Referenties van diversen cliënten;

“Ik ben een man van 65 en heb al 50 jaar last van atriumfibrileren/boezemfibrileren (hartkloppingen/hartjagen)
Die kwaal wordt door de cardioloog met medicatie behandeld. Gedurende mijn hele leven met wisselend succes. Inmiddels zijn er wel betere medicijnen, maar het bleef terugkeren.
Na mijn eerste bezoek aan Frank Bol -nu 6 maanden geleden (augustus 2017)- ben ik middels de Aquarius Angel Healing nagenoeg zonder klachten. 
Voor mij een opzienbarend resultaat.”
 (W.Martin te Bunschoten)

Op een slecht moment in mijn leven ben ik contact gekomen met de praktijk van Frank Bol. Ik wist nog niet precies op wat voor manier hij mij kon helpen. Maar hij heeft mij niet alleen emotioneel en fysiek geholpen, maar ook spiritueel. Ik heb vrede, rust en vooral mijzelf weer gevonden. Ik ben Frank heel erg dankbaar voor alle goede dingen die hij mij heeft geleerd in de afgelopen 1,5 jaar (mei 2016) dat wij elkaar kennen. Ook heeft hij mij geholpen met mij huisdier. Mijn hond Rex kan soms moeilijk zijn, maar na de reading van frank heb ik meer inzicht in waarom mijn hond zich zo gedraagt. Zo heb ik mijn houding kunnen aanpassen waardoor wij een betere en makkelijkere band hebben. 
(I.Cereceda te Amersfoort)


Ik heb een Aquarius Angels Healing cursus bij Frank gevolgd en het is een echte aanrader. De cursus is praktisch, integreer en met veel persoonlijke aandacht. Geen gezweef en erg toegankelijk, zelfs voor de sceptici onder ons. Ik heb zelf nog iedere dag veel baat bij deze cursus en het smaakt naar meer!
(I.Vittoz te Maarssen)


Sinds eind 2016  al meerdere keren bij Frank geweest.
Ik ben al veel meer in balans dan voorheen. Diverse adviezen om te doen als huiswerk meegekregen. Kwa aarden en energetische koorden, engelen healing ed om mijn gevoel/ziel/aura  te verbeteren. En om innerlijke rust te krijgen. Wat voor mij allemaal een zeer goede ervaring is. En ik me nu ook duidelijk beter in balans voel. 
Tijdens de behandelingen voel ik lichamelijk en geestelijk de werking. En ook na de behandeling ervaar/zie en voel je dingen als nawerking van de behandeling. 
Ook gaan we dit jaar (2018) weer werken aan de chakra's oa mijn 3e oog/6e chakra die bij mij ontwikkeld is. Ik doe er al wel wat mee. Maar dit kan nog veel beter. Dus voor mij werk aan de winkel. En samen met Frank hoop ik iig dat ik in de komende jaren nog verder kan ontwikkelen in mezelf en dus ook in hulp voor anderen.
(S.Sijtsma te Westhoek)

    De Energiebol                         Verdiweg 575
    0650621741                              3816 KT            
    info@energiebol.nl               Amersfoort
    Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief