Nieuwe Consulten

Het bruist van de energie deze maand, zo ook bij De Energiebol. Het is een maand waar we nog nieuwe dingen mogen neerzetten als deze bij ons passen. Over deze 2 nieuwe consulten was ik een beetje sceptisch en had er vooroordelen bij. Door zelf te ervaren hoe het is om ze te geven en te ontvangen, heb ik andere inzichten hierin gekregen. Eerst wilde ik deze kennis en techniek niet in een consult omzetten. Vond het ergens niet waardevol genoeg en al zoveel mensen geven zulke readings. Tot ik het zelf heb mogen ervaren. Zo heb ik andere perspectieven gekregen die mij er anders naar hebben doen kijken. Na een aantal duidelijke tekens die ik van de engelen gekregen heb, heb ik toch besloten deze consulten aan te bieden. Het zijn 2 ontzettend mooie manieren om mensen te helpen en te ondersteunen. Prachtig hoe blij mensen kunnen worden met de informatie die ze krijgen. Daar gaat mijn hart van dansen. Ontdek snel welk consult nu in de aanbieding is!

 Medium Reading

Met dit consult heb ik zoveel inzichten en diepgang gekregen in de relatie tussen de zielen van mij en mijn overleden dierbaren. Het heeft mij nog meer de vriendschap of familieband weten te waarderen die wij hadden. Mooi voorbeeld is een oude club broeder die ik kort gekend heb, omdat hij een ongeluk kreeg. Blijkbaar zijn onze zielen heel erg gehecht aan elkaar. Dat heeft mij laten begrijpen waarom hij vanaf het begin al zoveel voor mij deed. Het is een fraaie en liefdevolle manier om contact te leggen met de overleden dierbaren. Vragen kunnen beantwoord worden ivm onbegrip of over een bepaalde situatie. Daarnaast kan er ook gekeken worden naar de diepere betekenis in de relatie tussen jou en je overleden dierbare. Dit consult kan zowel voor 30 als voor 60 minuten.
Klik hier voor meer informatie.

 Engelen Jaar Reading

In 2017 heb ik ook al het idee gehad om een Engelen Jaar Reading consult aan te bieden. Het vooroordeel van, ach dat doen er al zoveel, heeft mij ervan weerhouden dit te doen. Door te ervaren hoe het is om dit consult te geven, heeft mij dat juist nieuwe inzichten gegeven hierin. Overheerlijk om de boodschappen te channelen en de combinaties van kaarten uit te leggen. Men denkt bij een jaar reading al gauw aan ‘oud&nieuw’, wat uiteraard ook een erg geschikt moment is voor zo’n legging. Toch zijn er nog tal van andere situaties waarbij deze leggen erg van toepassing kan zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan een nieuw huis, hoe zal het eerste jaar in je nieuwe huis verlopen? Of als je een nieuwe baan krijgt, wat ga je het eerste jaar tegenkomen? In een liefdesrelatie, hoe zal het jaar gaan? Een Engelen Jaar Reading kan dus op elk willekeurig moment!
Tot 26 januari 2019 is dit consult in de aanbieding! Kijk hier verder voor meer informatie.