Het Energieadvies voor 2024

Het Energieadvies voor 2024

Het nieuwe jaar brengt ook een nieuwe energie met zich mee. Dan is het wel leuk om te weten wat die energie inhoudt. Hieronder een artikel waarin ik de energie van 2024 beschrijf. 

Een 8 jaar

Het jaar 2024 is een 8 jaar. (2+0+2+4=8) Wat uiteraard een 8 energie met zich meebrengt. De 8 staat voor meerdere vlakken. Het wordt gezien als een kracht getal en zegt ons dat we onze kracht mogen of gaan ontdekken, of uiten. Houdt wel in gedachten dat dit met liefde mag gebeuren en voor ieder hoogste goed. De 8 is ambitieus, energiek en vastberaden. 8 is op het doel gericht en daardoor in staat de kracht in zichzelf te vinden om het doel te behalen. Lees dit dan ook symbolisch. Dat jij dit in jezelf mag vinden en ermee naar voren mag komen. wat je doel ook is dit jaar, houdt het voor ogen en ga ervoor. Zorg voor secure planning om je doel te bereiken. Blijf er goed bij nadenken en bekijk alle opties die je hebt goed. Overhaastige of snelle beslissingen kunnen voor nadelen zorgen. Dit jaar geeft je wel de kracht om over obstakels te gaan.
 
 
Het is de bedoeling dat jouw potentieel zich dan ook ontplooid. Kom maar met die mooie ideeën en creaties die je hebt voor je doel. De 8 is een getal van leiderschap, overvloed, rijkdom en doorzettingsvermogen. Dit alles zit in jou en de 8 geeft je kracht om dit naar buiten te brengen. Creëer en bouw jouw eigen veilige omgeving vanuit jouw eigen kracht. De 8 heeft ook met aardse zaken te maken. Denk aan het manifesteren van dingen. Daar krijg je nu de daadkracht voor dit jaar. Ook al lijkt het soms langzaam te gaan. Er zit beweging en vooruitgang in. Houd je passie voor ogen en ga voor je doel en/of wens. Wees geduldig en het fruit zal zich ontwikkelen. Blijf in jezelf geloven.

Balonjpg

Karma

Het getal 8 heeft ook een grote impact op karma en het begrijpen van de natuur van het universum. Hierdoor kunnen er situaties ontstaan waar je niet onderuit kan. Dat het dit jaar komt, is omdat jij er nu ook klaar voor bent. De ziel is hier om te leren en draagt een rugzakje met zich mee. Waarin situaties uit andere levens zich bevindt. Uiteraard heb je voor sommige gekozen om hier en nu uit te pakken. Dit maakt dat je misschien oude bekende tegenkomt. Of juist nieuwe mensen ontmoet. Waar je dan ook wat karma mee op te schonen hebt. Grijp dan deze kans aan. Weet dat kracht in je zit en je er verder van mag leren. Want je bent er nu klaar voor. De 8 vraagt je om het juist om het aan te gaan. Zodat jouw ziel het karma in kan lossen wat het in te lossen heeft. Het is nodig om zo die nieuwe start te maken. Zodat jij kan creëren wat jij graag gecreëerd wilt hebben. Om deze nieuwe start in gang te zetten. Is het vaak van toepassing dat het oude opgeruimd mag worden. Voor dit opruimen geeft het universum jou mooie kansen. Pak je die aan en ruim je het op. Dan heb je het opgelost. Loop je ervoor weg, of negeer je het. Dan is de kans groot dat het dubbel zo hard terugkomt. 

Jouw persoonlijke ontwikkeling

Zowel de 8, als het karma wat het met zich mee brengt, is er allemaal voor jou ontwikkeling. In 2023, een 7 jaar, hebben we nog wat obstakels gehad en mochten we werken aan innerlijke spiritualiteit. De acht vraagt je hier nu iets mee te doen. Laat zien hoe jij ontwikkeld ben. Heb je die veilige omgeving inmiddels. Zorg dan dat je die bewaakt en beschermt als een leeuw. Ook mensen en situaties die je nu tegen gaat komen. Zullen een grote spiegel zijn voor je. Durf te kijken in die spiegel want daar zit juist datgeen wat jij nog te leren hebt. Het is de bedoeling dat jij volledig jouw zielenpad mag bewandelen en het universum zal er dan ook voor zorgen dat daar de juiste mensen en situaties voor op je pad komen. Laat dat licht in jou schijnen waar je afgelopen jaar zo hard aan hebt gewerkt. Doe het allemaal met liefde want anders heb je de kans dat je het karma niet oplost en dat gaat in een ander leven weer een rol spelen. Bewaak wel hierin je grenzen want er is een grote kans dat ook die uitgedaagd worden. 

Handenjpg

Relaties

Er gaat dus wat veranderen in de relatie sfeer. Een relatie is een verbinding met iemand en wordt ook gezien als een interactie tussen mensen. Deze interacties of relaties hebben elkaar iets te laten zien. Denk aan die spiegel waar ik het eerder over had. De interactie spiegeld jou iets. Er wordt dan iets geraakt in jou en jij mag daar iets mee doen. In dit jaar worden daar rijkelijke kansen voor aangereikt. Het is aan jou daar iets mee te doen. Elke mens, interactie en situaties schetsen jou iets voor. Durf te kijken en vertrouw op je eigen kracht. Daarom wordt het nu ook zichtbaar voor je. Ook zullen er relaties ontstaan die je vreugde geven. Misschien wel een romantische relatie. Relaties heb je in allerlei vormen. Zo ook het doel van de relatie. Dat kan in een zeer positieve zin zijn, of in een wat minder positieve vorm. Bekijk dan ook of er nog relaties zijn die jou potentieel juist tegenhouden. Daar mag je dan nog afscheid van nemen op jouw manier. Relaties die jou niet in je kracht zetten of jou potentieel niet naar voren halen. Dienen jou dit jaar niet meer.
 

Astrologisch

Er zullen ook dit jaar weer een aantal intense planeet standen zijn. Er zijn wat kortere planeet standen en er zijn een aantal erg intense langdurige. Er zijn planeetstanden die de 8 energie juist stimuleren en zorgen ervoor dat de dingen je gemakkelijk afgaan. Aan de andere kant zijn er ook meerdere planeetstanden die ervoor zorgen dat het juist in de war wordt gemaakt. Die zorgen dat je juist gaat twijfelen aan dingen en jezelf ipv het stimuleren. Onthoud dat de 8 heerst en dat de twijfel in jouwzelf zit. Denk dan weer aan die daadkracht en innerlijke kracht dat jij het wel kunt. We beginnen het jaar vrij rustig. Doordat er geen intense planeet standen zijn en er loopt niets retrograde. De planeetstanden bouwen zich mooi op. We beginnen rustig, waardoor we ons potentieel meer kunnen ontwikkelen en alvast rustig kunnen beginnen met bouwen. Dan zal er een planeetstand komen die te maken heeft met financiële zaken, rijkdom, eigenwaarde, overvloed en expansie. Wat ons ook erg kan doen twijfelen en/of angsten naar voren kan halen. Zie dan de kans schoon om de kracht in jezelf te vinden en deze twijfels en/of angsten te overwinnen. Dan zal er een planeetstand zijn die vooral de dualiteit naar voren brengt. Die jouw laat zien dat je, en mens en ziel bent, en dat beide mogen floreren. De tweede helft van dit jaar brengt ons een energie die ons zeker doet gaan twijfelen. Die ervoor zorgt dat dingen misschien in de war worden gebracht. Doe dan een beroep op jouw 8 kracht. Die van, daadkracht, ambitie, doelgerichtheid, innerlijke kracht, doorzettingsvermogen en leiderschap. Om zo jouw veilige omgeving te creëren en te bouwen aan jouw dromen.
 
Ik wens jullie en krachtig jaar toe!
Angelhug, Frank

Dit jaar brengt wat karma met zich mee. Dan is het prettig om te weten wat het karma in houdt. Hiervoor kan een Karma Healing een enorme uitkomst in bieden. 

Karma Healing

Frank Groen4jpg


De Energiebol                         Verdiweg 575
0650621741                              3816 KT            
info@energiebol.nl               Amersfoort
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief