Aquarius Akasha® Reading en Healing

Levensboek van de Ziel

De Akasha is de universele bibliotheek waar onder andere jouw 'zielenboek' ligt. Alle ervaringen die jij als mens hebt opgedaan, in alle levens, liggen in dit 'boek' opgeslagen. Door te kijken in jouw 'zielenboek' kan je een grote hoeveelheid kennis, die zich in jou bevindt, naar voren halen. Daardoor word jij je meer bewust van jouw kwaliteiten of jouw belemmeringen.
Binnen de Akasha is ook de engelensfeer geopend; deze wordt ondersteund door de Aquarius Angels. De engelen zijn daar actief en ondersteunen ons graag door diepe spirituele inzichten door te geven. Hun liefdevolle antwoorden zullen op spiritueel en zielniveau binnenkomen. Als er een healing plaatsvindt, zullen zij op speciale aandachtspunten een krachtige en liefdevolle healing toepassen, dat op een heel nieuw hoog frequentieniveau ligt.

Akasha

Binnen de Akasha zijn ook de Heren van de Kronieken, de Heren van Karma, de Leraren, Meesters en Dierbaren aanwezig. Ook zij zullen, op een lieflijke manier, bijstaan in het beantwoorden van jouw vragen. Het kan zijn dat je indringende inzichten krijgt in een stuk karma dat zich afspeelt in je leven, zonder dat jij je hier misschien bewust van was. Door deze diepgaande bewustwording kan ook jouw levenscontract, met behulp van de Karmische commissie, aangepast worden. Dat maakt dat er zeer aanmerkelijke veranderingen aangebracht worden in de fundering van je leven.

Dit consult heeft 2 vormen;

  • Aquarius Akasha Reading van 30 minuten.
  • Aquarius Akasha Reading & Healing van 60 minuten.

Aquarius Akasha Reading

Hier wordt de Akasha geopend en zullen je vragen beantwoord worden met behulp van de lichtwezens en de Aquarius Angels die zich in de Akasha bevinden.

Aquarius Akasha Reading & Healing

Naast het beantwoorden van je vragen, zal je ook een healing krijgen van een zeer hoge trillingsfrequentie. Indien nodig zal het levenscontract aangepast worden zodat de klacht zich niet meer aanbiedt.

Klik hier voor de prijzen van dit consult

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort