Energieadvies April

Deze blog omschrijft de universele energie van april. Ik leg daarbij uit wat het inhoud en hoe daar het beste mee om te gaan.

Lees meer
Energieadvies Maart

Dit artikel omschrijft de universele energie van de maand maart. Met empathie kunnen we onze eigen obstakels overwinnen.

Lees meer
Het Energieadvies voor 2024

Deze blog verteld wat de energie van 2024 met zich mee brengt. Als je bewust bent van de energie van 2024 dan kan je daar grote kracht uit halen.

Lees meer
Energieadvies December

In dit artikel leg ik de energie beweging van de maand December uit. Door mee te bewegen met de energie. Kan je het voor jezelf alleen maar comfortabeler maken.

Lees meer
Aquarius Heling Activaties

Deze blog gaat over de nieuwe vorm van heling van de Aquarius Angels. Deze vorm wordt genoemd, Aquarius Heling Activaties! Het is een healing die zich richt op lichaamssystemen.

Lees meer
Angst

Angst is er in vele verschillende vormen. Toch kan angst maar uit enkele stukken van jezelf komen. Je intuïtie, je ego, je innerlijk kind en van het onbekende. In deze blog beschrijf ik deze drie en hoe ermee om te gaan.

Lees meer
Loslaten

Dit artikel beschrijft meerdere vormen van loslaten. Zo kan je o.a. mentaal, emotioneel, spiritueel of relationeel loslaten. In dit artikel worden 6 vormen van loslaten beschreven.

Lees meer
Energieadvies November

Dit artikel gaat over de universele energie van de maand November. Deze maand is het goed om wat meer informatie te krijgen voor er een keuze gemaakt wordt.

Lees meer