Energieadvies December

In dit artikel leg ik de energie beweging van de maand December uit. Door mee te bewegen met de energie. Kan je het voor jezelf alleen maar comfortabeler maken.

Lees meer
Aquarius Heling Activaties

Deze blog gaat over de nieuwe vorm van heling van de Aquarius Angels. Deze vorm wordt genoemd, Aquarius Heling Activaties! Het is een healing die zich richt op lichaamssystemen.

Lees meer
Angst

Angst is er in vele verschillende vormen. Toch kan angst maar uit enkele stukken van jezelf komen. Je intuïtie, je ego, je innerlijk kind en van het onbekende. In deze blog beschrijf ik deze drie en hoe ermee om te gaan.

Lees meer
Loslaten

Dit artikel beschrijft meerdere vormen van loslaten. Zo kan je o.a. mentaal, emotioneel, spiritueel of relationeel loslaten. In dit artikel worden 6 vormen van loslaten beschreven.

Lees meer
Energieadvies November

Dit artikel gaat over de universele energie van de maand November. Deze maand is het goed om wat meer informatie te krijgen voor er een keuze gemaakt wordt.

Lees meer
Hoe het begon

Hier leest u hoe De Energiebol ooit ontstaan is. Vanaf het eerste moment van kennismaking met het spirituele. Tot het moment dat de naam De Energiebol zich manifesteert.

Lees meer
Energieadvies Oktober

Dit artikel gaat over de universele energie van de maand Oktober. Deze maand biedt zich een gelegenheid die men nog goed kan benutten.

Lees meer
Compassie

Dit artikel gaat over compassie. Wat het is en hoe ermee om te gaan. Waar het vandaan komt. En hoe het te helen.

Lees meer
The Infinite Tarot

Deze blog geeft een uitgebreide uitleg over het tarot deck The Infinite Tarot. Met uitbreidingen in de grote arcana, elementen en hofkaarten is dit een uniek deck.

Lees meer
Energieadvies September

Deze blog geeft u een overzicht. Hoe de energie zich zal manifesteren in de maand september. Hierdoor kan je meer mee gaan met de flow van je leven.

Lees meer