Aquarius Angels® Healing

Deze vorm van healing is voor mens en dier geschikt!

De Heling

Dit is een hele bijzondere vorm van healing, die zowel op mens als dier toegepast kan worden. Het gaat hier om een verhoogde trillingsfrequentie die zorgt dat de klacht wordt losgelaten. Van tevoren wordt er een doel gesteld van de klacht die jij geheeld wilt hebben. Daarna stel ik mij als kanaal open zodat de Aquarius Angels® het werk kunnen doen. Door op een zachte manier een aantal aandachtspunten aan te raken op het hoofd en het lichaam, word je lichaam, geest en aura gezuiverd. Dit zuiveren gebeurt met een verhoogde trillingsfrequentie, die aangeboden wordt door de Aquarius Angels® . De Aquarius Angels® zijn een groep helende engelen die bij Aartsengel Rafaël aanwezig zijn; zij zullen het energiewerk verrichten. Hun energie is zeer krachtig en heel liefdevol.

Het verloop

Het consult duurt ongeveer 30 minuten. De healing zelf is van iets kortere duur, doch zeer doeltreffend! Naast de healing krijg je nog spirituele nazorg van ongeveer 4 weken in de vorm van een energetische Lastral®. Dit is een ‘energievat’ wat in jou aangebracht wordt. Die ervoor zorgt dat het consult nog flink nawerkt zodat jij daarin optimaal begeleid en ondersteund wordt.

Verhoogde Trillingsfrequentie

Naast de verhoogde trillingsfrequentie welke jouw lichaam, geest en aura zuivert, zijn er nog een aantal andere technieken die de klacht extra kunnen ondersteunen. Zo is er een extra techniek die de Alta Major chakra behandelt. Dit is de chakra die jou en jouw ziel meer met elkaar in contact en in balans brengt. Het is de plek waar zuivere spiritualiteit omgezet wordt naar het lichaam voor zowel kennis als heling. Ook zijn er extra technieken om je in een slachtoffersituatie te ondersteunen en die te helen. Hierin kan je ziel beter begrepen worden en mag je ervaren om volledig te leven naar wat jouw ziel jou aanreikt. Dan is er ook nog een extra techniek die jou ondersteunt om niet in zelf-sabotage te vallen, zodat je zelf ook de nodige actie onderneemt die nodig is voor jouw klacht. Deze techniek zorgt er ook voor dat men het verwachtingspatroon kan loslaten, die het werk van de Aquarius Angels® zouden kunnen blokkeren, dit i.v.m. de vrije wil. Om ervoor te zorgen dat de heling zijn volledige werking krijgt zonder invloed van buitenaf, kan er ook een Aquarius spiraal aangebracht worden. Deze energetische spiraal zorgt ervoor dat projecties en beperkte gedachten, van anderen, van jou afglijden.
 
Een zeer effectieve heling, aangeboden door een uitzonderlijke groep engelen.

Kijk voor diepere uitleg over de Aquarius Angels® op www.aquariusangels.nl

Klik hier voor de prijs

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort