Karma Healing

Angsten

Angsten, fobieën, terugkerende patronen of gebeurtenissen waar je de oorzaak niet van kunt achterhalen, zijn vaak verbonden met een stuk karma. Je kunt er moeilijk achter komen wat het is en je kunt het maar niet opgelost krijgen. Dat kan je leven behoorlijk belemmeren. Heb jij zo'n soort klacht? Dan zal dit consult een uitkomst voor je zijn.

Karma

Dit consult biedt de mogelijkheid om te achterhalen waar de kern zit van de klacht die steeds blijft terugkomen. We gaan samen met de aartsengelen de karmische oorzaak achterhalen. Daarna wordt er een karma healing gegeven met behulp van de aartsengelen en zul je inzichten krijgen over wat het zal veranderen in je leven. Je krijgt ook advies met betrekking tot dat stuk karma en wat het jou zal opleveren. Onder andere worden de negatieve energieën, die daarmee zijn verbonden, verwijderd. De energetische angstkoorden worden weggesneden. Het karma zal gebalanceerd worden en je aura gaat versterkt worden. En dit gebeurt allemaal met heel zachte, liefdevolle energie van de engelen.

Na een karma healing zul je vrij zijn van je klacht en is de belemmering hiermee opgeheven. Dit zorgt voor een vrijer en vreugdevoller leven!

Het Karma Healing consult biedt 2 mogelijkheden;

30 minuten consult

Met een duidelijke klacht kunnen we gelijk de bron opzoeken waar dit vandaan komt. Daar zal dan met behulp van de aartsengelen een healing op gegeven worden. Vervolgens kijken we daarna wat het jou op kan leveren en krijg je advies mee over dat stuk karma.

60 minuten consult

Hier gaan we dieper op het karma in. Naast de oorzaak gaan we ook kijken waar het allemaal mee te maken heeft en waar de blokkades zitten. We kijken naar wat het stuk karma jou wél opgeleverd heeft en waar je nog aan mag werken. Hierdoor kun je een groter overzicht krijgen aangaande dit stuk karma. Naast dit allemaal uitgezocht te hebben zal er ook een healing gegeven worden en kijken we naar wat het jou op kan leveren en welke adviezen je erbij krijgt.

Klik hier voor de prijzen

Karma Healing 30 minjpg

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief