Ervaar Dieren Energie

Intuïtie

In de dierenwereld ligt voor ons mensen nog zoveel verborgen. We kunnen alleen al een voorbeeld nemen aan het instinctief reageren van de dieren. We kunnen zien dat zij veel meer vertrouwen op hun intuïtie dan wij mensen. Net als dieren zijn wij ook een deel van de natuur. Alles is immers met elkaar verbonden in de wereld.

Dier

In deze workshop mogen jullie op een intuïtief wijze, via kaarten, een dier kiezen die jou iets mag vertellen. De energie van dat dier verteld jou wat jij op dit moment het meest nodig hebt. Wat jou in je groei ondersteund.  

Energie

Dan worden jullie, in een meditatie, mee op reis genomen waarin je de energie van dat dier mag ontmoeten. Het dier zal met zijn of haar energie heling geven, op die plekken die voor jou op dat moment van toepassing zijn.
 
Nadat jullie de energie hebben ervaren en heling hebt mogen ontvangen, gaan jullie die energie met elkaar uitwisselen en delen. Zo heeft ieder een eigen ervaring en ervaren we dit met elkaar.
 
We sluiten af met wat energiewerk, zodat ieder in zijn of haar eigen energie naar huis mag gaan.

Aanmelden voor de workshop Ervaar Dieren Energie kan via deze link naar het contact formulier, of stuur een email bericht naar info@energiebol.nl
 
Datum: 28-04-2024
Tijd: 11:00 tot 13:30
Toegang: €25,- (inclusief: lesmateriaal, water, thee, koffie)
Locatie: De Energiebol
Verdiweg 575
3816 KT
Amersfoort
info@energiebol.nl
www.energiebol.nl
Frank Bol: 0650621741
 
Het is raadzaam voor deze workshop makkelijk zittende kleding te dragen. Eventueel in lagen, gezien het energiewerk tempartuurwisseling kan hebben.

De parkeergelegenheid, voor de deur, is gratis.

Voor een routebeschrijving kan je op deze link drukken.

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief