Het Energieadvies voor Januari

Het Energieadvies voor Januari

Een nieuw jaar met een nieuwe ronde, nieuwe kansen en nieuwe prijzen. Vanaf 2 januari is de periode van Mercurius retrograde voorbij en men kan op een rustige manier de dingen weer in gang zetten. Deze winter periode is nog steeds een goede gelegenheid om naar binnen te keren. De energie van januari vraagt ons om nog eens goed te kijken naar het proces wat nu gaande is. Innerlijke groei is op dit moment belangrijk om straks met je plannen naar voren te komen. Misschien is er nog weinig zichtbaar van het proces waar je druk mee bent. Ondergronds is er toch iets gaande wat voor transformatie zal zorgen. Houd het positief en denk aan jou passie die je wilt vervolgen. Houd de focus op het doel en bewandel de weg die zich voor jou ontvouwd. Zorg dat je omgeving georganiseerd en gestructureerd is. Dit zorgt voor innerlijke rust en overzicht.

Proces 

Processen hebben de tijd nodig en sommige gaan wat langzaam. Weet dat een proces altijd in beweging is. Of het nou langzaam of snel gaat. Bekijk goed in de spiegel welke stukken het universum aan jou laat zien. Wat wordt er van jou geraakt waardoor je zo reageert. Het universum bied je nu de kans om dit nog meer te transformeren. Ieder heeft zijn of haar pad en dat kan niet gepushed worden. Actie is dan misschien nog niet van toepassing, toch is het goed om aankomende maand nog een stapje terug te doen. Hang eens wat achterover en ga er nog eens over nadenken. Er is zeker transformatie gaande. Alleen het gaat rustig en gestaagd. Wees geduldig en ga met de stroom mee die aangegeven wordt vanuit het universum. Misschien is nu nog niet de tijd, al zal deze zeker gaan komen. Het beste gebruik wat je van de energie kan maken. Is achterover leunen en geduldig af te wachten wat zich gaat afspelen. Het universum werkt aan jouw pad, laat het haar werk doen. Dan zal er een goede afloop komen.

Energie Januari 1jpg

Meer informatie

Wellicht kan je kijken of je de situatie vanuit een andere hoek kan bekijken. Verbreed je gezichtsveld en bekijk het eens vanuit een andere perspectief. Praat er met mensen over om zo meer informatie te krijgen. ieder heeft haar of zijn ‘blinde vlekken’ en deze kunnen aan het licht komen doormiddel van te praten met anderen. Het doet mij denken aan “twee weten er meer dan één”. Als oude overtuigingen of gedachten niet meer werken. Dan is het goed om het via een andere kant te benaderen. Dit ook om zo de rust in jezelf te bewaren. Het afwachten en geduld zal innerlijke groei met zich mee brengen. Dat is wat op dit moment nog nodig is om verder te komen. Verruim je kennis en blijf jezelf monitoren hoe je ergens op reageer.

Verruimen

Het kan zijn dat je voor die verruiming nog in het verleden mag duiken. Dit om dankbaar te zijn voor wat het je gegeven hebt. Hoe jij jezelf toen ontwikkeld hebt. Wat voor situaties zich voordeden, wat jou nu zo gevormd heeft. Zijn die situaties en of gebeurtenissen nog steeds van toepassing, of reageer je vanuit je instinct. Dit laat zien waar jij je op dit moment bevindt in het proces. Gebeurtenissen uit het verleden hoeven nu geen grond meer te hebben. Tijden zijn veranderd, de situatie is veranderd en jij bent gegroeid. Vraag jezelf dan eens of het dat waar je mee zit nog relevant is op dit moment. We zijn geneigd om vast te houden aan het verleden. Dit is juist wat onze groei tegenhoudt. Laat dat oude los, geef jezelf  de tijd en uiteindelijk zal je daar komen waar je mag zijn. Wat voor ieder weer verschillend is uiteraard.  

Energie Januari 2jpg 

Positief!

Stap positief het nieuwe jaar in en ga voor je doelen en wensen. Het is ons geboorterecht om daaraan te bouwen en dit gemanifesteerd krijgen. Het verleden kan ons ook iets fijns brengen. Dat iemand of iets uit het verleden bijdraagt aan jou proces. Of dat het verleden een situatie biedt waardoor jij het gemanifesteerd krijgt. En is dat bij jou nog helemaal niet van toepassing. Dan hoort dat nu niet in jouw proces. Dan laat jouw proces jouw andere dingen zien. Wees bewust en alert op wat je omgeving aangeeft, wat het universum voorspiegeld en wat jouw innerlijke jou aangeeft. Altijd eigen gevoel volgen want deze stuurt jou waar je naartoe mag.


Het oude loslaten kan som erg lastig zijn. De Engelen kunnen met een Engelen Healing jou daarmee helpen. Lees via de link hieronder hoe dat in zijn werk gaat.  

Engelen Healing

Frank Groen4jpg






De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief