Huiszuivering

Het kan zijn dat door de geschiedenis van het huis de energie in het huis niet goed voelt. Ook als je ergens al een tijdje woont kan het zijn dat de energie in je huis toch anders is gaan aanvoelen. Je kunt een mindere periode hebben gehad en deze energie(van de emoties) kunnen nog in je huis aanwezig zijn. Er kunnen negatieve energieën van buiten af je huis in zijn gekomen. Of misschien wil je een nieuw begin maken in je huidige huis.

Dit alles gaat en staat met de energieën in het huis. Een huiszuivering zorgt ervoor dat er weer harmonie en rust in je huis komt. Oude energieën zullen uitgedreven worden en het huis zal weer opgevuld worden met zuivere energie. De energie in je huis wordt weer geneutraliseerd als het ware. Het brengt positiviteit en innerlijke rust.

Het huis zuiveren wordt gedaan met witte salie en zuiverende energie. Ik word hierbij ondersteunt door mijn spirituele helpers. Zij zorgen ervoor dat de energieën die niet meer goed zijn verdwijnen. Het huis zal opgevuld worden met schone zuivere energie zodat de bewoner(s) weer kunnen genieten van het huis.

Voel jij je niet meer helemaal goed in je huis? Of voelt jouw huis niet meer goed? Slaap je niet meer goed? Dan zou een huiszuivering juist iets voor jou kunnen zijn!