Huiszuivering

Het kan zijn dat door de geschiedenis van het huis de energie in huis niet goed voelt. Ook wanneer je ergens al een tijdje woont kan het zijn dat de energie in je huis toch anders is gaan aanvoelen. Je kunt bijvoorbeeld een mindere periode hebben gehad, waarna deze energie (van de emoties) nog steeds in je huis aanwezig is. Er kunnen negatieve energieën van buiten af je huis in zijn gekomen. Of misschien wil je een nieuw begin maken in je huidige huis.

Dit alles gaat en staat met de energieën in het huis. Een huiszuivering zorgt ervoor dat er weer harmonie en rust in je huis komt. Oude energieën zullen uitgedreven worden en het huis zal opnieuw gevuld worden met zuivere energie. De energie in je huis wordt als het ware geneutraliseerd en dit brengt weer positiviteit en innerlijke rust.

Het huis zuiveren wordt gedaan met zuiverende energie en een verhoogde trillingsfrequentie. Ik word hierbij ondersteund door mijn spirituele helpers. Zij zorgen ervoor dat de onzuivere energieën weer verdwijnen. Het huis wordt dan weer gevuld met schone zuivere energie zodat de bewoner(s) weer van het huis kunnen genieten.

Voel jij je niet meer helemaal goed in je huis? Of voelt jouw huis niet meer goed? Slaap je niet meer goed? Dan zou een huiszuivering juist iets voor jou kunnen zijn!

De prijs vindt u hier

De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort