Karma Healing

Angsten, fobieën, terugkerende patronen of gebeurtenissen waar je de oorzaak niet van kan achterhalen, zijn vaak verbonden met een stuk karma. Je kan er moeilijk achterkomen wat het is en je kan het maar niet opgelost krijgen. Dat kan je leven behoorlijk belemmeren. Heb jij zo'n soort klacht?  Dan zal dit consult een uitkomst voor je zijn.

Dit consult biedt de mogelijkheid om te achterhalen waar de kern zit van de klacht die steeds terug blijft komen. We gaan samen met de aartsengelen de karmische oorzaak achterhalen. Daarna wordt er een karma healing gegeven met behulp van de aartsengelen en zal je inzichten krijgen over wat het zal veranderen in je leven. Je krijgt ook advies met betrekking tot het stuk karma en wat het jou op zal leveren. De negatieve energieën worden onder andere verwijderd. De energetische koorden worden gesneden. Het karma zal gebalanceerd worden. Je aura gaat versterkt worden. En dit gebeurt allemaal met hele zachte, liefdevolle energie van de engelen.

Na een karma healing zul je vrij van je klacht zijn. Je wordt dan niet meer belemmerd door de klacht waar je voor kwam. Dit zorgt voor een vrijer en vreugdevoller leven!

Het Karma Healing consult biedt 2 mogelijkheden; 

30 minuten consult.
Met een duidelijke klacht kunnen we gelijk de bron opzoeken waar dit vandaan komt. Daar zal dan met behulp van de aartsengelen een healing op gegeven worden. Vervolgens kijken we daarna wat het jou op kan leveren en krijg je advies mee over dat stuk karma.

60 minuten consult.
Hier gaan we dieper op het karma in. Naast de oorzaak gaan we ook kijken waar het allemaal mee te maken heeft en waar de blokkades zitten. We kijken naar wat het stuk karma jou wel opgeleverd heeft en waar je nog aan mag werken. Hierdoor kan je een groter geheel zien over het stuk karma. Naast dit allemaal uitgezocht te hebben, zal er ook een healing gegeven worden. En kijken we naar wat het jou op kan leveren en welke adviezen je erbij krijgt.