Healing voor Mens

Energetische Therapeut

Als alternatieve genezer/healer heb ik een andere visie op gezondheid dan artsen. Het fysieke lichaam, het mentale lichaam en het persoonlijke energieveld zie ik als een onverbrekelijke eenheid. Tijdens een healing wordt er universele energie overgebracht, van de healer naar de cliënt. Als healer is het mij gegeven om deze universele energie over te dragen waardoor het zelf-genezend mechanisme van de mens in werking kan treden.

Aura

Ieder mens beschikt naast een stoffelijk (fysiek) lichaam, ook over een persoonlijk energieveld (de Aura genoemd) en 7 hoofd-energiecentra (chakra’s). Tijdens een healing wordt er een balans gebracht in deze drie-eenheid.

Chakra

Chakra's zijn de energiecentra van het lichaam. Er zijn 7 hoofdchakra's; deze spelen allemaal een belangrijke rol bij het welzijn van het lichaam en de geest. Elke chakra heeft invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Tijdens een healing worden de chakra’s gereinigd, gebalanceerd en uitgelijnd.

De Heling

Lagere energieën en energieën die je niet meer dienen of niet meer bij jouw horen, worden weggehaald uit je lichaam, Aura en Chakra's en hiervoor komt er zuivere energie vanuit het universum in de plaats.

Het stoffelijk lichaam, de aura en de chakra's staan voortdurend in wisselwerking met elkaar. Een healing heeft altijd invloed op het gehele systeem, zowel op het stoffelijke lichaam als de aura en de chakra's, waarmee je zelf-genezend vermogen gestimuleerd wordt. Door balans in deze drie-eenheid te brengen kom jij ook weer in balans. Ziekte, in welke vorm dan ook, kan een gebrek zijn aan doorstroming in het gehele energetische systeem. Als healer ben ik in staat om de blokkades in het systeem waar te nemen, te duiden en op te heffen. 

Voel jij je uit balans? Ervaar je weinig energie? Slecht gehumeurd? Zit je niet lekker in je vel? Heerst er onrust in je? Ervaar dan de Healing voor Mens!

Kijk hier verder voor de prijs

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief