zijn de kleuren toch schitterend in de herfst. Misschien nog wel mooier als in de lente. De foto hiernaast is bij mij om de hoek genomen. Ik wilde dit graag met jullie delen.
 
Herfst
Alle seizoenen hebben wel zijn charmes. Al ben ik wel een zomer mens, de kleuren in de herfst vind ik misschien wel het mooist. Het is mij toch wel opgevallen dat ik de seizoenen meer ben gaan waarderen. Al liep ik zonder hond ook al vaak door de bossen. Met hond ben je net even wat bewuster van het weer, aangezien je er meerder keren per dag doorheen moet. Dan vind ik de herfst toch wel heel bijzonder!
 
Revue gepasseerd
De afgelopen maand zijn er toch al wel wat dingen voorbij gekomen, die zich dit jaar hebben afgespeeld. Een aantal passeerde de revue bij mij om er nog eens bewust van te worden of er nog eens naar te kijken. Zo weet ik ook gelijk waar ik nog wat mee mag doen of waar nog transformatie in nodig is om dat te bereiken wat ik graag wil. Plus daarnaast heeft het me ook laten zien, wat er goed is gegaan, of waarom iets is gegaan zoals het is gegaan. Soms gebeurt er iets waarvan je niet snapt waarom dat is. Meestal laat ik dat even voor wat het is, want uit ervaring weet ik dat later duidelijk zal worden waarom. Pas dan kan je zien of je er nog iets mee mag, of er nog transformatie in nodig is en soms geeft het je een heel ander inzicht.
 
Verzamelen
Zo verzameld mijn ziel zich situaties en gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Waar ik nog iets mee mag doen of nog eens naar mag kijken. Straks is de tijd om er nog eens over na te denken en verandering aan te brengen waar nodig. Dan vind ik het prettig dat zich nu al van alles laat zien. Zodat ik zo meteen weet waar ik eventueel mee aan de gang mag. Een fijne tijd dus om te verzamelen waar je in de winter naar mag kijken en nog eens mag overdenken. Makkelijk vind ik dan om het op te schrijven. Dan kan je het ook daarna weer loslaten, tot het moment daar is dat je er iets mee mag doen.
 
De weg zelf
Wij mensen willen vaak gelijk weten waarom iets is, of willen gelijk weten waar we aan toe zijn. Dit is niet altijd mogelijk. De weg ergens naartoe geeft jou ook vaak inzichten. Het is niet alleen het resultaat of dat wat je voor ogen hebt. Het is juist vaak de weg ernaar toe die ertoe leidt dat jij datgeen krijgt wat goed voor jou hoogste goed en heling is. Door de weg te bewandelen, geeft het jou de ervaring waar jouw ziel voor gekozen heeft.
 
Wil jij loskomen van een situatie die jouw groei tegenhoudt, zodat jij je weg weer verder kan bewandelen? Lees via deze link welke oplossing de Engelen daarvoor hebben.


Engelen Wenspot workshop

In november, de 27ste, ga ik weer een engelen wenspot organiseren. Hierbij gaan we een wens het universum in sturen. Met behulp van kleur, geur, kruiden, visualisaties en van de engelen uiteraard! Door gebruik te maken van meerdere elementen. Kunnen we de wens nog duidelijker aan het universum geven. Door kleur, geur, kruiden en visualisatie geven wij de wens een extra ondersteuning. Een leuke creatieve workshop die voor iedereen toegankelijk is.

Wil je meer weten over Engelen Wenspot of je aanmelden? Klik dan op deze link voor meer informatie hierover.


Energieadvies voor November

In de maand november mogen we kijken en genieten van hetgeen we hebben bereikt of gedaan tot nu toe. Kijk eens vol trots terug op de acties en situaties die jou verder hebben gebracht dit jaar. Ook daar zullen waarschijnlijk weer inzichten inkomen om het nog beter te maken als dat het nu al is. Hoewel het som lijkt of je ergens in vast zit, of dat je ergens graag meer uit wilt halen. Ga dan de details eens na in de weg die je ernaar toe heeft gebracht. Maak eventueel een lijstje met punten waar je dan nog aan mag werken om het te perfectioneren.


Dat kan soms ook betekenen dat er ergens een einde aan komt. Weeg eens af of iets nog bij jou past of jou nog schikt. Wat wil jij dan nog loslaten voor je rustig de winter in kan gaan? Om verder te kunnen is het soms van belang om wat ballast los te laten.je kan heel scherp in het hoofd hebben hoe het zal mogen zijn. dan is het goed na te gaan wat we mogen loslaten. Welke bagage draag jij nog die niet van jou is? we zitten in de herfst wat toch grotendeels met loslaten te maken hebben. Het is voor ons mensen ook goed om na te gaan wat we mogen loslaten om onze plannen uit te breiden.


De kracht en energie om actie te ondernemen op onszelf is deze maand aanwezig. Welke passie heb jij nog die wat vuur nodig heeft? Naast loslaten is het ook goed verder te kijken naar wat we verlangen en hoe we dat bereiken. Welk verlangen had je afgelopen jaar en paste dat bij jou? Gaf het je voldoening? Of zijn er andere passies naar voren gekomen die jij graag wilt uitdragen? Denk ook eens na over wat je van de winter wilt doen. Op wat voor manier wil jij je vermaken of welke plannen zijn geschikt voor de winter?
Het is dus een maand waarin we en actie mogen ondernemen en mogen nadenken over het één en ander.
 
Blijf jij continu met je plannen tegen hetzelfde aanlopen en kom je er maar niet achter wat dat is of waar het mee te maken heeft? Lees via deze link hoe we daar in de Akasha achter kunnen komen.


Energieoefening - Kaartlegging

Deze maand heb ik gekozen voor een kaartlegging. Zo mag ieder op zijn of haar pad de inzichten ontvangen die voor diegene van belang zijn. Hopelijk geeft deze legging jou de inzichten om zo de ondersteuning te krijgen die ervoor nodig is.
 
1 - Wat heb ik tot nu toe over het hoofd gezien, wat mijn aandacht nodig heeft?
2 - Hoe kan ik daar nu het beste naar kijken?
3 - Waar mag ik mij de aankomende maand op richten?
4 – Wat helpt mij hierbij?
5 – Aan welk stuk van mezelf mag ik nu werken?
6 – Wat ondersteund mij hierin?
7 – Wat levert mij dit allemaal op?
 
Zou je graag willen dat een ander kaarten voor je neerlegt en uitlegt? Klik dan op deze link om te lezen welke mogelijkheden er zijn.


Wens jullie een inzichtelijke maand  toe!
Angelhug, Frank