De Praktijk

De praktijk is gespecialiseerd in meerdere healing en reading methodes, om zo mens en dier te ondersteunen, te helpen en te begeleiden. Ieder mens of dier is verschillend, zo ook elke vraag, wens of klacht. Na het bespreken van jouw vraag, wens of klacht zal er gekeken worden welke healing of reading methode daar het beste bij past. Dan zal er uitgelegd worden welk vervolg deze healing of reading methode zal krijgen. Tijdens een healing of reading kunnen er vanuit het universum adviezen of inzichten doorkomen, die dan gelijk of achteraf worden doorgegeven. Zo word je optimaal ondersteund, geholpen en begeleid met jouw vraag, wens of klacht. De praktijk beschikt over aanzienlijk veel spirituele kennis en ervaring. Zo kan er ook een combinatie plaatsvinden van healing en reading. Of kunnen er meerdere healing technieken worden toegepast om zo de klacht te verhelpen, of de wens meer te ondersteuning. Net wat nodig is om zo optimaal mogelijk aan de wens van de cliënt tegemoet te komen.

De healing methodes die De Energiebol aanbiedt zijn;

 • Laat je lichaam en energieveld lekker opschonen en zuiveren met een Healing voor Mens
 • Dieren kunnen net als mensen wel eens wat hulp gebruiken. Zo kan op verschillende manieren, met Healing voor Dier, uw dier ondersteund worden.
 • De Aquarius Angels zijn een bijzondere groep engelen die een eigen manier van heling aanbieden, voor zowel mens als dier, met de Aquarius Angels Healing
 • Iedere ziel heeft een eigen ‘boek’ waarin o.a. alle gebeurtenissen van de ziel vermeld staan. Dit kan jou waardevolle informatie geven met daarbij een unieke heling. Dit ‘boek’ is te vinden in de Aquarius Akasha reading & healing.
 • Het kan zo zijn dat bepaalde situaties zich blijven aandienen in jouw leven; dan is de kans groot dat je met een stuk karma te maken hebt. Haal met een Karma Healing de inzichten eruit die jouw ziel nodig heeft, waarna het ongemak geheeld zal worden door de Aartsengelen.
 • De engelen staan ten alle tijden klaar om jou te verwennen en te helpen met een Engelen Healing, wat een positief resultaat zal hebben.

De reading methodes die De Energiebol aanbiedt zijn;

 • Er is ook een specialisatie om jouw inzichten en adviezen te geven aan de hand van kaarten, via een Kaart Reading. Welke op twee manieren gedaan kan worden.
 • Met een Engelen Jaar Reading bereid jij je voor op het komende jaar en wat jij daarin zal tegenkomen. Dit kan bedrijfsmatig, hobbymatig, op persoonlijk vlak of misschien voor een nieuw levensjaar.
 •  Aquarius Akasha Reading biedt alleen de mogelijkheid om vragen beantwoord te krijgen vanuit jouw ‘zielenboek’.

Naast healing en reading methodes biedt De Energiebol ook andere mogelijkheden aan om mens en dier te helpen.

 • Als je wilt werken aan zelfontwikkeling dan kan je, met In Jezelf, daarin begeleid worden. Dit kan op persoonlijk vlak, om een nog mooiere versie van jezelf te worden., en dit kan op spiritueel vlak, om jezelf spiritueel verder te ontwikkelen.
 • Met een Huiszuivering zal je huis of pand op een delicate manier energetisch schoongemaakt worden. Energieën die daar niet horen zullen gezuiverd worden door de engelen.

Belangrijke normen en waarden voor mij zijn vertrouwen, integriteit, liefdevol en hygiëne. Inmiddels heb ik jarenlang ervaring met de behandelmethodes die aangeboden worden.

Naast consulten biedt De Energiebol ook workshops en cursussen aan. Kijk bij agenda om het aanbod te zien.

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, dan kun je mij bellen of mailen.