Energieadvies April

Energieadvies April

Op 1 april begint er weer een periode van Mercurius retrograde, deze periode is ongeveer 3 weken. Dat betekent dat we grotendeels van de maand met deze energie te maken hebben. Ik zal wat kennis delen over deze planeet stand en vragen aan het universum hoe wij daarmee om mogen gaan.

 

Mercurius Retrograde
Mercurius retrograde zorgt voor wat stangnatie met betrekking tot, communicatie, reizen, planning elektrisch apparatuur en is zeker een minder goede tijd om nieuw dingen te starten. De planeet staat in het teken van Ram, wat nogal wat vuur met zich mee brengt. Er kan dan door de ander en door jezelf wat heftig gereageerd worden. Met Mercurius retrogarde in het achterhoofd mag je de ander en jezelf daarin vergeven.

Het is wel een mooie periode om je nog eens te verdiepen in lopende zaken. Zodat als mercurius weer direct loopt, je gelijk goed van start kan of juist verder gaan met wat je wilt neerzetten. Het is ook een geschikte zaken af te handelen, ergens een punt achter te zetten, of om iets los te laten. Wat dat het dan ook mag zijn.

Planetenjpg

Mentale gedachten
Door deze retrograde kan er wel eens iets niet gaan zoals je had gehoopt. Dit kan maken dat je mentale gedachten aan de haal gaan met je en je op een verkeerd voetstuk zetten. Trek je dan niet te veel aan van de mindere gedachten die in je opkomen als er zich een situatie aanbiedt die jij onprettig vindt. Houd dan ook hier in gedachten dat mercurius in het teken Ram retrograde loopt en dat het nogal wat vuur met zich mee brengt.

Jouw eigen mentale gedachten heb ook jijzelf in de hand. Kies je ervoor een slachtoffer van je eigen mentale gedachten te zijn of kies je voor jezelf en het positieve. Al dat heb jij in je, om dit om te buigen naar een positieve gedachten. Monitor jezelf om de maand op een fijne manier door te brengen.

 

Verandering
April biedt ook de gelegenheid dat de dingen snel kunnen gaan. Dit kan in communicatie zijn, in afhandelen en in interacties. Door verdieping te zoeken in de dingen waar je mee bezig bent, kan er zich wel eens een plotselinge gedachten en ingeving komen die jou laten zien wat de potentie is van waar jij mee bezig bent. Hierdoor kan het wel eens zijn dat jij je doel sneller haalt dan dat je voor ogen had.

Bepaalde ingevingen of inzichten kunnen leiden tot verandering van zaken. Deze ingevingen of inzichten kunnen je verlichting geven waar jij dat nodig zou hebben. Blijf jezelf dan ook analyseren en verdiep je in de dingen die je daarin tegenkomt. Als hoofd en hart dan op één lijn liggen, dan is het goed om er na mercurius retrograde er echt mee aan de slag te gaan.

Black Holejpg

Uitdagingen
Het universum en de energie kunnen zorgen voor wat uitdagingen. Ook hier wordt er vanuit het universum aangegeven om je gedachten onder controle te houden. Ook al zijn er obstakels, jij hebt de kracht en kennis inmiddels in je om deze obstakels te overwinnen.

Het is niet voor niets een uitdaging. Dat wil zeggen dat je het wel kan, alleen het universum het nu wel eens wilt zien, zodat jij je dat weer bewust wordt en nog meer kracht en zelfverzekerdheid geeft. Uitdagingen zijn er om overwonnen te worden. Door de energie kan daar een storing in komen en dat kan voor negatieve gedachten leiden. Monitor ook hier jouw eigen gedachten zodat deze positief blijven. Gedachten zijn krachten en dat geldt in April zeker.

Keuzes
In de uitdagingen van deze maand, wordt het je wat moeilijker gemaakt om de juiste keuzes te maken. De energie zorgt voor verstoring en dat maakt dat je gedachten wel iets ziet in beide keuzes. Ze kunnen allerlei kanten opgaan, wat kan zorgen voor verwarring. Waardoor het weer lastiger wordt om de juiste keuzes te maken.

Houd dan ook je doel voor ogen wat je wilt bereiken met je keuzes. Zijn het keuzes die iets afronden, dan is deze maand daar een goede voor. Zijn het keuzes die iets nieuws naar buiten brengen, wacht dan nog even tot de retrograde voorbij is. hoef je op dit moment nog geen keuze te maken, dan is het goed wat extra informatie binnen te halen, die je wellicht helpen de juiste keuze te maken.

The Eyejpg

Passie
Is er wel een keuze te maken, kijk dan goed wat jouw doel van het hele verhaal is en wees je bewust van je passie erin. Jouw passie drijft jou waar je zijn mag en som sis het nodig om iets te doen wat je minder leuk vindt, alleen haal je daardoor wel je doel. Passie zorgt dat er actie komt en dat je in beweging blijft ermee.

Te bedenken dat de dingen ook snel kunnen gaan deze maand, kan een goede keuze daar een belangrijke rol in spelen. Heb je iets af te handelen of af te maken alleen is er in je nog een stagnatie. Dan is de uitdaging daar overheen te stappen en tot actie te komen om het af te handelen. Een maand waarin veel kan gebeuren, het is aan jou wat je ermee wilt en gaat doen.


Is het voor jou onduidelijk wat het juiste is om te doen op dit moment? Via de Akasha kunnen we daar antwoord op krijgen. Klik hieronder op het consult om er meer over te lezen.

Aquarius Akasha healing&reading

Frank Groen4jpgDe Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief